reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

AAAA co ja czytam! Kolejny maluszek z nami?! Cudownie! :) Martusiu - gratuluję maleństwa! A to Ci niespodzianka na święta! :) Zazdraszczam przeokrutnie! Trzymajcie się zdrowo :)

Kaha – ano, 20 grudzień termin miałam. 27 mam wywoływanie.

Anisen
– posiadanie dziadków/pradziadków to jednak mocy argument, żeby spędzać święta niekoniecznie tak, jakby się chciało. My z Mariuszem też póki się da, chcemy spędzać święta z dziadkami naszymi i nacieszyć się ich obecnością – mam nadzieję, że jeszcze przez przynajmniej kilka świąt spędzimy ze „starszyzną”.

Malinka – oj, jakbym chciała się poobjadać, oczywiście z umiarem ;P w te święta, ale cały czas mam wizję, że się przejem, że będę miała problemy przy porodzie i w ogóle… ugh!

Vinga
– mężczyźni zasmarkani, byleby do Ciebie się nie przypałętało przeziębienie żadne.

Jaguś – mój to samo! Też jak tylko zwołam Mariusza „chodź zobacz jak kopie” to cisza. ;o
Ahoj!

Niestety, jeszcze nie mój czas, still in 2pack L A tak bardzo pragnę już Kajetana przy nas!
Dzisiaj zabieganie z zalataniem, mieliśmy czas to kompletujemy dokumenty do becikowego i inne formalności (Salli – z tym uznaniem dziecka poczętego wszystko się da – byliśmy w innym USC, w Chorzowie, i Pani nam ładnie wszystko objaśniła na żywo. Jak do jutra nie urodzę to rano od 8-12 można iść to przed kierownikiem USC złatwić J) pozałatwialiśmy.
O 17 byłam zbadać przepływy, wszystko w normie, więc święta możemy spokojnie (o ile moja mama pozwoli) spędzić w domu, a 27 widzimy się na wywoływaniu. Ugh! Nie wiem jak to z fizjologicznego punktu widzenia wygląda, ale wolałabym, żeby mój organizm sam z siebie podjął się akcji porodowej. No ale cóż.

A Wam zdrówka Stycznióweczki, spokojnych i radosnych Świąt, żeby wszystkie troski w tych dniach zniknęły :) Świętujcie do woli! :) ;*

reklama
Martusiu gratulacje! Jaki duży synuś i niespodzianka przed świętami :)

A dla wszystkich z Was spokojnych, bezskurczowych Świąt w rodzinnym gronie, słodkiego obżarstwa i wszystkiego co kto lubi na ten czas :)

Ja mam kryzysowy poranek, musiałam wstać wcześnie na umówione ktg, dom w rozsypce bo dopiero teraz, po remoncie przemeblowalismy co by miejsce na rzeczy malutkiej było, m ciągle więcej pracy wypadało i tak wyszło. Plus w tym, że w malutkim gronie spędzamy wigilię to mniejszy wstyd jak nie dokończymy sprzątania ;) a ja już naprawdę zmęczona się robię swoim ciężarem i coraz bardziej nieznośnymi dolegliwościami, niby chciałabym mieć to za sobą ale przecież teraz to jeszcze miałabym wcześniaczka... Muszę dotrwać, dwa tyg i niech się dzieje co chce ;)

Czułam czułam to w kościach w nocy mi sie bandytka śniła pojechałam do szpitala ze skurczami a tam nasz miejski bandziorek z syneczkiem w wózeczku szpitalnym spacerował :) !!!! I jest dzidzia ale u Martusi !!!!

Martunia gratulacje !!!!!!!!! Najpiękniejszy prezent jaki mozna dostać masz juz w ramionach !!!! Cudownie buziaki :*

Martusia suuuuper, ale niespodzianka świąteczna.... Niech zdrowo rośnie i zdrówka dla Ciebie :)

Bandytka, pewnie urodzisz 26 . 12 .... Ja tak mam wystarczy postraszyć mnie szpitalem i "zdrowieję"

Ja się lenię nadal, skurcze wczoraj były silne, ale i poddenerwowanie... Wieczorem wypiłam meliske i nareszcie spokojna noc za mną, jakiej dawno ńie miałam :-D

Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości i czułości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt! A na Nowy Rok Szampana piccolo,
Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych

Martusia Gratulacje !!! Ale super wiadomość !!

Bandytko życzę porodu 27 ;) nie w święta ;)

Robie galaretke z nóżek :) mąz jeszcze na zakupy bo pól rzeczy zapomnieliśmy npo chleba ;) Jedziemy na 18 wracamy o 21. moze jakoś dotrwam. Byle do jutra !

Wszystkiego najlepszego Kochane Mamusie Styczniowe. Moc prezentów pod choinką, nie tylko materialnych ;) radosnego spędzania rodzinnych świat i spokojnego oczekiwania na maluszki bez skurczy i akcji szpitalnych. Niech to maleńkie Dziecię co w żłóbeczku leży przyniesie Wam i Waszym Rodzinom moc błogosławieństwa na ten kolejny rok.

reklama
Do góry