reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

LayDeek, dlatego trochę się zdziwiłam opisem "mega centrum handlowe", bo ja je traktuje jak naszą większą plazę ;-), a jestem tam w miarę często, bo A4 mam 10 min drogi. smyk też tam jest nędzny. w SCC jest większy :tak:.

w ogóle jeżeli chodzi o tego typu sklepy, to chyba najbardziej lubię galerię katowicką i M1 (Zabrze lub Czeladź) za TkMaxxa. w Tychach jest coś ciekawego? wydaje mi się, że chyba nie, co? ale za to będziecie mieć park wodny ;-)

reklama
Nic nie mamy!
Galerie Katowicka tez lubię :))
W Czeladzi nie byłam jeszcze nigdy.
Daj znać jak będziesz kiedyś w galerii katowickiej, to spikniemy się na soczek ;)

Nadrobie jak znajdę czas, padam :-) Zdrówka dla chorych dzieci, braku dolegliwości a u mamusiek z różnymi atrakcjami cukrowo-szyjkowo-ciśnieniowymi polepszenia stanu :-)

Miłego weekendu!

karpanna, zdrówka dla dziewczyn. Taka temperatura to np na anginę, ale nie pisałaś o bólu gardła...może jakie grypsko czy coś. Z resztą u dzieci temperatura często jest wyższa niż u dorosłych. Do poniedziałku niedaleko.

Ja też nie cierpię jak mojego nie ma. Teraz wyjechał np na poligon na tydzień i po prostu mam ochotę ryczeć. Od 5 lat wojsko zabiera mi męża i szlag mnie już trafia. Jeszcze był później zdziwiony, że Mikołaj jak był mały płakał na jego widok. A czego się spodziewał skoro dziecko ojca prawie na oczy nie widziało?

Nie wierzę, po prostu nie wierzę...Polska-Niemcy 2:0!!! Co prawda obstawiałam 2:1 mimo wszystko dla nas, ale i tak szok :szok:

Nie nadrobię:/
Byliśmy w opolskim:) Ten JuraPark przereklamowany! Nic ciekawego jeśli chodzi o dinozaury, lepsza Szklarska Poręba z Dino Parkiem;) Jedyne co to świetny plac zabaw, wielki i nawet wesołe miasteczko w cenie, więc młoda nalatała się samolotem, kolejką itp. Poszłam sobie durna do 5D i musiałam wyjść, bo za bardzo rzucało krzesłami...córcia się rozryczała jak wodę puścili i 'psy na nią wyskoczyły':D Potem poszliśmy do akwarium 3D i tam rozpłakała się w łodzi podwodnej (telepało i też 5D), bo ryby zaczęły nas podgryzać:D Mam nadzieję, że nie będzie miała koszmarów po tym wyjeździe:ppp

Poza tym oglądałam właśnie fotki i tego wyjazdu i jestem zadowolona, bo tyje mi tylko wsio wokół bioder. Więc mimo 8kg do przodu nie widać tego;) Przez ten fakt wrąbałam już dwa lody!

reklama
Chvislabym posiedzieć, poczytać, popisać ale tak mi źle o ciężko o boleśnie ze nie mam siły!

Nie malowalismy bo milion misji pobocznych mąż miał, rodzice przyjechali o 14 to szybko kawa i ciasto, w końcu po poznańsku zaczynamy od słodkości ;) tarta banoffi wyszła super i juz praktycznie nie ma
Potem szybki obiad i była 19 potem tu coś tam coś i patrzę 23 a ja spuchnieta jak bania tak że miałam na nogach kapcie odcisniete!!!!! co jest masacra no one normalnie są luźne!!

Tak więc nogi do góry daje i idę spać

Dobranoc

Do góry