reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ewi, też bym chciała, ale Tośka ma radar w dupsku i jak tylko chcę "pobyć sama" to lezie za mną i nudzi o byle co, a nie chcę przy niej ryczeć, bo zaraz wszystkim doniesie...
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme ja tez nie mam pojecia, ale raczej od tych gburow u mnie w przychodni niczego sie nie dowiem :-\
Alecta od zadan specjalnycn jest Ł. On porusza trudne tematy to poprosze by podpytal gina ;-)
Nulini ale po tych obrazkach sie nie da dokapowac co jest co zostawie to dla Ł. Tyle ze on jak bedzie to ja bede chciala mu pomoc. A ostatnio jak skladal chlebak i chcialam pomoc to jak pizglam to juz w ogole wszystko sie rozlecialo
Ewi mysle ze to ze nie pojdzie do przedszkola jest zla opcja. Ale moze sie nie znam
Nulini hormony czy jakis powod?
Laski potrzebuje rady.
Mam w mieszkaniu koszyczki "wiklinowe" biale. Czym je umyc by nie zniszczyc?
Alecta od zadan specjalnycn jest Ł. On porusza trudne tematy to poprosze by podpytal gina ;-)
Nulini ale po tych obrazkach sie nie da dokapowac co jest co zostawie to dla Ł. Tyle ze on jak bedzie to ja bede chciala mu pomoc. A ostatnio jak skladal chlebak i chcialam pomoc to jak pizglam to juz w ogole wszystko sie rozlecialo
Ewi mysle ze to ze nie pojdzie do przedszkola jest zla opcja. Ale moze sie nie znam
Nulini hormony czy jakis powod?
Laski potrzebuje rady.
Mam w mieszkaniu koszyczki "wiklinowe" biale. Czym je umyc by nie zniszczyc?
Ewi nie puszczenie do przedszkola nie jest dobrym pomysłem.
Przynajmniej ja przedszkole traktuję jako taki trening przed obowiązkiem szkolnym, czyli musisz chodzić bez względu na to czy Ci się podoba.
Później może być tak, że jak młodej nie będzie się chciało iść to będzie się własnie tak zachowywać.
A w przedszkolu stosują jakieś kary za takie zachowanie?
U nas są tzw "gorące krzesła" czy nawet jak ostatnio Tymek bił dzieci to za kare siedział na krzesełku podczas gdy inne bawiły się na placu zabaw.
Przynajmniej ja przedszkole traktuję jako taki trening przed obowiązkiem szkolnym, czyli musisz chodzić bez względu na to czy Ci się podoba.
Później może być tak, że jak młodej nie będzie się chciało iść to będzie się własnie tak zachowywać.
A w przedszkolu stosują jakieś kary za takie zachowanie?
U nas są tzw "gorące krzesła" czy nawet jak ostatnio Tymek bił dzieci to za kare siedział na krzesełku podczas gdy inne bawiły się na placu zabaw.
Ewi, zakaz pójścia do przedszkola nie rozwiąże sprawy. Myśle, ze powinniście usiąść i z nią porozmawiać. Bez emocji w sensie bez płaczu u Ciebie. I wytłumaczyć, ze przez takie zachowanie dzieci nie bedą jej lubily itp. Chyba to jedyna metoda.
agulqa_b
Fanka BB :)
Ewi moim zdanie powinna isc. Wytlumaczcie jej ze nie wolno, pani tez niech da kare od razu ale niech idzie. Tak jak dziewczyny pisza, bedzie to pozniej wykorzystywac
Nadrabiam i nadrabiam i nie moge skonczyc tyle piszecie hehe
Nulini super z ta praca! Też by mi się coś przydało bo auto nam zezarlo fundusze i teraz bida
Doggi ja mam bh kilka razy dziennie przewaznie ale sa dni ze mam może 1. Zalezy tez jak aktywna jestem w ciagu dnia
Nulini super z ta praca! Też by mi się coś przydało bo auto nam zezarlo fundusze i teraz bida
Doggi ja mam bh kilka razy dziennie przewaznie ale sa dni ze mam może 1. Zalezy tez jak aktywna jestem w ciagu dnia
reklama