reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Czesc dziewczynki !

Nie odzywam sie bo jestem w szpitalu z rozpoznaniem zatruciem ciazowym :(
Jak narazie mnie ustabilizowali codziennie sprawdzaja dzidzie
Jestem w 24 tyg i1 dz a usg pokazuje 22 tydz i 465 g :(
Mam nadzieje ze wyjdziemy z tego całe :)

Pozdrowiam i życze wszystkim zdrowka :)

reklama
Aneta ja miałam zatrucie w pierwszej ciąży tylko u mnie przeszło w stan przedrzucawkowy.
Nie jest to fajna sprawa, ale ważne, że jesteś pod kontrolą.
A mówili jak długo będą Cię trzymać w szpitalu?

Jak to na weekend przystało moje dzieci nie śpią od 6.45 :-)
Ja się chyba po śmierci dopiero wyspie.
Wczorajszy mecz też mnie zaskoczył, bo byłam pewna, że będziemy śpiewać naszą tradycyjną pomeczową pieśń, a tu zonk...wygraliśmy i to 2:0
No akurat przy meczu z Niemcami bym się tego nigdy nie spodziewała.

Kasiekz fajne atrakcje, moim dzieciakom by się podobało.
Szkoda, że u nas nie ma niczego takiego.
Jest niedaleko Park Dinozaurów, ale byliśmy tam z przedszkolem na wycieczce i nie ma tam nic aż tak ciekawego.
Najlepszą atrakcją był plac zabaw po zwiedzaniu.

Myślicie, że jak zacznę dzień od jabłecznika to będzie w tym coś nienormalnego? :p

McPearl, a jak często Twój mąż ma poligon, bo mój to jakoś raz góra 2 razy w roku, a tak cały czas w domu jest tzn po pracy od razu wraca.
Teraz w listopadzie mu się jakiś szykuje, ale w sumie to dobrze, bo akurat dodatkowa kasa jest potrzebna.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)
Ja coś ostatnio weny na nic mie mam i nawet na neta rzadziej zaglądam. .
Wczoraj byliśmy w Katowicach u teściów zobaczyć co tam u nich, teściowa miała operację niedawno..ale jest ok. Też lubię gal katowicka :-D
Mój w tym roku był na poligonie już trzy razy i szykuje się jeszcze jeden w listopadzie. .u nas na szczęście młody tatę zawsze poznaje po powrocie, dużo mu o nim mówię i fotki pokazuje.
A n e t a kciuki zacisniete! Oby wszystko się unormowalo:-)

Alecta wszystlo możliwe :-) mój ostatnio calu czas do Drawska jeździł :-) z ostatniego przywiózł pokaźny worek już ususzonych grzybów hihi

Mój do Drawska tylko na Anakonde jeździł.
W tym roku akurat jego jednostka nie jechała tzn nie wszyscy i go ominęło.
Mój to mi tylko sterte prania z poligonu przywozi.

Hmm zjadłam jabłecznika i cały czas mam ochotę na jeszcze.
Boję się jutro u gina na wagę wejść :p

reklama
Aneta będzie dobrze głowa do góry! Ważne ze jesteś pod opieką i kontrolują sytuacje!!

Alecta jak zaczęłam od banoffi to źle? :p czułam silna potrzebę zjeść banoffi i popić colą :D

Jezyk poważnie, pierwszy raz w historii, chyba siatkarze weszli piłkarzom na ambicje ;)

U mnie ciężka noc, poranek podobnie. Straszne mam skurcze, raz nawet zlałam się zimnym potem bo usiadłam na łóżku i tak mi coś w brzuchu pykło, że przeraziłam się że zaraz mnie wody zaleją bo to taki był dźwięk właśnie na szczęście po zerwaniu z łóżka wszydtko było ok nawet się nic nie sączy ale strachu się nażarlam masakra!!

Ostatnia edycja:
Do góry