reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

reklama
Hej dziewczyny :-) dawno mnie nie bylo i dzieki Domi za wielokrotne wywolanie:) widzialam ze butterfly tez byla ciekawa co u mnie :) a wiec od początku. .stwierdzilam ze napisze jak bedzie okej :) bylam w szpitalu bo trafilam tam z krwawieniem niewiadomego pochodzenia..wystraszylam sie jak cholera.przyjeli mnie na oddzial, przelezalam tam 4 dni, ile sie strachu najadlam to moje bo mnie tam nastraszyli....ale wczoraj bylam na wizycie u mojej lekarki i byl zarodek i serduszko :) wg om to 6t6d a wg usg 6t3d wiec okej.lekarka znalazla przyczyne krwawienia gdzies przy ujsciu czy cos i mowila ze z biegiem czasu bedzie kk jak dzidzia zajmie cala powierzchnie :) w kazdym razie mam sie oszczędzać eh..:) podcztytywalam was w wolnych chwilach:) grubson co u ciebie bo wiem ze ty tez w szpitalu:)

Justynko gratki wielkie :-D

A wlasnie Grubson w szpitalu jej kochana Ty to sie masz :-/ oby szybciutko wszystko sie uspokoilo i zebys mogla cieszyc sie ciaza pelna piersia :-**

Pozdrawiam serdecznie reszte brzuchatek ;-)

Justyna,dobrze ze wszystko w porzadku;)

Beti,dostalas linka?
Dostalas,bo juz pisalas;)

My tu juz rzadko kiedy zagladamy,przynajmniej ja;)
Jestesmy na innym watku.

Ahaa:) kurcze no to smutno nam bedzie a na jakim watku jestescie? No chyba ze jakis dla wybranych to nie wiem czy mozna soe wpraszac:))

Tak Domi dostalam ale nie wchodzi mi przez tel wiec nie mam jak tam do Was zajrzec :-( moze jak w przyszlym tyg bedze miala juz neta w kompie to mi sie uda ;-)

reklama
Do góry