reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

czyli tak czy siak trzeba podjechać. najwyżej podejdę do wedla i w zamian kupię krem z białej czekolady i orzechów laskowych na kanapki :-D. ale to dopiero w sobotę takie przyjemności ;-);-)

moje dziecko przed chwilą stwierdziło, że miejsce, w którym mieszkają zwierzęta to HABITAT!!! :szok::szok: Bąbelkowy świat gupików :cool2:

reklama
hahaha Doggi, ale sobie tak codziennie słodzę :-D:-D
tyle, że te torty to będzie taki luksu przy zwykłej czekoladzie milka, którą właśnie skończyłam jeść :-D

alecta, mądrzejsze od mamy hahahahah

Alecta u mnie też nie ma :( nażre się jak pojedziemy ze starym do wrocka po wózek :D

Sprite no właśnie o taki luksus mi chodzi ;) ja z codziennych łakoci tylko kinder czekoladki :D

Ale słuchajcie, jak byłam u gina była nastolatka z mama i chłopakiem, ona w ciąży. I ja położna tak zje.bała ze hej. Ona waży prawie 90kg!! Przytyła 15 a to dopiero 4ty miesiąc!!

My tez mamy playa mobilnego i 20gb do wykorzystania. Dzialamy na tablecie bo laptop zmarl

Jezyk to mile zaskoczenoe. Nas tak nie zaskakuja :-(

Sprite to milo ze 2tys wiecej wam przelali ;-)

emilchen norma do 5. Poniżej OK. Fosforany często pojawią się przy nadmiarze żelaza w diecie. A ty jeszcze leki bierzesz. Za dużo erytrocytów. Polecam ci herbatkę żurawinową, ale taką co ma co najmniej 50% żurawiny! I do tego urosept ziołowy.

Mi by internet mobilny działał może przez tydzień :p
A na Playa mam uczulenie :p

Ja pierdziu no ładnie jej się przybrało.
Żeby z tego jakiegoś zatrucia nie miała

Doggi u mnie w ogóle w całym podkarpackim nie ma ani jednej cukierni :-(

reklama
Doggi, uuu lalala niezła waga :baffled:
za mną chodzi jeszcze Cinnabon ostatnio jak przechodziłam przez SCC to tak pachniało. mmmmmmmmmm... ale wtedy poszłam na lody do MC :szok::szok::szok: <głupek>

agulqa, w sumie zapracowana kasa, ale zawsze to bardzo miłe zaskoczenie dostać więcej niż standardowo ;-)

Do góry