Agulqa_b ja bym z przyjemnością zmieniła ze Robciu będzie u ciebie ale jak już pisałam jestem njedysponoeana komputerowo monitor nam się spalił a z telefonu mi się nie chce zapisywać za jazdy razem błąd forum mi wyskakuje jakiś
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Gosia dobry pomysł z tym moczem zaniose tez :-) mój też właśnie poszedł na swoje wygibasy z tym ze piłkę ręczna trenuje
Sprite ale Ci dobrze! No prócz muzyki haha
Tasia nie dawałam lekarka tez nic nie mówiła ale zaniose :-) nie zaszkodzi ;-) fajnie ze zlobkiem
Coś bym zjadła... Chyba zrobię ciasto marchewkowe
Sprite ale Ci dobrze! No prócz muzyki haha
Tasia nie dawałam lekarka tez nic nie mówiła ale zaniose :-) nie zaszkodzi ;-) fajnie ze zlobkiem
Coś bym zjadła... Chyba zrobię ciasto marchewkowe
Ostatnia edycja:
Wrr jak nie urok to....
Zebranie 2 godziny ale to standardzie, więc mnie nie rusza. Za to jak wrocilam do domu to załamka. Zaczelam smażyć naleśniki, bo chłopcy chcieli i obiecalam że jak wrócę to nasmaze. I Kacper mówi, że go głowa boli, no i ma 38.5 gorączki no ja się pytam z czego?? Pewnie zatoki się zaczynają, on na nic więcej nie choruje. No szlag mnie trafi.
Zebranie 2 godziny ale to standardzie, więc mnie nie rusza. Za to jak wrocilam do domu to załamka. Zaczelam smażyć naleśniki, bo chłopcy chcieli i obiecalam że jak wrócę to nasmaze. I Kacper mówi, że go głowa boli, no i ma 38.5 gorączki no ja się pytam z czego?? Pewnie zatoki się zaczynają, on na nic więcej nie choruje. No szlag mnie trafi.
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite ojj zazdraszczam :-) udanego wyjazdu!:-)
Doggi spoko rozumiem. Moze ktos inny mnie pocieszy i zmieni ;-) jakos teraz juz po wczorajszym usg bardzo peraonalnie go traktuje ;-)
Doggi chcialam napisac ze do lekarza. Zapomnialam ze lekarska rodzinka. Kolderka kocyk i lezec i wypocic
Doggi spoko rozumiem. Moze ktos inny mnie pocieszy i zmieni ;-) jakos teraz juz po wczorajszym usg bardzo peraonalnie go traktuje ;-)
Doggi chcialam napisac ze do lekarza. Zapomnialam ze lekarska rodzinka. Kolderka kocyk i lezec i wypocic
LayDeeK no u mnie cebula nigdy nie działała a po tantum verde (uwaga uwaga) gardło boli mnie jeszcze bardziej co jest bardzo ciekawym zjawiskiem jutro tesciowa powiedziała ze po pracy przyjedzie i są mu coś na to gardło
femme fatal
Mama Ninki :)
Jezyk łącze się w bólu... :-/ zdrówka
Doggi herbatkę z miodem i pod kołdrę ;-)
Doggi herbatkę z miodem i pod kołdrę ;-)
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Doggi gorące mleko z 3 duzymi ząbkami czosnku i miodem. Mojego starego zawsze leczy Plus konska dawka wit.C
Mam multum much w domu!!!
Mam multum much w domu!!!
Ostatnia edycja: