reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziady;-/ napisałam do gina, mam przyjść na 19 bo do tego brzuch mi wczoraj mocno twardniał, wiec powiedział że na wszelki wypadek to sprawdzi, trzymajcie kciuki aby wszystko było dobrze u dziewczynek bo ja mam już zawał :-/

Aza ja lubię w sumie prawie wszystko poza tym co teraz leci w tv czyli typu Donatan i Cleo czy piosenek w stylu "Mamma mia cośtam italiano" jakieś "kunduro" itp.
Jakbym poszła na impreze i trochę wypiła to pewnie bym się przy tym bawiła, ale na trzeźwo to po prostu nie mój klimat.
Jedyna piosenka przy której nawet po pijaku się nie bawię to "ona tańczy dla mnie" - no tego po prostu ścierpieć nie mogę i nikt mnie nie przekona, że to jest fajne :p

A ogólnie u mnie nr 1 zawsze będzie Andrzejek Piaseczny - no kocham go po prostu!

Ok obiad mam prawie przygotowany, czas wyruszyć po moją młodzież.
Mam nadzieję, że mój syn nadal w świetnym humorze, bo mimo drzemki czuję się jakby mnie ktoś zgryzł i wypluł.

Ja na czczo miałam 77, a po 2h 103

Dziewczyny, jak to jest z tą glukozą, bo ja w poprzedniej ciąży nie miałam robionej i nie wiem. Rozumiem, ze najpierw pobierają krew całkiem na czczo, potem piję to cholerstwo, pobierają ponownie po 1 h i po 2h? I ja tam muszę siedzieć tyle czasu? Czy mogę iść do domu i potem wrócić?

reklama
Suseł ja bym siedziała bo inaczej pomiar jest mało wiarygodny, a może Twój organizm też różnie zareagować (wymioty, rozwolnienie, omdlenia)
Ja piłam 75g, ale nie wiem od czego zależy który pomiar zleca lekarz, i miałam na czczo po 1h i po 2h.
Dziewczyny dziękuję :-)

Do góry