reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej :-)

Dzięki dziewczyny za pomysł z tym tanim wywołaniem zdjęć! My jeszcze naszych ślubnych sprzed 7 lat nie mamy wszystkich wywołanych:szok: nigdy nie mogłam się zabrać za ich przesortowanie i dodatkowo było mi żal kasy, więc ciągle to odkładaliśmy...
jeżyk, Nulini podajcie gdzie na allegro można znaleźć tę ofertę?

sprite jeśli chodzi o zapobieganie infekcjom intymnym to zdecydowanie lepiej Lactovaginal! Czyli bezpośrednio tam gdzie ma działać a nie doustnie.

Czekam na wyniki dzisiejszego moczu, zobaczymy czy antybiotyk tak szybko podziałał...

reklama
Hej dziewczyny, jak się w domu pracuje to od razu jest przyjemniej:-)

my mieliśmy wczoraj rocznice ślubu i jutro idziemy na musical do Teatru Capitol, potem może jakaś kolacja. A mała nocuje u dziadków więc wyspać się też będzie można. Do kina często chodzimy, teraz planujemy iść na Bogowie, uruchamiamy wtedy babcię do opieli. Z mała też chodzimy do kina ale ona bardzo wrażliwa jest, wielu bajek jeszcze się boi.

Co do konta to każde z nas ma po 2, wszystkie osobne, znaczy się ja mam 2 swoje i mój M ma 2 swoje. Ale staram się pilnować kasy na wszystkich bo mój M jest raczej rozrzutny. Staramy się odkładać co miesiąc z wypłaty po parę stów ale nie zawsze wychodzi, bo jak są większe wydatki to wtedy wydajemy na bieżąco.

Ja też byłam u fryzjera i trochę zaszalałam. Ja z tych co wolą krótkie włosy, najchętniej bym się ścieła na zapałkę po prostu ale M mi nie pozwala. Teraz wyszło że boki mam wygolone a na środku takie dłuższe zostawione. M musi mnie w domu zafarbować, ja lubię szaleć z kolorami, miałam już blond, czarne, rude, czerwone itp.:-D

Rety jaka pogoda! Lato! Dobrze, że młodym krótki rękaw ubrałam :-D Na placu zabaw to przynajmniej sobie poczytać spokojnie mogę, bo w domu to zaraz coś chcą, a wieczorem nie ma sił :-D

Zdjęcia.... Muszę przebrać i też wywołać, a jest tego sporo.............

Jeśli któraś najdzie ochota na kupno torebki z ciastem z reklamy, tj "Łatwe ciacho", to odradzam!!!! Trzymałam chyba z 5 minut w mikro, pseudociasto nawet nie urosło do połowy kubka i do tego surowe!!!!!

Dziewczyny pomóżcie mi, bo te moje gów... lab nie podaje norm a coś dużo więcej mi wyszło tego cukru niż w poprzedniej ciąży
na czczo 100,7
po 1h 228,1
po 2h 136,70
nie wiem co o tym myśleć zobaczcie proszę mniej więcej na wasze normy ?

Mi po godzinie nie robili, dopiero po dwóch ale wydaje mi sie, że to po godzinie wysokie.
U mnie:
Na czczo 88
Po 2 godz. 119

Na czczo u mnie piszą że norma 70-110

reklama
Do góry