reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Mcpearl dasz rade z mgr.trzymqm kciuki z calej sily bo pamietam jak przy licencjacie sie meczylam :-\

Gosiane mi tez bije palma momentami ale mama Ł po mojej stronie staje. Ona rzucala w tate Ł talerzami... wiec ja to zaje.biscie lagodna jestem ;-)

Alecta ja pije jak nienormalna. Non stop wode mam ze soba

Ewi ja tez niwnawidze takiego czegos. Czasem planowalam ze obiad na dwa dni a jak spalam to Ł w ramach kolacji umial wszystko zjesc i lipa oboadu brak...

Bada - nonono. Super :-)

Edit:
Nie wiem do ktorej wspanialej moderatorki to zglosic wiem prosze wszystkie po trochu ;-) zmiencie prosze na liscie mamusiek ze spodziewam sie synka Robercika :-)

Ostatnia edycja:
alecta mnie tez tak tak suszy masakrycznie! Non stop mi sie pic chce a pozniej sikam i sikam hehe.
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Femme hahaha ale sie z ta ladowarka usmialam! :) A moze zawiez tez mocz odrazu bo tempka bez objawow lubi byc od pecherza na przyklad, szczegolnie dziewczynki bardziej narazone.

Agulqa dobra tesciowa z tymi talerzami :-D:szok:
Nulini zastrzele cie za ta czekolade! Pewnie polece zaraz do sklepu :szok:

Moj byl w domu i na razie cisza, teraz wyszedl na swoje kung fu i inne takie wiec bedzie o 21 dopiero.

Ale burza u nas :-D
Od rana był wręcz upał, a teraz oberwanie chmury i wali konkretnie.
Fajnie, przyda się trochę lżejszego powietrza :-)

Hej Laski! Pozdrowienia z Baski Vody :) jak przystało na kraj, w ktorym wypoczywa masa Polaków, właśnie siedzę sobie na tarasie, patrzę na Adriatyk i słucham Ona tańczy dla mnie dochodzące ze statku "Biba" hahahaha :). Przesyłam Wam troche slonka, które od rana mnie ogrzewa :)

Kusi mnie nadrobić Wasze wpisy, ale siedzę na Tel i szlag mnie trafia z ta obsluga :sorry2:

Sprite oj fajnie Ci :-) odpoczywaj :-)
A u nas dalej deszcz czadu daje.
Dobrze, że nie miałam czasu prania wstawić, bo musiałabym ściągać z balkonu w trybie ekspresowym :-))

Sprite wypoczywaj ile się da

Femme a mocz sprawdzaliście? Może tu jakieś bakterie?

A my załatwiamy żłobek dla Dominiki. Zwolniło się miejsce w prywatnym (państwowego nie mamy w pobliżu), a mąż dostał dofinansowanie z pracy, więc wyjdzie nam połowa czesnego tylko. Mi jest coraz ciężej, na placu zabaw nie daję z nią rady już, więc jeśli wszystko będzie ok to będzie chodzić. Ale się cieszę:-D, bo miałam już czarne myśli jak to będzie przy dwójce.

reklama
Sprite ale fajnie! Milego wypoczynku! Ja kocham Chorwacje!!!

Tasia to super ze sie uda zalatwic. Ja od 1 wrzesnia odetchnelam bo caly dzien bieganiny za 3 latkiem mnie wykanczal juz. Nie wpominajac o napadach histerii na srodku ulicy na przyklad i wez tu sie szarp z takim rozdarciuchem jak masz brzuch jak arbuz...

Do góry