Alecta no właśnie położna mówi ze to zagrożenie dla niej i dziecka itp o ze czemu tak przytyła co się stało a ona "bo jestem w ciąży i leżę" a położna mówi ze przecież u niej wszystko ok i nie musi leżeć wręcz przeciwnie musi zacząć się ruszać bo to się źle skończy na co ona tylko walnela cis w stylu "whatever"
reklama
kasiek erytrocytów to chyba w ogóle nie powinno być co? dzieki za wskazówki
Lekarka oddzwoniła - mam wziąć lek Monural 1 saszetkę na noc i jutro powtórzyć badanie moczu. Tylko mam dwa problemy - nie wiadomo czy w aptece wydadza mi bez recepty, a poza tym nie wiadomo czy ten lek w ogóle mają :-( znowu prowincja się kłania :-(
Lekarka oddzwoniła - mam wziąć lek Monural 1 saszetkę na noc i jutro powtórzyć badanie moczu. Tylko mam dwa problemy - nie wiadomo czy w aptece wydadza mi bez recepty, a poza tym nie wiadomo czy ten lek w ogóle mają :-( znowu prowincja się kłania :-(
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Alicja, ja tam jestem dziecko Neostrady, uzależniona na maxa
jezyk, nooo, gratuluję kaski z górką!!!
sprite, oddawaj moją wyśnioną kasę!!!
alecta, Wy z Doggi to jak bliźniaczki!
Doggi, WOW!!! To laska poszalała!!!
Ja dzisiaj dwa Nussbeisery wciągnęłam, jednego mlecznego i jednego białego, bo w Żabce 2 za 6.50zł
Ech... Mam ochotę na kołacz węgierski, ten taki co na odpustach pieką i tak paaaaachnie....
jezyk, nooo, gratuluję kaski z górką!!!
sprite, oddawaj moją wyśnioną kasę!!!
alecta, Wy z Doggi to jak bliźniaczki!
Doggi, WOW!!! To laska poszalała!!!
Ja dzisiaj dwa Nussbeisery wciągnęłam, jednego mlecznego i jednego białego, bo w Żabce 2 za 6.50zł
Ech... Mam ochotę na kołacz węgierski, ten taki co na odpustach pieką i tak paaaaachnie....
Była u mnie lekarka i miała już przygotowana receptę dla mnie. Dała mi 1 opakowanie czyli 10 ampulkostrzykawek. I tylko tak bedzie mi dawac bo niby nfz sie doczepia do tego leku okropnie. Kobieta sama wyzywala na to wszystko.
kasiekz
Fanka BB :)
emilchen nawet nie wiedziałam, że go w ciąży można - jest bardzo silnym lekiem. Jak ci nie wydadzą to w obecnym trymestrze możesz śmiało zakupić furagin bez recepty. Bierzesz zgodnie z opakowaniem 3xdziennie. Już dwa razy w ciąży brałam (nawet na początku bo miałam aż krwiomocz).
doggi bosche co za laska!
karpanna przynajmniej będziesz go dostawała
doggi bosche co za laska!
karpanna przynajmniej będziesz go dostawała
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Aaaaa M wrócił z Niemiec i przywiózł mi stos moich ulubionych czekolada kawowych! No to du.pko rośnij mam to gdzieś...kocham je!