reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Sylwi nie ma co się bać tylko iść i sprawdzić! Nawet jeśli nie jest lepiej to bezpieczniej jest to wiedzieć bo jakoś będzie można temu zaradzić a tak od siedzenie i myślenia nikomu się nie poprawiło :) idź i się nie zastanawiaj :)

Alecta dobry synek ze mamusi miejsca ustąpił :)

A ja rasowa kre.tynka zapomniałam wnieść prania wieczorem z tarasu i kuźwa całe mokre ;( ale mój szwagier tez kuźwa dawno nie oberwał, wczoraj wychodził na taras około milion razy z kumplami i się potykal o yo pranie ale nie Wpadł na yo żeby wnieść do domu. Ja się wykończę z tymi dziadami

Witam i miłego dnia!

Sylwi
jak masz się zamartwiać to zdecydowanie lepiej iść!

U nas wczoraj było mglisto i zimno, a dziś piękne słoneczko i błękitne niebo. Nie wiem jak długo, ale póki co jest, więc ogarniamy dupki i wybywamy na plac zabaw za chwilę. Okna wołają o umycie, firanki o pranie... :baffled:

Sylwi, idź do lekarza. lepiej sprawdzić! ja sama szukam gina na kontrolę po antybiotyku, bo wciąż ie daje mi spokoju podejście obecnego lekarza :-(

Doggi, no to nic nie poradzisz. czas kupić suszarkę na pranie! :-p:-p:-p ja kiedys zostawiłam na balkonie dwie pralki i pojechałam do sklepu, a podczas mojej nieobecności zaczęła się ULEWA! ja pierdziele, nie umiałam tego prania unieść, takie było ciężkie od wody, a wirowanie musiało iść 4 razy, bo się ta mokra kupa nie chciała do pralki zmieścić na 2 razy :wściekła/y:

sylwi trzeba sprawdzić &&&&.

nulini dzięki za pocieszenie. Od nd tak się dzieje. Zawsze wybudzał mnie w nocy, a teraz nic...sama się budzę i sprawdzam, ale nie kopie. W dzień rzadko i malo intensywnie. Jak nie zmieni się to jutro pójde sprawdzić.

doggi oj dziś tak w nocy miałam, myślałam, że urodzę taki ból krocza. Przeszło dopiero nad ranem.

Dzień dobry ;-)
U nas tez brzydko, szaro i buro :p ale mi to lotto do Niny przyszła koleżanka a ja się z łóżka nie mam zamiaru ruszać :-D

Nie wyspanym współczuję! ;-)

reklama
Szlag, szlag, szlag...młody ma najprawdopodobniej owsiki. Oczywiście dzwonię do przychodni - nic. Jadę a babka mówi mi, że pani doktor przyjmuje za 1,5 godziny. Czyżby od 8 same szczepienia??? Leje u nas więc nie uśmiecha mi się tak latać w lewo i prawo...ale trzeba się niedługo znowu ubrać i dygać do lekarza. Muszę się przepisać do przychodni na moim osiedlu bo ta stara to ostatnio tylko mnie wkurza.
Też dziś źle spałam...pogoda okropna :-(

Do góry