reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja na plusie mam jakieś 5-6 kg.
Masakra. A jeszcze w ten weekend ciągle tylko żarcie i żarcie więc pewnie teraz jeszcze więcej będzie :-(
Oj będę się musiała namęczyć żeby wrócić do mojej wagi sprzed ciąży z Tymkiem :-(

reklama
Tu też o wadze :p
Mi za papierosem bardziej teskno ostatnio niż % :dry:

EWI ciężka sprawa... Ja tam litości nie mam, mnie Nina raz ugryzla to ja w odwecie ugryzlam ja, juz wiecej nikogo nie ugryzla. Z takimi dziećmi nie ma co dyskutować bo i tak nie zrozumieją trzeba pokazać że to jest nie fajne.

Femme- ja Cypka też ugryzlam, a jak Kacper mnie uderzył w policzek jak był mały, ale już rozumny, to mu oddałam. Więcej mnie nie ugryzli i nie uderzyli:)

No to ja też z tych gryzących.
No i ogólnie uważam, że nie ma czegoś takiego jak bezstresowe wychowanie.
Czasem się nie da żeby na dziecko nie wrzasnąć albo klapsa w tyłek nie dać.

Jezyk no niestety taka brutalna prawda że dyskutować można zacząć tak z 5-6 letnim dzieckiem wtedy zaczyna kumac juz i jest w stanie wysłuchać taki 3 latek to ma w dupie wywody matki :p

Alecta ja jakiekolwiek cienkie i miętowe :p

reklama
Bezstresowe wychowanie. A potem chodzą takie dzieciaki i myślą, że im wszystko wolno. Dziecko musi się nauczyć, że każde działanie ma jakieś skutki. Czasem nieprzyjemne :-)

W końcu cisza. Dzieci śpią... Aaaaaaa myślałam, że zwariuje dziś. Jak nakręcone chodziły :sly:

Do góry