reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja nie ogladalam bo nie ma,y w pokoju tv, nadrobie moze na tablecie bo w sumie chxialam ogladac ta edycje ;-)

Agatek gratki synka. Co do przygotowac u mnie stanely w miejscu. Teraz skupiamy ske na remoncie kgory pochlonie cale siano i oczywiscke juz widxe ze bedzie trwal dluzej niz chcialam :-(

Nulini moze potrzasnac nim trzeba?

My z ato bylismy w mieszkaniu i ja zfywalam tapete z Ł siedzial bo przeciez zmeczony po pracy jest :p

reklama
Witajcie z rana :-)
Wczoraj założyli nam internet i TV, można powiedzieć, że się wstępnie ogarnęliśmy po przeprowadzce, chociaż tak konkretnie to nam jeszcze dużo brakuje :confused: Satysfakcja jest ogromna i teraz tylko trzeba się przyzwyczaić do mieszkania w miejscu innym, niż dom rodzinny - to moja pierwsza przeprowadzka, a do młodzieży to ja nie należę ;-) Co do Poczty, to wiele się tam dzieje w strukturach wewnętrznych, ale myślę, że narzekać nie ma co, w moim odczuciu jest nadal dobrze. Oczywiście kwestia też stanowiska i wielu innych czynników...
Agulqa, tak to jest z remontami, zawsze coś wypadnie - dodatkowe koszty nieprzewidziane wcześniej, ciągłe przenoszenie, przestawianie i sprzątanie, a i tak ciągle brudno :no: Ja sprzątam cierpliwie i tylko się pocieszam, że w końcu ten kurz poremontowy kiedyś zniknie ;-)

Ostatnia edycja:
Hey,
15 minut nadrabiałam wczorajszy dzień. Ja wczoraj polatałam po lumpeksie i po Tesco aż mnie kręgosłup rozbolał. Wrzucę Wam foty z moich łowów :) Moje dziecię już pojechało do przedszkola, ja wstawiłam pranie i próbuję się ogarnąć.

Nulini mam nadzieję, że już dziś lepiej z tym osłabieniem. Co do męża to pewnie by się przejął jakbyś całkiem zemdlała. Mój teraz bardziej się martwi ale to dlatego, że poprzednio poroniłam.

Unita super, że przeprowadzka już za Wami :)))

Doggi a jak Ty się czujesz?

Nulini no za dobry to nie był :p ale ja to szczęście miałam ze na normalną pigule trafiłam bo mi zadziałał pięknie na skurcze ale rozwarcia zero :p wiec gdyby mi zastrzyku nie dała to bym się nieźle meczyla :p to mój tak samo reagował :-/ do momentu jak z tą krwią do szpitala pojechaliśmy to od tamtej pory się przejmuje

Ewi pokaż się ;-)

Agulqa haha no jaka zaradna babeczka z Ciebie :-D

Unita fajnie ze juz macie ogarniete ;-) przyzwyczaisz się do nowego miejsca

Jezyk to tak jak u mnie :p strasznie ciężko mi z łóżka wyjść :-D

Ja młoda rano wyszykowalam a.moja mama przyjechała i ją zawiozla :-D wiec udało się dzisiaj bez porannego spaceru... Tylko będę musiała ją odebrać ale pogoda piękna wiec sama przyjemność :-)

Teraz chyba skorzystam i jeszcze trochę się położę :-D

Femme- korzystaj :) będzie mi raźniej, że nie tylko ja się wyleguje.

No właśnie ewi- pokaż nam :)

U nas też zapowiada się piękna pogoda, w końcu! Po trzech dniach deszczu należy się trochę słonka.

miłego dnia grubaski :-D chyba was mierzę swoją miarką :-) u nas nie pada,ale to tyle z polepszenia pogody,a ja takie plany praniowe miałam
życze dobrego samopoczucia dziewczynki :happy2:
u mnie porcja w garze,bo syn mi wypomniał,że sto lat pomidorówki nie jadł,więc robię

Doggi, może mąż troskliwy dlatego, że miałaś akcje z mdleniem i ogólnie źle się czujesz, a ja się czuję od początku zaje*biście, nawet humorków nie mam i się ten mój stary koń oswoił z myślą, że się martwić nie musi :wściekła/y:

agulqa, tylko jak potrząsnąć mężem? Może jak bym mu zemdlała na rękach to by coś dotarło, a tak to bez szans :no:

AZA, pokaż łupy, pokaż! :-D

femme, no to miałam identycznie, skurcze, ale brak rozwarcia, dostałam zastrzyk i poszłoooo!

A u mnie pogoda nadal że nic, tylko się powiesić :baffled: Chyba idę spać :dry:

I cholera, jak mi dziecko rośnie!!!
Ma już 108cm wzrostu i 19,3kg żywej wagi...

reklama
Hej :)

Dzwonilam przed chwila do centrum medycznego, gdzie zapisana jestem na usg prenatalne, aby potwierdzić termin, bo w niedziele wyjeżdżam na 2tyg i chciałam byc pewna, ze 23.09. Mnie przyjmą. I zapytałam tez o cenę... Z plyta cd 330 zl :|

Nulini, to ma prawie tyle samo co mój młody ponad rok młodszy ;)

Do góry