reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Megami, rasowy, ale bez rodowodu niestety - west highland white terrier. taka chorowita Maja nam się trafiła.

do weta podjechałam, ale okazało się, że godzinę się spóźni, a później od razu ma 2 umówione zabiegi, więc moja sis musi raz jeszcze popołudniu tam podjechać, bo biedny pies nic od rana nie jadł i zjeść nie może, bo pewnie będą jej pobierać mocz prosto z pęcherza.

Nulini, ja się tam boję tej Annabelle. na tvn player przed premierą co chwilę leciała reklama, a ja playera oglądam zazwyczaj wieczorami i to sama w pokoju jestem po ciemku - zawsze oczy zamykałam :-p w ogóle przerażają mnie filmy, w których straszą zabawki... ;-)

femme, doszła owieczka, a jak tam Wasza krówka? ;-) dziękujemy :tak:

jezyk, mapa do mnie też dziś doszła :-)

reklama
O nie, nie lubię Donatana i Cleo :p
Nie moje rytmy :p

Jak mi się nic nie chce to aż strach.
Zdrzemnęłam się chwilę i pewnie w nocy będę znowu mieć problemy z zaśnięciem.
Chyba sobie melise do picia kupię.
Dobrze, że jutro weekend i tak wcześnie wstawać nie trzeba.
Chociaż dzieciaczki pewnie po 7 już na nogach będą.
Idę tą szynkę przyprawić, bo nic nawet nie zaczęłam ehh.

Nulini, zapisałaś adres mailowy tej babki od zdjeć z Kato?

Yyy, nie, a czemu???

Sprite, o mamo, ale mi się cholernie ta rasa podoba!!! Tylko nikt w domu nie popiera mojej miuości i padło na jamnika :-(

alecta, a ja dziś bez drzemki :-(

jeżyk, poszłam po rozum do głowy za Twoją namową :-D:-D:-D Anulowałam zamówienie w Empiku i kupiłam na Allegro, 30zł oszczędzone, jestem dumna :-D

Nulini, serio Ci sie podoba? maja.jpg

:happy::happy::-D

Załączniki

• maja.jpg
    maja.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry