reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Cześć

U nas pada od rana, ale wyspalam się, bo dziś dzień wolny od szkoły i nie musialam wstawać z budzikiem :D

Ja też parę dni czułam male jakby słabiej, ale podobnie jak nulini jadłam słodkie i czekałam na ruchy.

Dziewczyny nauczycielki- najlepszego dla Was :)

reklama
Doggi, ja mieszkam na 4 piętrze, więc też mogę mieć okna w dupie, ale ja mam otwarty balkon (bez ścianek i daszku - sam taki podest) i wystarczy trochę deszczu a moje okna i drzwi balkonowe wyglądają jakby rok nikt ich nie mył :wściekła/y: niestety drażni mnie to, a ciężarna nie może się denerwować, więc wolę umyć :-D:-D:-D

Ja juz przestałam się denerwować na okna, bo co umyje to grubas przylazi z tym swoim wielkim mokrym nosem i jeździ nim po oknie tarasowyn i od razu cały pomazane, bo do tego ola lubi jeszcze podotykac swoimi wiecznie brudnymi rączkami i całuje swoją wiecznie brudną buzia.... Na początku trafiał mnie szlag a teraz.... Po prostu zaslaniam zasłonę :p ewentualnie staremu daje misje ;)

Ja też mam okna zasyfione, nawet nie pamiętam kiedy myłam, najgorzej dachowe. Nie wiem kiedy umyje, chyba po porodzie.

Zastanawiam się czy umawiać się dziś na wizytę, strasznie się boję, ze się pogorszyło. Z drugiej strony chciałabym usłyszeć, że może jest trochę lepiej i nie musze się już tak stresować.

Doggi, ale jednak też odpuszczam, bo jutro ma padać to po cholerę mam dziś myć okna, jak jutro będą w takim samym stanie :crazy:

noo właśnie, wszystkiego najlepszego dla nauczycieli :tak::tak:

Witam wszystkich!

U nas za oknem wielka mgla :-[
Mama jutro jedxie do domu wiec dzis chcemy zrobic jak najwiecej. Ł w robocie wiec nie jest w stanie nam pomoc. Malujemy jeszcze grzejniki i futryny. No i pogoda taka ze muchy i komary pchaja sie do domu :-\ mnie oczywiscie na pogode jeszcze glowa boli :-(

miłego :happy: u nas jeszcze nie pada,ale ciemno jak w d...
też spać nie mogę,wiercę się i do tego mężą ząb rozbolał w nocy,napuchł jak balon i całą noc łaził po domu:-p
jeszcze teraz piekę ciasto do szkoły dla Antka,myślałam,że go zabiję jak wczoraj wrócił i mówi,że mam upiec na jutro ciasto bo 45-lecie szkoły,masakra,pieczemy według listy a oni oboje są pierwsi w dzienniku na B

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk mówiła, że jak nadal brzuch będzie twardniał to przyjść za 2 tygodnie albo za trzy. Sama będę wiedziała, czy jest lepiej czy gorzej. Sama nie wiem dużo się oszczędzałam, leżałam więc jak nie będzie poprawy w szyjce to kiszka. Wiem, że lepiej iść ale tak się boje...

Do góry