reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini mój też miał takie podejście.
Mówiłam mu np, że coś mnie skurcz łapie itp, a ten do mnie "kochanie wstaw Tymkowi parówkę".
Dopiero jak do szpitala trafiłam to się ocknął trochę i zrozumiał, że jak mówię, że coś jest nie tak to nie histeryzuje tylko rzeczywiście tak jest.

Sprite to ładnie sobie cenią...

Bada ja już ostatnio do męża mówiłam, że jestem jak wielki sapiący słoń :D

Mąż naprawił mi wczoraj zderzak w złomie.
Normalnie płakać mi się czasem chce przez ten samochód i w ogóle przez to nasze "szczęście" do aut.
Jakby tak co ceny tego auta dodać wszystkie naprawy to już dawno miałabym mojego Tino, a Bravą jeżdżę dopiero 1,5 roku :(
Ehh byle tylko do grudnia się nim przekulać i nawet nie będę go na sprzedaż wystawiać tylko na złom go oddam i nawet mi łezka nie poleci.

Dzieciaki w przedszkolu.
Tymko znów z wielkim płaczem poszedł, przykleił się do mnie i pani musiała go na ręce ode mnie wziąć, bo sam nie chciał iść.
Przykro mi jak on tak płacze, ale wiem, że po 5 minutach już się ładnie bawi z dziećmi :)

Pranie mam już od rana wstawione, bo Nikola mnie molestuje o swoje ulubione skarpetki.
Ł kupił jej w Pepco takie jak do baletek i ciągle chce w nich chodzić.
Dokupiłam jej jeszcze kilka par, ale białe są "najsłodsze".
Mam nadzieję, że dzisiaj przyjedzie kurier, bo zamówiłam w końcu nowego lapka, bo tego to niedługo przez okno wyrzucę i zestaw szydełek.
Włóczki mam już kupione i jak przyjdą to zaczynam brać się za czapki i szaliki dla moich łobuzów :)

Witam z rana

Mój dzień dziś do du.py wszystko z rąk mi leci, żarcie przypalam i nic mi nie idzie ech ciężki dzień

Ewi dobrze ze dni tak mijają szybko styczeń vi die zrobi :)

Unita no tak ogarnięcie na maxa po przeprowadzce to długa misja ale po malutku bedxie juz super ;)

Jezyk oj tam ja wierzę że nasze styczniowe smrodki będą kochaniutkie i będziemy miały haj lajf takie te dzieci będą miały zaje.biste mamuśki to i dzieci będą super kochane i grzeczne :)

AZA dziękuję ze pytasz, ostatnio jakby lepiej dopóki nie zaczynam latać ;) a dziś psychicznie super extra bo śnił mi się patrick jane - był moim mężem <3

Bada u nas tez nie pada ale i tak szaro buro i strasznie zimno pora uruchomić na fest kominek

Nulini wątpię że to to, coś pewnie chce kupić kosztownego albo cis przeskrobal :p
Gdzue ta twoja ta wagę chowa? Moja ma około 105cm może ciut więcej i waży 16 a w porównaniu do twojej to kluska straszna

Sprite wow prawie 100zl więcej niż u mnie masakra

Unita ja wiedzialam mniej wiecej ile kasy wyjdzke ale Ł liczyl trzy razy mniej i sie troche zdziwi.. poki ck jestesmy w dupie bo nie mamy nikogo kto nam zrobi remont... ale tak moj Ł sie zabiera zawsze. Jeszcze skomczy sie na tym ze z dzidckiem u tesciow bede siedzkec i placic za mieszkamie w ktorym nke mieszkam. No i zazdroszcze Ci ze juz na swoim :-)

Femme raczej naiwma ze lenie sobie wzielam :p

Ojj ja tez wielkolud jestem :p

Nulini z moim to samo w innych kwestiach. Dzis mu powiedzialam ze ciekawe jak bedzie sie czul jak bedzie mial prawko i bedzie wszedzie kazdego wozil tak jak my teraz jego, czy tak fajnie my bedzie to mi odpowoedzoal ze wlasnie dlatego tak dlugo zwleka. Nic tylko lopata przez leb dac. W ogole od rana mnie wkurzyl. Ma szczescie ze do 21.30 jest w robocie bo niechcacy moglabym go uszkodzic

Sprite to ladnie kasuja... .

Ja dzis wg om zaczelam 6ty miesiac wiec jestem happy :-)
Z mieszkania zalatwilam juz enea i w gminie naliczanie podatku na nas. Jeszcze tylko spoldzielnia mi zostala ale to nie dzis bo jestem wkur.wiona. lezd w wyrku i nie zamierzam sie z niego ruszac

Hahahahahahahahahahahahaha kossakowski podlavzyl się do masxyny która mu stymuluje poród skurcze dokładnie rzucał się jak szalony ledwo zniósł

Cześć prawie porannie ;-)
Ależ mi dzisiaj kręgosłup wysiadł. To pewnie przez wczorajsze mycie głowy nad wanną i mam za swoje. W nocy obudził mnie ból :confused: teraz trochę lepiej.
Byłam dzisiaj w pracy podpisać papierologię i ludzie zdziwieni gdzie moja ciąża. A co ja poradzę, że się w oczy nie rzuca, że mi mega balon nie wystaje ;-)
Dziś w przedszkolu było super. Była odpowiadająca mojemu synowi pani i to było najważniejsze.
Zahaczyłam jeszcze o weterynarza by kupić preparat na pchły dla kota i oczywiście co? Musiałam się dźgnąć igłą od strzykawki od tego badziewia. Wścieklizny hyba nie dostanę od tego... :-D
Obecnie objadam się napoleonką. Tak jak lubię to ciastko tak mnie wkurza bo mi się rozłazi przy jedzeniu.

McPearl kurde musze zrobić napoleonke! Sto lat nie robiłam a jest pyyyyszna. Dobrze ze dziś juz dobrze w przedszkolu :)

Bada musze oglądać bardzo mi się podobało jak słabi jednak są faceci :)

Doggi to super, że psychicznie w porządku :))) Co do fizyczności w takim razie musisz wypoczywać a mąż skakać koło Ciebie :))))

Sprite wow... sporo. Ja będę robiła 3D w 25 tygodniu ale koszt z płytą 200 zł.

Agulqa no to trochę pozałatwiałaś... Leż, zasłużyłaś :))))

Nulini duża ta Twoja córa...

reklama
Haha doggi ja mialam dzis erotyczne sny z moim bylym :p obudzilam sie a tam Ł lezy obok ;-)

Aza co Ty nie zasluzylam. Mam zapierdzielac 24h bo przeciez Ł pracuje a ja nic nie robie

Do góry