reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Rety dziewczyny nawet nie straszcie ze sezon chorobowy sie zaczyna! Ja juz mam dosc po tym roku... Zdrowia dla chorowitków. Doggi na gardlo mi tantum verde pomagalo bardzo w sprayu bo tez znieczulalo troche.

Femme a wiesz ze sie zastanawialam dzisiaj czy marchewkowego nie upiec hehe ale nie chce mi sie :p Pojade po ta czekolade z orzeszkami solonymi co Nulini pisala tylko czekam na meza hehe :tak:

reklama
Femme właśnie pije mięta z miodem i cytryną :) i zaraz zasne ;)

Kasiekz mleko tez u mnie nie działa. Działało zawsze podgrzane piwo z miodem ale w obecnym stanie nie wskazane :(

Ok.laski idę spać bo zaraz padne. Trzymajcie kciuki żebym jutro wstała nowonarodzona ;)

Doggi- trzymam kciuki.

Femme- zdrowka dla córci.

Nulini- no u nas już normalnie, jak przed kłótnią. A jak u Ciebie? Zakupy pomogły? :)

Sprite- zazdroszczę wszystkiego oprócz muzyki :)

Femme, Jezyk zdrówka dla dzieciaczków

Doggi śpij, sen to zdrowie

Dominika padła mi w ubraniu, bez kolacji. Jeszcze jej kaszkę w butli na pół-śpiąco dałam, bo inaczej za godzinę by się z głodu obudziła. Zaraz muszę ją w piżamę przebrać. Mąż ją zabrał do teściów na popołudnie i chyba się bardzo starali ją wymęczyć:-D

Na koniec dnia przeszły mi humorki, popłakałam się ze śmiechu.
A sytuacja wcale śmieszna nie była, bo Młoda chciała się położyć na łóżku i nie wymierzyła, glebnęła jak długa, płacz, a jak się opanowała, to zaczęłam się tak perfidnie śmiać, że musiałam wyjść, żeby jej przykrości nie robić...

Stwierdziłam tylko, że tą sierotowatość to ma po mężu
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Aaa, no i oczywiście mamy katar!!! :wściekła/y:
Ceruvit już poszedł w ruch :wściekła/y:

Kasiek a my od dwoch nocy za to zero komarow. Kaska cos z holandii przywiozla. Psikam wieczorem, szeroko okno na jakies 20min i spanko przy otwartym okienku mioooodzio :-)

Ojjj chorobami nie straszcie. Ja zapalenie krtani na poczatku ciazy przechodzilam. Poki co ok ale az sie boje sezonu jesienno zimowego.

Doggi zdrowka!

Nulini Ty podla matko :p ale mnie tez zawsze takie rzeczy smiesza :p nigdy nie zapomne jak w tamtym roku zima bylam ze znajomymi w wawie i szlismy po oblodzonym chodniku. I kobita kolo 50tki sie wyrabala przed nami jak dluga. Probowala wstacmi dalej upadala. Ja, kolezanka i kumpel oczywiscie w smiech. I on tak perfidnie smiejac sie poszedl do niej i pomogl jej wstac :p no myslalam ze sie zleje tam a przeciez bidulka polamac sie mogla ;-)

Nulini ja Cie rozumiem, bo Nikola to też taka sierotka, że na prostej drodze potrafi orła wywinąć.
Na początek zawsze jest pocieszanie, ale później to czasem ze śmiechu wyrobić nie mogę.
Mąż się tylko wtedy bulwersuje, bo on też taka sierota heh.

U nas Tymko miał katar przez 2 dni.
Teraz lekko mu cieknie jak po dworzu lata, a poza tym spokój.

Doggi kup sobie *spam*.
Mi pomógł jak się rozchorowałam na początku ciąży.

Ej w ogóle oglądałam nasze polskie Hells Kitchen i tak się zastanawiam skąd oni tych niektórych ludzi biorą...

Agulqa moja mama w 9mies.ciazy zaliczyla glebe na lodzie jak dluga. W grudniu z bratem w ciazy jak po chleb wyszla. Szczescie ze nic sie nie stalo poza stluczoną koscią ogonową!

reklama
Dzień Dobry Lachony ;-)

Jak mi się wstać nie chce to nie pytajcie.
Za oknem mokro, wieje i pi wczorajszej pięknej pogodzie nie ma śladu.
Trza jednak tyłek podnieść i dzieci do przedszkola zawieźć, a później na jakieś małe zakupy do Biedry.
Miałam robić dzisiaj na obiad krem z dyni, ale umówiłam się z koleżanką na kawę, a Ł wraca dopiero jutro, dzieciaki jedzą e przedszkolu wiec krem zrobię jutro, a dzisiaj coś tylko dla siebie wykombinuje.
Hmm chociaż w sumie jeszcze trochę zapiekanki mi zostało więc może uda się nic dziś nie robić :p

Do góry