reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Alecta ja też nigdy gołąbków nie robiłam, ani pierogów, ani łazanek, ani krokietów... Beztalencie jestem :)))

Elutka proszę bardzo :)))

Jeżyk ja mam problemy z oddychaniem od miesiąca. Mam brzuch pod samymi piersiami i kilka pochyleń a sapie jak pies :)))

reklama
AZA jakbym ja wypisała, czego nie robiłam w kuchni, to wyszedłby meeeega post :-D naprawdę!

Dzisiaj znowu ślady krwi, ale samo nic nie leci. Myślę, że będzie dobrze :tak:

Emilchen u mnie też tego sporo jest. Na tle naszych kobitek to wypadam jak beztalencie. Co tam, jeszcze przynajmniej mamy wiele pierwszych razy :)))))) Powiedz masz jednak tą wizytę u swojej lekarki czy tylko czekasz na wyniki z moczu?

Nulin internet mamy z play bezprzewodowy,teraz dopiero dzwonili i zaproponowali nową umowę bez limitu,tylko,że dotychczas nie zdarzyło nam się wyczerpać i nie wiem co się zmieniło
Ale w sumie dobrze,że nie siedziałam na lapku bo poszłam do pracy do księgowej na pogaduchy i do teściowej na chwilę,a tak to bym siedziała na bb i allegro :-)

AZA stwierdziłam, że bez sensu jechać na wizytę 120 km w jedną stronę i znowu płacić 150 zł! Tym bardziej, że nabieram pewności, że to z dróg moczowych. Zresztą ta druga lekarka (od ustawiania leków) sama powiedziała, że jeśli poza toaletą nie plamię, dziecko się rusza itd. to nie ma sensu robić usg, to może być polekowe. Zobaczę jak mocz, a jeśli coś niepokojącego się będzie działo to podjadę z kimś na SOR co będzie bliżej i taniej ;-)

Elutka my czasem tez, jak jest mega mus. Ale na szczesie rzadko sie zdarza. Staramy sie skad inąd wziac kase ;-)

Nulini moj Ł czesto wydaje kase na glupoty, staram sie go stopowac po to by wlasnie bylo w razie w lub na wakacje. Np kasy z mieszkania ktore wynajmujemy nie wydajwmy. Jest na szybsza splate kredytu na wynajmowane mieszkanie lub na miesiac bez lokatorow ;-)

Femme mama zadzwonila i pyta gdzie ma byc i o ktorej bo znalazlam goscia na blablacar. Mowie jej, sama wymyslila miejsce a ona ze moze jednak gdzie indziej. Wiec mowie ze nie bede facetowi mieszac, wysle jej numer do niego, niech zadzwoni ze aktualne i dogada szczegoly. Na co ona ze skad bedzie wiedzial ze to ona dzwoni. Wiec mowie ze gadalam z nim na necie i mowilam ze mama pojedzie. A ona pyta czy podalam my imie i nazwisko. Mowie, ze nie ze samo imie i ze mama pojedzie wiec na pewno skojarzy. Fakt powiedzialam to juz podirytowanym glosem. Na co mama "no to narazie" i sie rozlaczyla. Teraz juz nawet sama nie wiem czy przyjedzie bo sie nie odzywa :p najgorsze to ze ona swoj zly humor przez atmosere w domu przenosi na wszystkich obok....

Aza spoko, troche to jednak zajmie ;-)

Emilchen 120zl. Niestety w calym inie i okolicach nie znalazlam darmowej:-(

Kasiek u nas na pewno Robson sie zmiesci. Ja poki co drugiego nie chce. Musze sie synkiem nac8eszyc, chociaz Ł chce od razu drugie

Edit
Ktos cos poleca na inwazje biedronek???

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi- to pokaż się po wszystkim

Aza- ja też jestem beztalencie kuchenne. Jakbys chciała przepis na pierogi to daj znać. Ja też dopiero w tym roku pierwszy raz robilam i wychodzą:)

Moje dzieciaki o 20 też chodzą spać, ale szybko rano wstaja. Co innego latem, wtedy siedza dłużej.

A u nas dziś szczawiowa, hmm uwielbiam.

Do fryzjera też bym poszła, ale ze wzgledu na oszczędności pewnie zrobię to bliżej świąt.

Do góry