reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Alecta no właśnie położna mówi ze to zagrożenie dla niej i dziecka itp o ze czemu tak przytyła co się stało a ona "bo jestem w ciąży i leżę" a położna mówi ze przecież u niej wszystko ok i nie musi leżeć wręcz przeciwnie musi zacząć się ruszać bo to się źle skończy na co ona tylko walnela cis w stylu "whatever"

reklama
kasiek erytrocytów to chyba w ogóle nie powinno być co? dzieki za wskazówki

Lekarka oddzwoniła - mam wziąć lek Monural 1 saszetkę na noc i jutro powtórzyć badanie moczu. Tylko mam dwa problemy - nie wiadomo czy w aptece wydadza mi bez recepty, a poza tym nie wiadomo czy ten lek w ogóle mają :-( znowu prowincja się kłania :-(

Alicja, ja tam jestem dziecko Neostrady, uzależniona na maxa :-D

jezyk, nooo, gratuluję kaski z górką!!! :-D

sprite, oddawaj moją wyśnioną kasę!!! :-p

alecta, Wy z Doggi to jak bliźniaczki! :-D

Doggi, WOW!!! :szok: To laska poszalała!!!

Ja dzisiaj dwa Nussbeisery wciągnęłam, jednego mlecznego i jednego białego, bo w Żabce 2 za 6.50zł :tak:

Ech... Mam ochotę na kołacz węgierski, ten taki co na odpustach pieką i tak paaaaachnie....

Alecta ona miała ogólnie tak szczerze wyje.bane we wszystko. Matka cis mówiła ze kupiła kocyk i materacyk do łóżeczka a ta laska "i co jesteś z siebie dumna?!" miałam ochotę iść i ja trzepnąć w łeb!

Była u mnie lekarka i miała już przygotowana receptę dla mnie. Dała mi 1 opakowanie czyli 10 ampulkostrzykawek. I tylko tak bedzie mi dawac bo niby nfz sie doczepia do tego leku okropnie. Kobieta sama wyzywala na to wszystko.

emilchen nawet nie wiedziałam, że go w ciąży można - jest bardzo silnym lekiem. Jak ci nie wydadzą to w obecnym trymestrze możesz śmiało zakupić furagin bez recepty. Bierzesz zgodnie z opakowaniem 3xdziennie. Już dwa razy w ciąży brałam (nawet na początku bo miałam aż krwiomocz).

doggi bosche co za laska!

karpanna przynajmniej będziesz go dostawała;)

Nulini-ale masz fajnie z jedzeniemczekolady. Ja moge tylko małe ilosci ze wzgledu na hemoroidy.
Wogóle kobietkinpojadacie dużo ale to dobrze trza zapuscic powloczke tluszzowa wszak zima za pasem.

reklama
Do góry