reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk ja też go bardzo lubię i też nie wiem czemu.
A jeszcze bardziej lubię Gordona Ramsay...no coś mi się w nim podoba, ale za cholere nie wiem co:p

Dzisiaj się czuję jak połamana.
Kręgosłup mnie nawala, w podbrzuszu też coś kłuje...
Chyba musze odchorować wczorajszy wypad na miasto (żebym to ja jeszcze nie wiadomo ile łaziła).
Pogoda się nam popsuła, wczoraj było cieplutko, ale pod wieczór mega burza się rozpetała i w sumie do dziś jest szaro i deszczowo.
Za godzinkę jadę do koleżanki na kawkę i na ploty :)
Obiadu na szczęście nie muszę dziś robić więc do 15:00 mam laby :D

reklama
Ja wiem czym jest to co się podoba w amaro, facet który umie gotować to skarb :)

U mnie na obiad dziś zielenina ;) mix salat z toną rukoli którą kocham a do tego cycek z kurczaka grillowany z mozzarella na wierzchu i z moim ukochanym balsamico :)

gosiane mój też miał właśnie od zawsze problem z zasypianiem choć w ostatnim czasie bywało coraz lepiej:) no nic, zostaje mi przetrzymać ten okres:) książkę którą mi podesłałaś już kiedyś przerabiałam, ale dziękuję bardzo !!!
też mnie coś gardło zaczęło delikatnie boleć z jednej strony...oby się to nie rozwinęło

co tam na obiad dzisiaj robicie?

Doggi wiem ze pod koniec dopiero waga skacze jak hoho... ale ja dla bezpieczenstwa sie ogranicze. Nie dosc xe snieg, lod i zimno to samej bede sie bala isc bo jak glebne to lipa

Dla mnie to on się może i nazywać Zenek Kowalski:-p:-p:-p i nie musi gotować, wystarczy niech stoi i patrzy :):-D:-D
Ale ja mam takie zboczenia. Np. Ronaldo, gość kompletnie nie w moim typie, nie lubię takich wymuskanych, wychuchanych, wypieszczonych, nażelowanych gości ale on..... no rozbraja mnie jak tylko się uśmiechnie i nie wiem czemu:confused::confused::confused:

Może zima będzie dla nas łaskawa...

Właśnie a propos snów, ostatnio mi się śniła moja ciężarna sąsiadka, że coś było źle itd...okropny sen. Poszłam do niej tego dnia i było ok. Wyobraźcie sobie, że wieczorem urodziła! Miała szybciutki poród:)ulga, że hoho...potwierdzenie na to, żeby sny czytać na odwrót :D

Witam ;)

Elutka, a może niech nie śpi, leży, bawi się cichutko na leżance, bawi się w zasypianie. Nauczycielka powinna coś zaradzić....

Doggi łączę się w bólu :( Sprawdzałam rano wagę - nic nie spadło od wieczora. I czuję się jak napompowany balonik :sorry2: Robić wiele nie mogę, niby zakazów nie mam, ale albo kręgosłup wysiada, albo zadyszka, albo brzuch się napina....

Zdrówka dla przeziębionych i chorych!

Może macie jakieś sposoby na komary? Pogryzło mi w nocy cholerstwo dzieci i muszę je jakoś przepędzić. Nie wiem - wtyczka do kontaktu? Jaka? Raid? Bros? Była by przy łóżku dziewczyn. A może jeszcze coś innego? Byle skuteczne, bo co ranek bardziej pokąsane...

reklama
Do góry