reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

fajna taka leniwa ;-)

ja byłam na zakupach. fajne promocje były dziś w auchan. np. tabletki do zmywarki - drugie opakowanie za grosz. kubuś mus 100% owoce - drugi za grosz. żel do prania - drugi za grosz ;-)

chciałam zrobić jutro rybkę z przepisu bady, ale teściowa zaprosiła nas na placek po węgiersku, więc mam robotę z głowy :-)

reklama
U nas też leniwa sobota.
Na obiad szybka zupa z soczewicy, a teraz Ł poszedł z Nikolą do Biedry, bo jak nie zjem jabłecznika to kogoś pogryze :p

Kurcze dzisiaj za każdym razem jak łapie mnie skurcz to czuję taką duszność.
Muszę gina o to zapytać, o ile nie zapomnę, bo my się zawsze zagadamy o czymś i połowa rzeczy mi ucieka.

Ostatnia edycja:
Ja też nie lubię jak Ł ma służbę albo co gorsza poligon :/

Nogi mi w d.upsko włażą.
Tak jak do południa miałam baaardzo leniwy dzień tak po południu już nie.
Najpierw zachciało mi się jabłecznika więc wysłałam Ł i Nikole do sklepu po jabłka i zaczęłam robić.
W między czasie zaczęłam przygotowywać zalewę na kaczkę, a po tym sałatkę z tuńczyka, bo Ł naszło.
Dzisiaj chyba padnę jak mucha, a miałam zacząć robić mitenki dla Niksona.
Chyba robótkę przełożę na jutro.

A w ogóle muszę zacząć przerabiać drzwi do łazienki, ale coś nie mam weny.
Muszę jakiegoś ciekawego motywu poszukać to może natchnienie mnie najdzie.

reklama
Do góry