reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Emilchen mojemu też brzuchol rośnie w zastraszającym tempie :-D A najgorsze jest to że chyba tak się boi, że po porodzie zabronię mu pić piwo więc teraz nie może się opanować i co wieczór jedno :-D Biedactwo moje ;-)))

reklama
Jak wystawicie coś dla dziewczynek pow. rozmiaru 92 to linki proszę:-D

Dla małej córuni nic nie kupuję, bo już ma za dużo ubrań:-D Dominika i córa siostry są w tym samym wieku i obie produkują siaty za małych ciuszków. Pewnie bym trojaczki w to ubrała spokojnie.

Megami a w poprzedniej ciazy ile lacznie przytylas?

Stokrotka Ty masz 8 przy dwojce a ja przy jednym

Doggi kuruj sie!!!

Emilchen moj przejal ciazowy apetyt i wage ;-)

Nulini ja nie mam co sprzedawac :p

Was na prawdę nie można zostawiać, bo później ciężko jest nadrobić :p

Wróciłam z plot u koleżanki i zaraz jadę po dzieciaczki moje.
Ciekawa jestem jak tam Tymko bo dzisiaj tak bardzo nie chciał iść do przedszkola, że nawet butów sobie nie dawał zmienić.
Wiem jednak, że jak teraz mu odpuszczę to później będzie jeszcze gorzej.

Doggi bidulko nasza kuruj się.
Angina to paskudna sprawa :/

Strasznie mi się dzisiaj brzuch napina od rana i aż takie dziwne uczucie mam coś jakby skurcz, ale nie do końca.
Jak odbiorę dzieciaki to już nic nie robię tylko leżę (o ile mi pozwolą).
Pogoda typowo barowa więc dzisiaj nie będzie posiadówki pod blokiem.

Naszło mnie na naleśniki z dżemem truskawkowym, ale nie wiem czy będzie mi się chciało stac i je smażyć.

Doggi, tak myślałam ze to będzie angina. Ja miałam anginę całe 2 razy w życiu ale jej objawy r ozpoznam zawsze bo ja mało choruję. Jak miałam ostatnio jakoś w lutym to poszłam do lekarza i sama mu powiedziałam że to na pewno angina. Leż i kuruj się, antybiotyk na pewno pomoże.

Dziewczyny, z całkiem innej beczki- potrzebuję porady. Czy któraś z Was miała do czynienia z firmami zajmującymi się walczeniem o odszkodowania w sądzie, np. po wypadku albo śmierci kogoś z rodziny? Zastanawiam się nad podpisaniem umowy z taką firmą ale boję się, żeby mnie naciągnęli na jakieś koszty itp. Niby na pierwszy rzut oka wszystko w porządku, płacisz im dopiero jak dostaniesz odszkodowanie ale boję się, jakiś niejasnych zapisów, drobnego druczku itp. Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, na prawdę nie mam się kogo poradzić w tej sprawie.

Doggi dużo zdrowia! Oby szybko przeszło!!!

Agulqa w 40tc miałam 26kg+ potem jeszcze 2 tygodnie chodziłam ale nie wiem czy coś schudłam, czy przytyłam, w karce już wpisu nie mam. W pierwszej ciąży też jakoś podobnie, ale karta w szpitalu została a szczegółów nie pamiętam ;)

My teraz korzystamy, generalnie płaciliśmy im w przypadku gdy dostaliśmy jakieś pieniądze z towarzystwa ubezpieczeniowego tzn. na początku ustaliliśmy wysokość prowizji wydaje mi się że coś koło 20% ale nie wiem czy to dużo czy mało. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość nasza sprawa jest w sądzie z rok może więcej a dopiero była pierwsza rozprawa, teraz sąd zbiera dokumentację i czekamy na biegłego - a za to musimy ponieść dodatkowe koszty. Nie wiem co w sytuacji jeśli np przegramy sprawę wydaje mi się że możemy zostać obciążeni kosztami sprawy.
Wydaje mi się że nie powinnaś się bać teraz jest to dość popularne, poczytaj może opinie o wybranej kancelarii odszkodowawczej ?

reklama
Do góry