reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Meami, u nas Raid lata non stop od czerwca ;-) Taki na płytki, a płytki na 30 dni to 15zł ;-)

jeżyk, Ronaldo ma boski uśmiech!!! A co do Amaro, to po prostu mnie wpienia wypieranie się siebie, tak samo jak Rozenkowa, kreowana na gorącą trzydziestkę, jak jest po czterdziestce... Telewizja to zuooo :-D

reklama
Ja nie wiem dla mnie Ronaldo wygląda jakby był upośledzony. Ja tam się kocham w Chuck Bass <3 tak się nim jaram ze masakra, wielką słabość mam też do Patrick'a Jane z mentalisty mimo że to nie mój typ to jak go widzę miękko w nogach mi się robi :p i często mam z nim nieprzyzwoite sny :p

Ja też lubię i Gordona i Amaro, ale ten pierwszy taki pomarszczony, a drugi ma mega drugi podbródek :-p tylko te programy nastawione na ubliżanie uczestnikom mnie wkurzają.

Ale sobie pyszne jabłuszka kupiłam. Takie słodkie, że hej...
Powiem Wam szczerze, że tak mnie coś wczoraj ugodziło gdy czytałam gazetę dla mam. Mianowicie czytam sobie, czytam, jakież to niebezpieczeństwa będą czyhać na moje dziecko w domu i tak dalej i tak dalej. Za chwilę stronka z zabezpieczeniami. Nosz tak się wkurzyłam...najlepiej straszyć straszyć, a my ty do sklepu i kupować, kupować. Sterylizatory, zabezpieczenia mebli, wkładki do wanienek co by dziecko nie spadło...to ma być gazeta o dziecku? Czy gazeta: "Wszystko to potrzebujesz, inaczej nie wychowasz sobie dobrze dziecka"?

McPearl dlatego ja w tej ciązy kupiłam tylko jedną gazete o dzieciach dla mam,ale po pierwsze nie ma tam nic czego bym nie wiedziała,a poza tym mnóstwo reklam i sponsorów oraz tak jak mówisz "niezbędników"które musisz mieć:sorry:

Nulini :szok: czego to się nie wciska teraz ludziom LOL

McPearl dlatego nie czytam tego typu gazet, reklama na reklamie i teksty pisane pod przeróżne firmy. Zero rzetelnych informacji. Szkoda czasu i zdrowia.

Megami, to taki mój fetysz. Tak jak kiedyś nie było sposobu by mnie namówić na czytanie, tak jak w pewnym wieku złapałam bakcyla to czytam jak najęta. Jakoś zawsze lepiej trochę się położyć i poczytać przed snem niż ślęczeć i czytać w necie. Brzuch mnie wtedy strasznie ciągnie.
Moje dziecko przylazło dzisiaj do mnie o 6:50 i się pyta czy idzie dzisiaj do przedszkola. NA odp. tak powiedział, że on nie chce. Ale na szczęście poszedł bez problemu. Tylko była walka by się w końcu ubrał, a potem foch że on bajki nie zdążył obejrzeć, bo musieliśmy już iść :-p

Ja w tej ciąży też nie kupilam żadnej gazety dla mam. Po pierwsze wszędzie piszą to samo, po drugie właśnie wkurza mnie jakie to wszystko niezbędne.
Ale nie powiem, jak 10 lat temu chodzilam w ciąży to kupowalam chyba wszystkie tytuły. Ale wtedy nie miałam internetu :D

reklama
Dlatego te gazety o dzieciach są takie tanie, bo teraz kosztują 1-2 zł. Przez to, że reklama na reklamie. W poprzedniej ciąży dostawałam w lekarza zawsze jakąś bo przedstawiciele ich zasypywali. Teraz za każdym razem dostaję zestaw nivea.

Do góry