reklama
kasiekz
Fanka BB :)
emilchen właśnie na necie czytam że bezpieczny w ciąży - widzisz, co gin to opinia
doggi mają zryte!!! U moich rodziców ksiądz w niedziele podczas kazania prosił, aby matki nie karmiły dzieci piersią w kościele...a szczególnie nie przed ołtarzem!!! Rozumiesz? To kuźwa niech pościąga sobie wszystkie obrazy matki boskiej!
doggi mają zryte!!! U moich rodziców ksiądz w niedziele podczas kazania prosił, aby matki nie karmiły dzieci piersią w kościele...a szczególnie nie przed ołtarzem!!! Rozumiesz? To kuźwa niech pościąga sobie wszystkie obrazy matki boskiej!
Alecta, sliczne zdjecie No I faktycznie Ty I Doggi jak siostry
Doggi, masakra, co za kobita! Ale serio, duzo kobiet w ciazy traktuje z zozenia ciaze jak chorobe I ze absolytnie nic nie mozna robic tylko siedzuec na d.pie I sie pasc I potem sa takie efekty.
Dziewczyny, nie robcie mi smaka na te wszystkie pysznosci (((((
Doggi, masakra, co za kobita! Ale serio, duzo kobiet w ciazy traktuje z zozenia ciaze jak chorobe I ze absolytnie nic nie mozna robic tylko siedzuec na d.pie I sie pasc I potem sa takie efekty.
Dziewczyny, nie robcie mi smaka na te wszystkie pysznosci (((((
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja kupiłam ta karmelowa wedla ale na mnie wrażenia nie zrobiła
Nie wierzę
AZA, no i teraz mi się chce ogórkowej
AZA, nie wiem jaki przepis na pierogi ma jezyk, ale ja robię z mąki i ciepłej wody + sól. to wszystko. farsz wg uznania. ja lubię ruskie ;-). tylko robię baaaardzo rzadko, bo dla mnie za dużo pieprzenia z tym jest. zawsze mam syf w kuchni.
alecta, ja jeżeli jutro będę w domu to czekają na mnie składniki na lasagne. robię z tego przepisu Przepis na zapiekankę makaronową Kuchnia Lidla , ale zamiast farfalle dam lasagne.
alecta, ja jeżeli jutro będę w domu to czekają na mnie składniki na lasagne. robię z tego przepisu Przepis na zapiekankę makaronową Kuchnia Lidla , ale zamiast farfalle dam lasagne.
3raz podchodzę do pisania tego posta i chyba zaraz coś mnie trafi
* Nulini *- dziecko neostrady powiadasz? To tak jak ja
* Sprite *- 2 tys to już full opcja extra!
* Alecta *- faktycznie jesteście z Doggi bardzo do siebie podobne o matulu! Super z was babeczki :*
* emilchen *- doczytałam, że udało się lek dostać. Super! Zdrówka wam życzę
* Doggi *- no to laska nieźle z tą wagą zaszalała. Wogóle teraz te nastolatki to mają totalną sieczkę w głowie, a udają dorosłych. Nie lubię tego zdania ale gdybym ja zachowywała się tak jak te gówniary teraz to ojciec by mi d.upę tak strzepał, że przez tydzień bym nie usiadła.
* karpanna *- no ja też słyszałam, że nfz z clexanem wytwarza cuda wianki :what: ponoć ogólnie zmniejszyli jego produkcję i ludzie muszą się po niego zapisywać. Czuby.
* Indi *- na ból pleców polecam masaże męża skuteczne może na chwilę, ale za to jakie przyjemne i relaksujące
* kasiekz *- to smacznego
* AZA777 *- super, że zupa mniamuśna wyszła więc oficjalnie "ten" pierwszy raz masz już za sobą. Wszyscy zyją, zupa smakowała to najważniejsze
Na temat księży wolę się nie wypowiadać więc temat milczeniem zbywam
My byliśmy na zakupach w biedronce. Można powiedzieć, że do końca weekendu nie trzeba by się do sklepu ruszać, ale znając życie niewiele z tego wyjdzie
Dzieciory sklep opuściły z nosami na kwinte bo chciały wszystko i nic więc ostatecznie nie dostały nic
Mąż kończy kąpać Julę więc zaraz zagonię Tymona do wanny i mamy wieczór dla siebie.
A ja właśnie zajadam milkę oreo chce któraś trochę ?
Ps. Ale Lenka dziś w brzucholu szaleje
* Nulini *- dziecko neostrady powiadasz? To tak jak ja
* Sprite *- 2 tys to już full opcja extra!
* Alecta *- faktycznie jesteście z Doggi bardzo do siebie podobne o matulu! Super z was babeczki :*
* emilchen *- doczytałam, że udało się lek dostać. Super! Zdrówka wam życzę
* Doggi *- no to laska nieźle z tą wagą zaszalała. Wogóle teraz te nastolatki to mają totalną sieczkę w głowie, a udają dorosłych. Nie lubię tego zdania ale gdybym ja zachowywała się tak jak te gówniary teraz to ojciec by mi d.upę tak strzepał, że przez tydzień bym nie usiadła.
* karpanna *- no ja też słyszałam, że nfz z clexanem wytwarza cuda wianki :what: ponoć ogólnie zmniejszyli jego produkcję i ludzie muszą się po niego zapisywać. Czuby.
* Indi *- na ból pleców polecam masaże męża skuteczne może na chwilę, ale za to jakie przyjemne i relaksujące
* kasiekz *- to smacznego
* AZA777 *- super, że zupa mniamuśna wyszła więc oficjalnie "ten" pierwszy raz masz już za sobą. Wszyscy zyją, zupa smakowała to najważniejsze
Na temat księży wolę się nie wypowiadać więc temat milczeniem zbywam
My byliśmy na zakupach w biedronce. Można powiedzieć, że do końca weekendu nie trzeba by się do sklepu ruszać, ale znając życie niewiele z tego wyjdzie
Dzieciory sklep opuściły z nosami na kwinte bo chciały wszystko i nic więc ostatecznie nie dostały nic
Mąż kończy kąpać Julę więc zaraz zagonię Tymona do wanny i mamy wieczór dla siebie.
A ja właśnie zajadam milkę oreo chce któraś trochę ?
Ps. Ale Lenka dziś w brzucholu szaleje
Stokrotka34
Fanka BB :)
Jej a ja nie mam już nic słodkiego :-( w sklepie byłam po wypiciu glukozy (ufff mam to wreszcie za sobą) i uznałam że nie zjem nic, a teraz siedzę w domu i mam depresję z braku słodyczy - poszukam jeszcze bo gdzieś mój ostatnio przyniósł z oddawania krwi :-) a jak nie to chleb z cukrem DD
Dziewczyny a my mamy trzy konta :-) jedno moje jedno mojego no i jedno wspólne do kredytu :-)
Doggi rewelacja fryzura!!! ale kolorek też super!
Zdjęcia z sesji :-)
Zobacz załącznik 647870Zobacz załącznik 647871
Dziewczyny a my mamy trzy konta :-) jedno moje jedno mojego no i jedno wspólne do kredytu :-)
Doggi rewelacja fryzura!!! ale kolorek też super!
Zdjęcia z sesji :-)
Zobacz załącznik 647870Zobacz załącznik 647871
reklama