reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

alecta, no nie żartuj!!! :szok: Taki termin do dermatologa? To cud jakiś! A ja tam też jestem pedantką i lubię mieć poukładane od linijki, to po rodzicach :-D

femme, powodzenia na castingu! :-D Nam też wiecznie brakuje kasy i też nie mamy z czego odkładać większych sum :-(

reklama
Nulini no sama w szoku byłam.
Babka w rejestracji mówi mi, że jak chcę na rano to własnie 29.10, a na popołudnie 16.12, a że mi to wsjo rybka to wybrałam bliższy termin.
Za to do okulisty na grudzień już miejsc nie ma, a na styczeń jeszcze nie zapisują i w ogóle ma się coś zmienić, że od stycznia do dermatologa i okulisty trzeba będzie mieć skierowanie od rodzinnego więc dodatkowe latanie.
Już wolę wydać tą stówkę i iść prywatnie z młodą :/

Hey,
dopiero 11 a ja Was 15 minut nadrabiałam... Odwiozłam małego, byłam na zakupkach i zaraz biorę się ogarnięcie sypialni bo trzeba już przez pudła przeskakiwać.

Nulini
ja mam na dłoniach takie krostki z wodą w środku. Bardzo swędzą ale przestają jak się je rozdrapie :))) Miałam iść do dermatologa ale pojawiają się i znikają więc czuję, że to od hormonów.

Alecta jakie Ty masz sny :szok: Co do konta to mam identycznie jak Ty. Z mojego konta opłacam paliwo do obu do auti swój telefon a reszta dla mnie. Z męża konta robimy opłaty i zakupy spożywcze :) Gratuluję bezproblemowe przeżycia glukozy...

Agulqa jak już poskręcacie wszystko to prosze pokazać zdjęcie całego kompletu. Cena superowa :-)

Elutka
i co, zamawiałaś książeczkę?

Jeżyk jakiego Ty małego spryciaka :-D

Karpanna brak słów na tych lekarzy. Mam nadzieję, że jakoś uda Ci się załatwić receptę.

Jestem. Wczoraj jeszcze coś tam leciało, ale już na 99% jestem przekonana że to z cewki. Jak wkładam sobie luteinę to czysto. Zastanawiałam się nad SORem, dzwoniłam do obu lekarek i ta internistka mnie uspokoiła, że jeśli innych objawów nie ma to trzeba zrobić ten mocz i zobaczyć, to może być infekcja. Dzisiaj dałam mocz do badania i jest opcja, że mogę zadzwonić po 15 po wynik, bo na papierze dopiero jutro po 11 :baffled:

Suseł opcja z telefonem po 15 to jedyna dostępna możliwość szybszego uzyskania informacji u nas. Na cito to tylko w szpitalu zrobią.
agulqa u was szkoła rodzenia jest płatna?? A ile płacicie?
jezyk czytałam Chatę i też ryczałam :tak:
karpanna a jak lekarz się wytłumaczył, dlaczego nie chce zapisać??
LayDeek u nas chyba inaczej z clexane, bo jesteśmy po stratach a karpanna na co innego bierze i nie są to zakrzepy, to może stąd niechęć lekarza do wystawienia recepty?
Tylko dziwi mnie, dlaczego skoro już ktoś zalecił to nikt nie chce kontynuować leczenia, skoro nie ma być przerwane?
kasiek no właśnie to było z cewki... bez krwiomoczu. Zobaczę co tam dziś w wyniku. Myślę, że to jednak leki zawiniły...
yggam ja mam takiego fachowca, który nam obiecał już jakieś 2 tyg temu, że przyjdzie zrobić te cholerne balkony, bo ciekną, a teraz nie odbiera telefonu a pogoda się zmienia i coraz zimniej, myslę, że on już przed zimą nie zdąży :-( dużo u nas robił i byliśmy zadowoleni, ma pomysły ale jest po prostu niesłowny i nieterminowy, a nie szukaliśmy nikogo innego bo jednak obiecał. Nie mam sił na niego.

My też mamy wspólne konto, nie wyobrażam sobie dwóch oddzielnych.

Elutka pisałam Ci wczoraj, że wznowili edycję "Czekamy na dzidziusia" i są na allegro. Wiem, że chciałaś kupić ale nie było.

Emilchen to czekamy na wieści po 15 :)))

Wiecie co, wstyd się przyznać ale dziś będę po raz pierwszy w życiu robiła ogórkową :)))

Moja chodzi spać o 22.00 i śpi do 8.30-9.00. Wcześniej nie zamierzam jej kłaść, bo M wraca z pracy dopiero o 19.00. Więc to ich wspólny czas na zabawę, kąpiel i kolację;) A ja mam wtedy wolne. No moja też nie pójdzie spać wcześniej, bo przecież ma 2 godzinne drzemki w dzień tj. my mamy:p

emilchen aaa no tak bo u ciebie może być coś przez leki, a nie że zapalenie pęcherza. Powodzenia!

nulini gratuluję:)

femme obyś teraz trafiła na porządnego!

alecta super, że i u ciebie glukoza zaliczona. Bosche ja to chyba ostatnia będę robić:p

jezyk moja koleżanka miała problemy z oddychaniem już od początku 7miesiąca. Mnie na szczęście ominęło to zjawisko!

agulqa też mam 160 i wciąż wydaje się wielkie...dwoje dzieci w środek zmieści się bez problemu;)

sprite na pocieszenie u mnie na wiosce nigdy nie informują o braku wody czy prądu:D

elutka u nas bez względu na pogodę okno zawsze otwarte;) W zimie nie mam więcej niż 18C, bo inaczej żadne z nas nie zaśnie. Grzejnik włączam w sypialni tylko w wielkie mrozy (od -10). Ale to my:p

aza luz, ja robiła AŻ dwa razy:p

reklama
Aza wybacz...musiałam nie doczytac! Zaraz będę szukać;-) Dziękuję ci bardzo! !!!.
Kasiek ja też bym spala przy otwartym, ale nie chcę młodego bardziej załatwić. ..wczoraj tak na 20 min otworzyłam, ale dosyć ciepło było

Do góry