reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ewi, też bym chciała, ale Tośka ma radar w dupsku i jak tylko chcę "pobyć sama" to lezie za mną i nudzi o byle co, a nie chcę przy niej ryczeć, bo zaraz wszystkim doniesie...

Femme ja tez nie mam pojecia, ale raczej od tych gburow u mnie w przychodni niczego sie nie dowiem :-\

Alecta od zadan specjalnycn jest Ł. On porusza trudne tematy to poprosze by podpytal gina ;-)

Nulini ale po tych obrazkach sie nie da dokapowac co jest co :p zostawie to dla Ł. Tyle ze on jak bedzie to ja bede chciala mu pomoc. A ostatnio jak skladal chlebak i chcialam pomoc to jak pizglam to juz w ogole wszystko sie rozlecialo :p

Ewi mysle ze to ze nie pojdzie do przedszkola jest zla opcja. Ale moze sie nie znam

Nulini hormony czy jakis powod?

Laski potrzebuje rady.
Mam w mieszkaniu koszyczki "wiklinowe" biale. Czym je umyc by nie zniszczyc?

Ewi nie puszczenie do przedszkola nie jest dobrym pomysłem.
Przynajmniej ja przedszkole traktuję jako taki trening przed obowiązkiem szkolnym, czyli musisz chodzić bez względu na to czy Ci się podoba.
Później może być tak, że jak młodej nie będzie się chciało iść to będzie się własnie tak zachowywać.
A w przedszkolu stosują jakieś kary za takie zachowanie?
U nas są tzw "gorące krzesła" czy nawet jak ostatnio Tymek bił dzieci to za kare siedział na krzesełku podczas gdy inne bawiły się na placu zabaw.

Myślałam że to będzie dobra kara bo bardzo lubi tam chodzić. Ale może i macie rację... Teraz siedzi w swoim pokoju i wyje bo jej siedzieć tam kazaliśmy. Jak mąż pytał dlaczego tak zrobiła to się śmieje i wymyśla jakieś głupoty.

Ewi, zakaz pójścia do przedszkola nie rozwiąże sprawy. Myśle, ze powinniście usiąść i z nią porozmawiać. Bez emocji :) w sensie bez płaczu u Ciebie. I wytłumaczyć, ze przez takie zachowanie dzieci nie bedą jej lubily itp. Chyba to jedyna metoda.

Nadrabiam i nadrabiam i nie moge skonczyc tyle piszecie hehe

Nulini super z ta praca! Też by mi się coś przydało bo auto nam zezarlo fundusze i teraz bida :p
Doggi ja mam bh kilka razy dziennie przewaznie ale sa dni ze mam może 1. Zalezy tez jak aktywna jestem w ciagu dnia

reklama
Do góry