reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

czyli tak czy siak trzeba podjechać. najwyżej podejdę do wedla i w zamian kupię krem z białej czekolady i orzechów laskowych na kanapki :-D. ale to dopiero w sobotę takie przyjemności ;-);-)

moje dziecko przed chwilą stwierdziło, że miejsce, w którym mieszkają zwierzęta to HABITAT!!! :szok::szok: Bąbelkowy świat gupików :cool2:

reklama
hahaha Doggi, ale sobie tak codziennie słodzę :-D:-D
tyle, że te torty to będzie taki luksu przy zwykłej czekoladzie milka, którą właśnie skończyłam jeść :-D

alecta, mądrzejsze od mamy hahahahah

Alecta u mnie też nie ma :( nażre się jak pojedziemy ze starym do wrocka po wózek :D

Sprite no właśnie o taki luksus mi chodzi ;) ja z codziennych łakoci tylko kinder czekoladki :D

Ale słuchajcie, jak byłam u gina była nastolatka z mama i chłopakiem, ona w ciąży. I ja położna tak zje.bała ze hej. Ona waży prawie 90kg!! Przytyła 15 a to dopiero 4ty miesiąc!!

My tez mamy playa mobilnego i 20gb do wykorzystania. Dzialamy na tablecie bo laptop zmarl

Jezyk to mile zaskoczenoe. Nas tak nie zaskakuja :-(

Sprite to milo ze 2tys wiecej wam przelali ;-)

emilchen norma do 5. Poniżej OK. Fosforany często pojawią się przy nadmiarze żelaza w diecie. A ty jeszcze leki bierzesz. Za dużo erytrocytów. Polecam ci herbatkę żurawinową, ale taką co ma co najmniej 50% żurawiny! I do tego urosept ziołowy.

Mi by internet mobilny działał może przez tydzień :p
A na Playa mam uczulenie :p

Ja pierdziu no ładnie jej się przybrało.
Żeby z tego jakiegoś zatrucia nie miała

Doggi u mnie w ogóle w całym podkarpackim nie ma ani jednej cukierni :-(

reklama
Doggi, uuu lalala niezła waga :baffled:
za mną chodzi jeszcze Cinnabon ostatnio jak przechodziłam przez SCC to tak pachniało. mmmmmmmmmm... ale wtedy poszłam na lody do MC :szok::szok::szok: <głupek>

agulqa, w sumie zapracowana kasa, ale zawsze to bardzo miłe zaskoczenie dostać więcej niż standardowo ;-)

Do góry