reklama
Ewi82
Fanka BB :)
Ja już tez dawno fotek nie wywoływałam, ok 2 lat, aż strach jakby przepadły na kompie
Kto mi to ptasie mleczko dał? Uduszę! Już mi niedobrze a dalej jem...
Agulqa to się teściowa napracowała a siostra Ł to już nawet przepracowała...
Kto mi to ptasie mleczko dał? Uduszę! Już mi niedobrze a dalej jem...
Agulqa to się teściowa napracowała a siostra Ł to już nawet przepracowała...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, ja przeważnie zamawiam w Rossmannie albo Empiku, zależy, gdzie promocję akurat mają, teraz za 211 zdjęć zapłacę 76zł
Tylko przeważnie wywołujemy na początku roku, robimy album i przy jakiejś okazji pokazujemy rodzince, a w tym roku za chiny się zebrać nie mogłam
Ewi, ja wszystkie zdjęcia i tak mam na dysku przenośnym, ale i tak wywołuję co roku, bo jednak po album sięgam częściej, niż przekopuję miliony folderów na kompie Spoko, mnie karmelove Wedla tak smakuje, że całe pudełko w weekend zeżarłam
Tylko przeważnie wywołujemy na początku roku, robimy album i przy jakiejś okazji pokazujemy rodzince, a w tym roku za chiny się zebrać nie mogłam
Ewi, ja wszystkie zdjęcia i tak mam na dysku przenośnym, ale i tak wywołuję co roku, bo jednak po album sięgam częściej, niż przekopuję miliony folderów na kompie Spoko, mnie karmelove Wedla tak smakuje, że całe pudełko w weekend zeżarłam
Hey, u mnie od 8.30 do 11 była sąsiadk ana plotach )) Teraz próbuję ogarnąć w domu. Dobrze, że na obiad mam jeszcze ogórkową )) Pioseneczka na dzisiejszy dzionek: https://www.youtube.com/watch?v=0trwO1xbv6E
Co do zdjęć, to nawet nie wiedziałam, że można na allegro zamówić. Jak to możliwe? Ja-maniaczka allegro i nie wiedziałam hehe...
Miałam coś poodpisywać ale normalnie pustka w głowie. Idę sprzątać, później zaglądnę )))
Co do zdjęć, to nawet nie wiedziałam, że można na allegro zamówić. Jak to możliwe? Ja-maniaczka allegro i nie wiedziałam hehe...
Miałam coś poodpisywać ale normalnie pustka w głowie. Idę sprzątać, później zaglądnę )))
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- na alegro jest dużo taniej i naprawdę bardzo dobre jakościowo. Za 200 zdjęć w tamtym roku placilam z przesyłka 36 zł.
Ja jakoś nigdy na Allegro nie zamawiałam zdjęć, chyba na to nie wpadłam
reklama