reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta no właśnie położna mówi ze to zagrożenie dla niej i dziecka itp o ze czemu tak przytyła co się stało a ona "bo jestem w ciąży i leżę" a położna mówi ze przecież u niej wszystko ok i nie musi leżeć wręcz przeciwnie musi zacząć się ruszać bo to się źle skończy na co ona tylko walnela cis w stylu "whatever"

reklama
kasiek erytrocytów to chyba w ogóle nie powinno być co? dzieki za wskazówki

Lekarka oddzwoniła - mam wziąć lek Monural 1 saszetkę na noc i jutro powtórzyć badanie moczu. Tylko mam dwa problemy - nie wiadomo czy w aptece wydadza mi bez recepty, a poza tym nie wiadomo czy ten lek w ogóle mają :-( znowu prowincja się kłania :-(

Alicja, ja tam jestem dziecko Neostrady, uzależniona na maxa :-D

jezyk, nooo, gratuluję kaski z górką!!! :-D

sprite, oddawaj moją wyśnioną kasę!!! :-p

alecta, Wy z Doggi to jak bliźniaczki! :-D

Doggi, WOW!!! :szok: To laska poszalała!!!

Ja dzisiaj dwa Nussbeisery wciągnęłam, jednego mlecznego i jednego białego, bo w Żabce 2 za 6.50zł :tak:

Ech... Mam ochotę na kołacz węgierski, ten taki co na odpustach pieką i tak paaaaachnie....

Alecta ona miała ogólnie tak szczerze wyje.bane we wszystko. Matka cis mówiła ze kupiła kocyk i materacyk do łóżeczka a ta laska "i co jesteś z siebie dumna?!" miałam ochotę iść i ja trzepnąć w łeb!

Była u mnie lekarka i miała już przygotowana receptę dla mnie. Dała mi 1 opakowanie czyli 10 ampulkostrzykawek. I tylko tak bedzie mi dawac bo niby nfz sie doczepia do tego leku okropnie. Kobieta sama wyzywala na to wszystko.

emilchen nawet nie wiedziałam, że go w ciąży można - jest bardzo silnym lekiem. Jak ci nie wydadzą to w obecnym trymestrze możesz śmiało zakupić furagin bez recepty. Bierzesz zgodnie z opakowaniem 3xdziennie. Już dwa razy w ciąży brałam (nawet na początku bo miałam aż krwiomocz).

doggi bosche co za laska!

karpanna przynajmniej będziesz go dostawała;)

Nulini-ale masz fajnie z jedzeniemczekolady. Ja moge tylko małe ilosci ze wzgledu na hemoroidy.
Wogóle kobietkinpojadacie dużo ale to dobrze trza zapuscic powloczke tluszzowa wszak zima za pasem.

reklama
Do góry