reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Babajaga :-D :-D

Ja mam wyrzuty sumienia bo przez tą Niny chorobę ciągle w telefonie siedzi albo przed tv... :-/ no ale co to biedne dziecko ma robić cały dzień... Teraz się bawi zabawkami ale ile można samej :-D a ja do zabawy się nie nadaje :p

Nulini o matko ty tez? Zdrówka!

reklama
Femme zdrowia dla malej! Ja tez mam nadzieje ze musi bolec. Gin mowil ze wsio oj i jak cos spokojnie nospa w ruch

Alecta mi napina sie bez wstawania i bez wstawania tez boli :-(

Doggi, u mojego brata są koledzy, więc dziecka nie mam :-p Za to Gutek przejął pałeczkę, tak skubany kopie że szok...

femme, oj przestań, wyrzuty! Tosia ma sporadycznie tak, że siedzi długo przed tabletem, ale czasem jak jest mega zmęczona, to jej pozwalam :tak:

Nulini jak u szwagra są kumple to Ola tez zapomina o całym bożym świecie w jednym nawet się podkoch.uje ta moja córa pies z resztą też ;)

Ależ te Wasze dzieci duże! My nosimy 116-122 i 92 ;)

Zrobiłam sobie mały zapas wody, z dużą zawartością magnezu bo mi powieka drga od jakiegoś czasu.

Ja mojej starszej też czasem daję telefon, żeby sobie pooglądała bajki czy jakieś gierki proste pograła, ale szok, jak te dzieci to wciąga. Teraz ograniczyłam znacznie, bo mi histerie urządzała. :szok:

Doggi znam to :-D
Nikoli jeszcze dam,bo już większa jest i nie rzuca, ale jak tylko widzę, że Tymko się do niego zbliża to jak Rambo lecę i chowam

Nic nie mowcie o wciaganiu w gry... moj brat jak mial 6-7lat dostal od chrzestnego psp. Nie wiem jak mozna byc tqkim inteligentem i dac dziecku taka zabawke :-\ te dzieciaki wciaga to jak narkotyki

reklama
Do góry