reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi fajnie ze Cie tak fryzjer dopiescil tez chce! ładne masz brwi i pazury w ogóle fajna dupa z Ciebie haha
Jezyk :-o :-o daj szczawiowej!
Agulqa to niezle... No niestety ja też taki typ ze jak w domu coś źle to później się wyzywam na niewinnych
Jezyk :-o :-o daj szczawiowej!
Agulqa to niezle... No niestety ja też taki typ ze jak w domu coś źle to później się wyzywam na niewinnych
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi super wygladasz ;-) mi sie mega podobaja krotkie wloski, ale moje kompleksy nie pozwalaja na takowa ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada, u nas internet z limitem nie ma szans bytu, hulają na nim 4 lapki Neostrada jest niezastąpiona u nas
agulqa, łooo, niefajnie z mamą :-( Obyście się szybko przeprosiły
Doggi, BOSSSKO!!! Podziwiam za odwagę z długością włosków
agulqa, łooo, niefajnie z mamą :-( Obyście się szybko przeprosiły
Doggi, BOSSSKO!!! Podziwiam za odwagę z długością włosków
Doggi, super! mnie już tyle razy po głowie taka krótka fryzura chodziła, ale jakoś ciągle odwagi nie mam. teraz w końcu zapuszczam, bo stwierdziłam, że po porodzie i tak nie będę miała czasu na układanie włosów. ale kiedyś tego dokonam :-):-):-)
gadałyście kiedyś o tortach od sowy i ja od kilku dni namiętnie o nich myślę. ile kosztuje taki kawałek?
gadałyście kiedyś o tortach od sowy i ja od kilku dni namiętnie o nich myślę. ile kosztuje taki kawałek?
* Doggi *- piękna fryzura
* Nulinin *- my też neostradę wykorzystujemy wszelkie limity to w d.upe wsadzić ale my aż nad to internetowi jesteśmy )
Pisałyście o świnkach skarbonkach my mamy taki specjalny słoik na czarną godzinę, która według mnie wypada średnio raz w miesiącu ale Robson pilnuje by kasa za często wyjmowana z tamtąd nie była
Podczytuję z doskoku bo moja sis do mnie zajrzała z synkami i Jula jakiegoś wqrwa dostała i zaczęła bić chłopców
Teraz idę synowi w lekcjach pomóc, a potem może na zakupy się wybierzemy. Jak fajnie, że jutro już piątek
* Nulinin *- my też neostradę wykorzystujemy wszelkie limity to w d.upe wsadzić ale my aż nad to internetowi jesteśmy )
Pisałyście o świnkach skarbonkach my mamy taki specjalny słoik na czarną godzinę, która według mnie wypada średnio raz w miesiącu ale Robson pilnuje by kasa za często wyjmowana z tamtąd nie była
Podczytuję z doskoku bo moja sis do mnie zajrzała z synkami i Jula jakiegoś wqrwa dostała i zaczęła bić chłopców
Teraz idę synowi w lekcjach pomóc, a potem może na zakupy się wybierzemy. Jak fajnie, że jutro już piątek
reklama