reklama
agulqa, no u mnie też się pomylili z wagą, więc takich przypadków jest więcej ;-)
kasiekz, prawie jak u mnie... tydzień przed porodem, że niby max 3700 a wyszło 4500... ale gin mówiła, że pomiary przy bardzo nisko ułożonym dziecku (główka baaardzo nisko) nie są już wiarygodne i błąd niestety się pojawia.
femme, oglądałam. a zaraz włącze prawo agaty, bo dopiero młody poszedł spać (ale ja zawsze nagrywam serialne/programy lub z tvn player oglądam). i też mam muchę w sypialni!!!
kasiekz, prawie jak u mnie... tydzień przed porodem, że niby max 3700 a wyszło 4500... ale gin mówiła, że pomiary przy bardzo nisko ułożonym dziecku (główka baaardzo nisko) nie są już wiarygodne i błąd niestety się pojawia.
femme, oglądałam. a zaraz włącze prawo agaty, bo dopiero młody poszedł spać (ale ja zawsze nagrywam serialne/programy lub z tvn player oglądam). i też mam muchę w sypialni!!!
bada m.
Fanka BB :)
Ja na kanapie Prawo Agaty oglądam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
noo... Na poczcie dobrze mają, koleżanka pracowała i rewelka...
No to nie wiem, od czego to zależy, bo szwagierka pracuje i potwornie narzeka
Ja na samą myśl o olejku rycynowym mam odruch wymiotny, ale cóż, zadziałał
agatekw, gratuluję synia!!!
Ja oglądałam "Prawo ojca" na stopklatce, uwieeeelbiam A teraz "Prawo Agaty"
A wieczór miałam z przebojami
Podczas kąpieli w momencie zaczęło mi dudnić w uszach, plamy przed oczami, dobrze, że klęczałam w wannie i po chwili już luz.
Później przyszedł mąż z Młodą się kąpać, ja wyszłam zrobić jej kolację, wracam do łazienki i znowu to samo, nogi z waty, świat wiruje, rąk podnieść nie mogę, normalnie życie ze mnie uszło, a mąż zero zainteresowania
Powiedział tylko "usiądź sobie", ale zero przejęcia, emocji, zainteresowania, nic.
A później największy problem miał z tym, że mu po kolację na górę nie pójdę i że nocnika nie wyniosłam, bo przecież ja na pewno histeryzuję albo udaję
reklama
Ewi82
Fanka BB :)
Hej,
Kilka dni mnie nie było. Weekend na grzybach. Wczoraj młoda szła do przedszkola, dzisiaj fryzjer i tak jakoś czas uciekał że nawet nie miałam kiedy zajrzeć Byłam u fryzjera i zrobiła mi ombre i chyba pierwszy raz nie jestem do końca zadowolona... jutro wizyta u gina i tak w kółko coś...
Kilka dni mnie nie było. Weekend na grzybach. Wczoraj młoda szła do przedszkola, dzisiaj fryzjer i tak jakoś czas uciekał że nawet nie miałam kiedy zajrzeć Byłam u fryzjera i zrobiła mi ombre i chyba pierwszy raz nie jestem do końca zadowolona... jutro wizyta u gina i tak w kółko coś...