reklama
Stokrotka piękne fotki ale i tak jedyne co się rzuca w oczy to cycki porządne piłki
A Stachu chyba się wtulił w mój żołądek do snu, mam taką zgage ze hej, szkoda że bzdurą jest zabobon ze jak zgaga to dziecko z czuprynką przy oli zgage miałam jeszcze zanim wiedziałam o ciąży i aż do porodu a urodziła się łysa (skóra z ojca nie dość że do T podobna yo jeszcze łysa jak tatuś ;P)
A Stachu chyba się wtulił w mój żołądek do snu, mam taką zgage ze hej, szkoda że bzdurą jest zabobon ze jak zgaga to dziecko z czuprynką przy oli zgage miałam jeszcze zanim wiedziałam o ciąży i aż do porodu a urodziła się łysa (skóra z ojca nie dość że do T podobna yo jeszcze łysa jak tatuś ;P)
Ostatnia edycja:
kasiekz
Fanka BB :)
stokrotka cudownie! Świetny klimat, świetna oprawa, cudnie wybrany krajobraz!
alicja a ja obżeram się słodkim bo glukoza dopiero 18.10
alicja a ja obżeram się słodkim bo glukoza dopiero 18.10
bada m.
Stokrotka zdjęcia cudne,mężowi aż pokazałam
Ja jutro na obiad robię rybkę z jarzynką coś jak moja ukochana wigilijna ryba po grecku tylko na ciepło uwielbiam
Ja jutro na obiad robię rybkę z jarzynką coś jak moja ukochana wigilijna ryba po grecku tylko na ciepło uwielbiam
bada m.
Sprite jutro ok. 8 rano napiszę,bo na telefonie nie lubię za dużo pisać
Stokrotka34
Doggi Ty zboczeńcu tylko cycki Ci w głowie
Zaraz Wam ściągnę jedno takie śmieszne :-)
Zaraz Wam ściągnę jedno takie śmieszne :-)
Ewi82
Ale dołujecie. Ja mam na wadze ponad 90kg... Nie każda taka duża waga to od razu efekt zaniedbania, obżarstwa itd.
My mamy z mężem dwa konta. On swoje, ja swoje. Nie wnikamy za bardzo w swoje wydatki. On opłaca część opłat, ja inną część, taki podział. Jak się udaje to przelewamy coś na oszczędnościowe i z niego bierzemy kasę na większe wydatki czyli wakacje, meble itd.
Stokrotka fajne foteczki i brzuszek jaki już duży
Orientujecie się po jakim czasie od rejestracji zwolnienia wpływa kasa? Mąż zawiózł w poniedziałek, od razu Pani zarejestrowała w Zusie. Kiedy mogę się spodziewać? Mam nadzieję ze nie będą czekać do końca miesiąca.
My mamy z mężem dwa konta. On swoje, ja swoje. Nie wnikamy za bardzo w swoje wydatki. On opłaca część opłat, ja inną część, taki podział. Jak się udaje to przelewamy coś na oszczędnościowe i z niego bierzemy kasę na większe wydatki czyli wakacje, meble itd.
Stokrotka fajne foteczki i brzuszek jaki już duży
Orientujecie się po jakim czasie od rejestracji zwolnienia wpływa kasa? Mąż zawiózł w poniedziałek, od razu Pani zarejestrowała w Zusie. Kiedy mogę się spodziewać? Mam nadzieję ze nie będą czekać do końca miesiąca.
Stokrotka34
reklama
Stokrotka34
Ewi ten brzuszek to już stary z przed trzech tygodni ;-)))