reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Trochę przeleciałam wszystkie wątki ale nie nadrobię wszystkiego bo by mi to chyba pół dnia zjadło :-p :-D

Z młodą byłam na tym pobieraniu krwi (koszmar...) i u doktor też i dzisiaj już usłyszała szmery jakieś zapalenie płuc albo oskrzeli prawdopodobnie dostałyśmy antybiotyk w piątek kontrola ... :dry:

DOGGI - o kurde :-( zdrówka ! ...ps śniłaś mi się dzisiaj :szok: że przypadkiem Ci wysłałam smsem zaproszenie na rocznicę ślubu i przyjechałaś buhahaha :-D

NULINI - ja planuje wystawić rzeczy już chyba od roku może w końcu to mnie zmotywuje :-D

ALECTA - szkoda że Tymek tak źle znosi rozstania :dry:

SUSEŁ - mi wczoraj marzyły się gołąbki :-) fajnie z tymi biletami

Brzuch mnie coś od dwóch dni boli ... :sorry: mam nadzieje że to ten ból "boli bo musi"

Nulini Twoja Tosia już 116 nosi?
Nikola dopiero wchodzi w 104/110.
Femme no niestety z Tymka ostatnio taki cycol się zrobił, że najlepiej to tylko z mamusią wszędzie, a kiedyś taki nie był i matki to mogłoby w ogóle nie być...
Niech młoda szybko wraca do zdrowia :)
Suseł mam kolegę co pracuje w DRB i zajmuje się odszkodowaniem po wypadkach komunikacyjnych z OC sprawcy.
Agulqa no strasznie to nie przyjemne, a szczególnie jak przy np wstawaniu napina się brzuch i nagle czuję w jakimś miejscu takie jakby mega szczypnięcie od środka :/

Alecta moja Dominika chodzi w 92/98 a nie ma jeszcze 18 miesięcy;-)

Doggi bo ja chyba nie napisałam Ci: Szybkiego powrotu do zdrowia

Femme zdrówka dla Niny

A u nas Dominika ma gorączkę, luźne kupska, brak apetytu... chyba ząbki... tzn mam taką nadzieję

Dzięki dziewczyny za mile słowa. Zdycham nos juz tak przesilony że już smarkam krwią, super. Tak to tylko ja potrafię się rozłożyć z dnia na dzień....

Femme zdrówka dla córy łącze się z nią w bólu!
Co do snu oczywiście ze bym przyjechała :p i nie ważne czy zaproszenie przypadkiem czy nie :p

Tasia to u mnie chyba też ząbki idą ;) tylko do tego co wypisałaś jeszcze katar i gardło i to to :p

Alecta moja aż tak duża jak Tosia Nulini nie jest ale ostatnio wszystko 110/116 kupuje bo wszystko krótkie a taka tycia mi się wydaje ;)

reklama
Nulini to moja właśnie nie chce się zgubić chodzi i ciągle o coś prosi to amciu, to piciu i ciągle coś a ja marzę o tym żeby latać i jej wszystko dawać... Franca jak jestem zdrowa dziecka nie mam a jak tylko źle się czuje to chodzi i marudzi babajaga

Do góry