reklama
Hey,
wszystkiego naj dla nauczycielek )))
My dziś zawieźlismy po róży w doniczce dla każdej Pani i Konrad szedł dumny jak paw, że kwiatki może wręczyć )) Ja na 12.30 mam gina, zobaczymy czy wszystko ok. Jeszcze do tego mnie swędzą na łonie i pod pachami mieszki łonowe i drapię się niemiłosiernie. Dziwna ta ciąża, chyba wiek już robi swoje...
Bada mojego też od kilku dni boli ząb a właściwie dziąsło, które bardzo spuchło. Dziś idzie do dentysty.
Sylwi marsz do lekarza, takie rzeczy trzeba kontrolować...
McPearl no właśnie, po czym podejrzewasz owsiki?
wszystkiego naj dla nauczycielek )))
My dziś zawieźlismy po róży w doniczce dla każdej Pani i Konrad szedł dumny jak paw, że kwiatki może wręczyć )) Ja na 12.30 mam gina, zobaczymy czy wszystko ok. Jeszcze do tego mnie swędzą na łonie i pod pachami mieszki łonowe i drapię się niemiłosiernie. Dziwna ta ciąża, chyba wiek już robi swoje...
Bada mojego też od kilku dni boli ząb a właściwie dziąsło, które bardzo spuchło. Dziś idzie do dentysty.
Sylwi marsz do lekarza, takie rzeczy trzeba kontrolować...
McPearl no właśnie, po czym podejrzewasz owsiki?
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi pożycz męża
Ha! Sonia ma czkawke pierwszy raz :-)
Ha! Sonia ma czkawke pierwszy raz :-)
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja po swoim to co najwyżej skarpetki mogę znaleźć:-(
Hahaha
Alecta hahahaha skarpety i gacie tez niestety rozrzuca
Femme pół dnia i miałabyś go dosyć bo to menda i gbur
Jezyk on twierdzi ze specjalnie ale to napewno nie jest specjalnie on taki jest wszystko rozwala i nie pamięta o tym
Femme pół dnia i miałabyś go dosyć bo to menda i gbur
Jezyk on twierdzi ze specjalnie ale to napewno nie jest specjalnie on taki jest wszystko rozwala i nie pamięta o tym
reklama