reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kurde właśnie przejrzałam moje wyniki badania krwi hemoglobina bardzo mi spadła :/ miesiąc temu miałam 12,8 wiec piękny wynik jak na mnie a ten wczorajszy wynik to 11,7 :/ wiec poniżej normy ale na szczęście nie dużo ale bardziej martwi mnie ze w tak krótkim czasie spadło ponad 1! I hematokryt tez poniżej normy 30% mam ech skończyły się idealne wyniki :(

Poza tym mam straszne skurcze teraz już nieważne czy smarkam czy nie leżę a tu nagle j.eb i tak co jakiś czas, dobrze że jutro ten lekarz może mnie uspokoi

reklama
no tak, ja też często się spotykam z osobami uzależnionymi od internetu ;)))
Sama uwielbiam gry, z resztą mąż też.
Znajomych z internetu mam rozsianych po całej polsce, niektóre znajomości trwają już od 11 lat :tak::tak:

Mój młody nie ma tableta, swojej komórki iPada ani nic, nie gra w gry na kompie ... czasami wieczorem jak się obudzi to podpatrzy jak "mamusia robi moc"

Ewi, miałam laskę, która tygodniami na BB nie wchodziła, bo co lapka wyciągała, to syn na kolanach że chce bajkę, u mnie by nie przeszło :-D A ten *spam* piję 3x15ml na dzień a pojemność 115ml :baffled:

Doggi, ja swoich wyników nawet analizować nie mogę, bo z laboratorium idą od razu do gina i on tylko mówi że OK :dry:

Nulini ja tak dobrze nie mam tyle tylko że wyniki mam doreczane do domu ;) przez Teściową :) ale już tyle się moich wyników naoglądałam ze juz wiem kiedy są podejrzane :/

Tasia, jezyk są różne jednostki stosowane i wtedy są mniejsze lub większe normy. Mnie nie martwi to ze jest trochę poniżej normy tylko to ze tak dużo tak szybko spadło bólu mnie jsk juz zaczyna lecieć to ciężko zatrzymać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry