Jestem. Wczoraj jeszcze coś tam leciało, ale już na 99% jestem przekonana że to z cewki. Jak wkładam sobie luteinę to czysto. Zastanawiałam się nad SORem, dzwoniłam do obu lekarek i ta internistka mnie uspokoiła, że jeśli innych objawów nie ma to trzeba zrobić ten mocz i zobaczyć, to może być infekcja. Dzisiaj dałam mocz do badania i jest opcja, że mogę zadzwonić po 15 po wynik, bo na papierze dopiero jutro po 11
Suseł opcja z telefonem po 15 to jedyna dostępna możliwość szybszego uzyskania informacji u nas. Na cito to tylko w szpitalu zrobią.
agulqa u was szkoła rodzenia jest płatna?? A ile płacicie?
jezyk czytałam Chatę i też ryczałam
karpanna a jak lekarz się wytłumaczył, dlaczego nie chce zapisać??
LayDeek u nas chyba inaczej z clexane, bo jesteśmy po stratach a karpanna na co innego bierze i nie są to zakrzepy, to może stąd niechęć lekarza do wystawienia recepty?
Tylko dziwi mnie, dlaczego skoro już ktoś zalecił to nikt nie chce kontynuować leczenia, skoro nie ma być przerwane?
kasiek no właśnie to było z cewki... bez krwiomoczu. Zobaczę co tam dziś w wyniku. Myślę, że to jednak leki zawiniły...
yggam ja mam takiego fachowca, który nam obiecał już jakieś 2 tyg temu, że przyjdzie zrobić te cholerne balkony, bo ciekną, a teraz nie odbiera telefonu a pogoda się zmienia i coraz zimniej, myslę, że on już przed zimą nie zdąży :-( dużo u nas robił i byliśmy zadowoleni, ma pomysły ale jest po prostu niesłowny i nieterminowy, a nie szukaliśmy nikogo innego bo jednak obiecał. Nie mam sił na niego.
My też mamy wspólne konto, nie wyobrażam sobie dwóch oddzielnych.