reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi u mnie jak nagle odeszly nie bylo zadnego pyk:) Nic. Po prostu nagle polecialo jak z kranu:) Biedna ty z tym puchnieciem, to tak normalne? Skurczow tez wspolczuje! Jeszcze troche i koniec:)

Aneta ojoj wspolczuje. &&& bedzie dobrze! Jakie mialas objawy zatrucia?

Alecta spox. Ja skonsumowalam 3duze czekolady w dwa dni!

Dziecko wstalo o 8. Mezol sie zająl a ja jako ze nie moge na du.pie usiedziec pozbieralam liscie do wora i za plotem pozamiatalam je bo niedziela a tu taki wysyp byl. Normalnie nie potrafie siedziec w ciazy. Jak robie to sie lepiej czuje;p

reklama
hej!

aneta, powodzenia i też się chciałam zapytać o Twoje objawy.

Doggi, ja też coś dziś kiepsko. leżałam jesszcze w łóżku i wzięłam nospę, bo coś mnie brzuch pobolewał, jak wstałam to prawie w łóżku sie porzygałam :-(. cały przełyk mnie boli, bo ta nospa taka cholernie gorzka, a połowa jej wyszła :-:)-(

miłego dnia!

Z objawów zatrucia to puchnięcie, zbyt duże przybieranie na wadze (ja potrafiłam w ciągu 3 tygodni 9kg), wysokie ciśnienie i białko w moczu.
Jest to bardzo niebezpieczne zarówno dla matki jak i dziecka.
Mi w 36 tygodniu obrzęk na płuca poszedł i nie mogłam oddychać więc miałam natychmiastową cc, a później okazało się, że ciśnienie poszło do oczu i musiałam brać sterydy żeby wzrok odzyskać.
Ogólnie nikomu nie życzę.
Jednak im wcześniej zatrucie jest zdiagnozowane tym lepiej, bo wcześniej można zacząć wszystko kontrolować.

Dzisiaj mam dzień pt "bez kija nie pochodź".
Chyba niewysypianie się w końcu daje o sobie znać :-/

alecta, no różnie. Też chyba 3-4 razy. Ale u nas to było inaczej bo najpierw wyjeżdżał w pon i wracał w pt. Później, właściwie od niedawna przyjeżdżał jeszcze o 17 w środy i jechał rano z powrotem. Także prawie cały tydzień go nie było. Do tego przez 4 lata jeździł zaocznie na studia do Zielonej Góry i cały weekend praktycznie go nie było.

aneta, Doggi, trzymajcie się.

Dzisiaj to się wyspałam. Wstałam o 9, a młody o 9:30

Białkomocz , skoki ciśnienia i ból w klatce piersiowej
Po tygodniu unormowali mi ciśnienie białka prawie nie ma, ból w klatce piersiowej tez ustąpił
Niunia ma sie dobrze tez teraz tylko ze jest mniejsza i mam mniej wód płodowych niż powinno byc
Lekarze mówią ze czas pokarze każdy dzień do przodu to dobrze
Oby tylko sie nie pogorszyło

McPearl my na początku mieliśmy do siebie 600 km i Ł przyjeżdżał raz na 2 tyg czasem co tydzień się udało, ale stwierdziliśmy, że tak nie może być i dlatego się przeprowadziłam tutaj.
Dlatego nie narzekam, bo poza poligonami Ł jest zawsze po pracy w domu, a jak ma służbę to następny dzień ma cały wolny.

My juz po kosciolku. Teraz drugie sniadanie. Pozniej lecimy na dzien buraka czyli niedziela w galeriach handlowych ;-)

Od rana tez mialam kiepski humor ale juz jest ok ;-)
Wszystki zycze lepszego dnia bez kiepskich objawow.
Nie wiem czy mlody nie ma glowy na dole bo chwilo czulam czkawke i to taaaak nisko ze masakra jakas.

alecta, mój to powiedział, że nie chce mnie brać do Międzyrzecza bo tak ciężko z pracą i miasto raczej takie senne. Z drugiej strony cały czas namawiam go na zmianę pracy bo to przecież nie jego zawód. Jest automatykiem, robotykiem i programistą. Nie było sensu się przeprowadzać. Teraz miał bywać codziennie ale jak na razie nie wyszło...

aneta, zdrówka dla was, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Miłego dnia :happy2:
Aneta zdrówka dla Was obu &&&&&
Doggi bidulko współczuje dolegliwości
Jeżyk Ty taka fanka piłki meczu nie oglądałaś? Ja byłam zmuszona :-D
Kasiekz może Twoje dziecko za malutkie,bo moi chłopcy Krasiejowem zachwyceni i u nas nawet szkolne wycieczki tam jeżdżą

Do góry