reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi- też widziałam Kossakowskiego :D nie powiem przyjemnie się patrzy ;)

A mnie dziecię zagonilo na drugie śniadanie, a że dziecku się nie odmawia to sobie nie żałuję :D

U mnie mąż przejmuje się każdym jednym bólem w mojej ciąży. Ale to jest pierwsza ciąża kiedy jeszcze nie muszę leków, kiedy nie drzymy żebym nie urodziła przed czasem, kiedy nie muszę jeszcze do szpitala. :)

reklama
Agulqa_b to tez był erotyczny sen, z moim mężem Patrickiem Jane :D

Jezyk no ja siedziałam i się śmiałam wnieboglosy tylko pies siedział i patrzył na mnie z przekrzywionym łbem :)

Jezyk widzisz jak ta ciąża taka inna od innych to może dziewuszka będzie :)

KaziekZ- to ta babka co prowadzi zajęcia z rytmiki w Dziecioladzie prowadzi też zajęcia w Domu Kultury Zachód na Nowym Dworze. Zajęcia są w piątki o godz. 16.00, z tego co pamiętam chyba 60 minut, koszt za miesiąc to 45 zł. 19 września są takie pierwsze zajęcia próbne, żeby zobaczyć czy dzieciakom się podoba, Pójdę na ta najpierw, zobaczę co na to Nina.

U mnie koszt USG połówkowego to jakieś 240 zł i to bez płyty. Ale lekarka na prawdę jest specjalistką, ma super sprzęt, badanie często trwa nawet godzinę, wszystko wyjaśnia, odpowiada na pytania. Więc warto.
Właśnie wczoraj przyszło pismo z banku ze kończy nam się ubezpieczenie mieszkania i trzeba zapłacić za kolejny rok, masakra. Tyle się wydatków szykuje że nie wiem skąd na to weźmiemy- USG, to ubezpieczenie, muszę kupić sobie nowe okulary, jakieś spodnie i sweter dla M, do tego tradycyjnie rata kredytu, czynsz, przedszkole, ZUS, wszystkie opłaty itd. jestem załamana...

Nina dzisiaj to już w ogóle nie chciała wejść na salę, Pani musiała ją wciągnąć....

Mnie przy Ninie lekarz nie wskazywał dokładnej jej wagi, tylko że w okolicach 3kg i tak rzeczywiście było, ważyła 3130.

Ostatnia edycja:
sprite, 330zł???? :szok: Ja się nastawiałam teraz na 250zł i bylam przerażona ceną :baffled:

alecta, no właśnie mój by się przejął pewnie też dopiero, jakbym do szpitala trafiła, a tak to spływa jak po kaczce... Chociaż dzisiaj już mu wypomniałam wczorajsze zachowanie, ciekawe, czy trafiło :baffled: A skarpetki to mówisz takie króciutkie z falbanką?

Doggi, no właśnie nie wiem, gdzie Młoda ma te kilogramy, troszkę brzuszka ma, ale grunt, że w centylach idzie równo ;-)

agulqa, faceci są cholernie wygodniccy :wściekła/y: Robert mieszka z moimi rodzicami 4 lata i nadal jego ukochana wymówka, żeby nie gotować, to "wstydzę się"!!! :wściekła/y:

Pospałam się na 2 godziny :szok: I chce mi się ciasta :-(

Od rana nie mogłam doczytać wątku i to tak czytałam, że już nic nie pamiętam.

U mnie dziś słoneczko za oknem i człowiek od razu inaczej funkcjonuje. Karkówka już w piekarniku, łazienka wyszorowana teraz idę robić zupę dla córki, bo ona za mięsem nie przepada a w zupie zawsze jej jakoś przemycę.

A ja muszę męża pochwalić. Ja wczoraj poszłam spać, a on całą kuchnię wysprzątał na błysk:-D Od razu inaczej się obiad gotuje.

Córcia wraca do formy, humor wrócił a wiadomo że z katarem jeszcze kilka dni się pobujamy. Ważne, że nie leci ciurkiem z nosa.

Suseł ja będę robić 3D tutaj: Realistyczne USG 3D / 4D już we Wrocławiu! | Klinika ginekologiczna Ginemedica Z tego co czytałam maja najlepszy sprzęt we Wrocławiu, za usg z płytą 200 zł i jest tam baaardzo zachwalana dr Pytel, które jest specjalistą w usg. Chcę iść tak na koniec miesiąca więc Ty możesz iść w październiku, zawsze to następny miesiąc więc bys miała mniej teraz wydatków. Co do ubezpieczenia mieszkania to znam ból, dopiero co zapłaciłam 475 wrr... Jednak mus to mus...

Tasia dobrze, że córa juz lepiej :))) Wypożycz mi męża :))))

alecta, muszę dokładnie takie skarpetki kupić, bo Młoda ma tylko takie długie (też z Pepco, w dwupaku po 5zł ze zwierzątkami) a do krótkich spodenek średnio wyglądają takie podkolanówki :confused:

Tasia, WOW! Zazdroszczę męża :-D

reklama
Nulini no ja żałuję, że tak późno te skarpetki w pepco odkryliśmy, bo właśnie do krótkich spodenek czy legginsów są idealne.
Kupiłam młodej też majtochy z myszką miki 3 pary za 14.99 :D
Ogólnie uwielbiam pepco :D
Wiem, że niektóre z Was narzekały na jakość, ale mi jakoś nigdy z tymi ubrankami się nic nie dzieje, a większość mamy z Pepco.
Jedynie co to dresy - szybko się mechacą, ale za tą cenę nie narzekam.
Tym bardziej, że w przedszkolu dzieciaki i tak je zawsze wybrudzą czymś co w praniu nie chce do końca zejść.

Przyszły moje szydełka :D
Jeszcze lapek mógłby przyjść i byłabym już zajeszczęśliwa :D

Do góry