reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam sie
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow . Mnie *spam* tez zawsze ratuje z przeziebienia, sproboj Doggi ;)

Tez ostatnio wlasnie myslalam o klinach na lodzie i strach bedzie chodzic z tymi naszymi brzuszkami wielkimi ;)

Moj syn mnie dzis obudzil o 6 rano z tekstem przylecial "Siema Mamusiu, pogadasz ze mna?"

Zaraz musze sie na pobrania zbierac, a zgnilizna za oknem :/

reklama
Cześć środowo :happy2: u mnie pogoda dosyć ładna,nie pada i jest 18 stopni
jutro idę zrobić glukozę,jak sobie pomyślę,że mam nie jeść i nie pić to mi słabo

zdrówka dla wszystkich :happy2:

Nulini Ty podla matko :p ale mnie tez zawsze takie rzeczy smiesza :p

Trzeba było mnie widzieć, jak Młoda pierwszy raz nadepnęła na klocek LEGO :-D:-D:-D Wiem, wiem, straszna jestem, ale to silniejsze ode mnie :-D

alecta, nooo, u mnie to samo, najpierw pocieszam, głaszczę, tulę, a później zanoszę się ze śmiechu, a mąż pełna powaga :-D Aaa, to ja mam Twoje słoneczko, bo u mnie dziś dla odmiany pięknie ;-)

Dzisiaj w drodze do pracy uświadomiłam sobie, że w poniedziałek mam egzamin!!! :szok:
A ja cały czas myślę tylko o USG w sobotę i wyleciało mi z głowy, muszę ruszyć dupsko do nauki :eek:

Cześć dziewczynki

alecta- ja też oglądam Hells kitchen, ale jak już kiedyś pisałam: Ja uwielbiam Wojciecha Modesta Amaro. Nie pytajcie czemu?? Ani z niego mega przystojniak ani nic, ale hmmmm Dlatego dziś Top Chefa też na pewno będę oglądać :-)

KAcper dalej z temperaturą, dziś na 18 do lekarza :(

A u nas pogoda barowa. Ł z tesciem poszli na mieszkanie ogarniac remont, a ja leze w wyrku i mic mi sie nie chce. W ogole chyba mome hormony osiagnely apogeum bo babcia Ł tak mnke wkurza ze juz nie wyrabiam

Jezyk zdrowia dla Kacpra

Cześć dziewczynki:)

gosiane ten gin przyjmuje na Ułanów i chyba na Pomorskiej ma prywatny gabinet..porażka! Powinien zmienić zawód...byłam, sprawdziłam i wiem że nigdy więcej do niego nie pójdę choćby skały s..y...kawał cha..a po prostu

qrcze wy tu o zgadze a ja od kilku dni mam nie tyle mdłości co mnie tak dziwnie w gardle muli jakbym miała tam wielką bańkę, która nie może pęknąć...tak mnie przytyka. Zgagę mam jedynie po kwaśnym

Nie wiem co zrobić z młodym..może doświadczone żłobkowo mamuśki pomogą? Wczoraj 4 raz został na drzemce i ni cho..y nie chciał zasnąć...płakał jak nigdy przez co inne dzieci też ucierpiały bo spały może pół godziny..w tym żłobku nie ma osobnej sali na takie nieśpiące maluszki :( panie w którymś momencie odpuściły...zasnął w samochodzie na jakieś 20min i w domu za nic nie chciał iść dalej spać w dodatku wpadł w taką histerię, że masakra. W życiu go nie widziałam w takiej sytuacji. I teraz nie wiem czy wrócić do odbierania go przed drzemką czy już ciągnąć dalej...dzisiaj zadecydowałyśmy z panią, że zostanie i zobaczymy co i jak, jeśli sytuacja się powtórzy to chyba odpuszczę mu narazie żłobkowe drzemki..co myślicie? Nie chce męczyć ani jego ani innych dzieci...poza tym jest wszystko super! Dzisiaj elegancko sam wszedł do sali uśmiechnięty..z zabawą, jedzeniem nie ma najmniejszego problemu tylko to spanie...

Zdrówka dla wszystkich chorowitek! Ja pamiętam, że w pierwszej ciąży brałam rutinoscorbin przy przeziębieniu i właśnie tantum verde na gardło. Dużo ciężaróweczaek pije ten domowy syrop z cebuli, który przez moje gardło nie przejdzie...

Na glukozę też muszę jakoś na dniach się wybrać..pójdę w przyszłym tyg i wtedy na wizytę 24.09

Kurcze a moj malec chyba znow ma skos wielkosciowy bo boli mnie brzuch i ledzwie. Co jakis czas tak mam ze2 lub 3 dni pobolewa no i wlasnie mnie dopadlo. Wczoraj wzielam nospe. W nocy bylo ok, a teraz bol wrocil :-(

Agulqa_b oj yo ja planuje zimą dużo chodzić żeby wychodzić dziecko z brzucha i żeby do reszty się nie roztyć ;( no nie dość ze na koniec tyje się dużo bardziej to jeszcze leżenie plackiem q chacie i skończę z 30+ kg ;((

Alecta u mnie po przedszkolu zawsze małe zakupy w lidlu :) w ogóle uwielbiam lidla :)

Żelka no wczoraj wieczorem T przywiózł mi na gardło *spam* i nawet daje chwilową ulgę. Hahaha i jak z takim nie pogadać :) te gadające dzieci są tak śmieszne że nie mogę :)

Bada uj glukoza to zło straszne dla mnie już się boje jsk mój dr mnie wyśle po ostatniej glukozie mam traume :(

Nulini ja nam czasem takie wyrzuty sumienia że się śmieje z oli, ale z niej czasem jest taka sierota ze wymiekam ale często ola nawet jak ja zaboli i chce poplakac to jak widzi że ja się ze śmiechu duszę i mówię "ola ty cielaku mały" to ona tez się zaczyna śmiać :p

U mnie oczywiście gorzej w nocy 4 razy się budziłam wysmarkac i przeplukac gardło bo tak bolało ze aż się budziłam (pierwszy raz tak boli) poza tym mam stan podgoraczkowy i wszystkie gnaty mnie bolą :( dobrze ze kaszlu nie mam, bo to zawsze coś

Hej, u mnie tez pogoda brzydka ale nie pada wiec przynajmniej to :)

jezyk zdrowia dla Kacpra!

Elutka to dobrze wiedziec co by omijac ten gabinet! Co do drzemek to ja nie doradze bo moj Jas fatalnie spal w domu i mielismy od zawsze problemy z zasypianiem a w zlobku spi bez problemu od pierwszego dnia. Pamietam ze zwolnilam sie z pracy zeby go w pierwszy dzien wczesniej odebrac, dzwonie do pan ze juz jade a one zebym sie nie spieszyla bo Jas spi hehe. Ja bym poczekala kilka dni, moze potrzebuje troszke czasu zeby sie zaadaptowac bo widze ze moj w podobnym wieku poszedl do zlobka. Trzymam kciuki.

Niech ktoras mnie kopnie w dupsko bo nie moge sie zebrac a dzisiaj mam pelno zalatwien. Musze isc dowiedziec sie o ubezpieczenie samochodu bo w pt chce juz zarejestrowac w koncu no i ubezpieczyc, jescze recykling mamy do uregulowania, trzepnelo nas po kieszeni niezle w tym miesiacu :/

reklama
Ja uwielbiam Wojciecha Modesta Amaro. Nie pytajcie czemu?? Ani z niego mega przystojniak ani nic, ale hmmmm Dlatego dziś Top Chefa też na pewno będę oglądać :-)

Nie no, nie gadaj, szpetny nie jest :-D
Ale wpienia mnie w HK okrutnie, na siłę próbuje z siebie zrobić Ramsay'a i mu średnio wychodzi, takie to wszystko wyreżyserowane i sztuczne, te wrzaski, przekleństwa, łeee...
No i to, co mnie wręcz rozpier*dala na łopatki - kreowanie kogoś, kim się nie jest, wszak on się nazywa Wojciech Basiura, no ale nie brzmi tak medialnie ;-)

Supcio.
Smyra mnie w nosie i boli gardło.

Do góry