reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja bym z przyjemnością zmieniła ze Robciu będzie u ciebie ale jak już pisałam jestem njedysponoeana komputerowo :( monitor nam się spalił :( a z telefonu mi się nie chce zapisywać :( za jazdy razem błąd forum mi wyskakuje jakiś :(

reklama
Gosia dobry pomysł z tym moczem zaniose tez :-) mój też właśnie poszedł na swoje wygibasy z tym ze piłkę ręczna trenuje :p

Sprite ale Ci dobrze! No prócz muzyki haha :-D

Tasia nie dawałam lekarka tez nic nie mówiła ale zaniose :-) nie zaszkodzi ;-) fajnie ze zlobkiem

Coś bym zjadła... Chyba zrobię ciasto marchewkowe :p

Ostatnia edycja:
Wrr jak nie urok to....
Zebranie 2 godziny ale to standardzie, więc mnie nie rusza. Za to jak wrocilam do domu to załamka. Zaczelam smażyć naleśniki, bo chłopcy chcieli i obiecalam że jak wrócę to nasmaze. I Kacper mówi, że go głowa boli, no i ma 38.5 gorączki no ja się pytam z czego?? Pewnie zatoki się zaczynają, on na nic więcej nie choruje. No szlag mnie trafi.

Sprite ojj zazdraszczam :-) udanego wyjazdu!:-)

Doggi spoko rozumiem. Moze ktos inny mnie pocieszy i zmieni ;-) jakos teraz juz po wczorajszym usg bardzo peraonalnie go traktuje ;-)

Doggi chcialam napisac ze do lekarza. Zapomnialam ze lekarska rodzinka. Kolderka kocyk i lezec i wypocic

LayDeeK no u mnie cebula nigdy nie działała a po tantum verde (uwaga uwaga) gardło boli mnie jeszcze bardziej co jest bardzo ciekawym zjawiskiem :p jutro tesciowa powiedziała ze po pracy przyjedzie i są mu coś na to gardło

reklama
Do góry