reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ja tez życzę zdrowych i pogodnych swiat;);););)

U mnie dzisiaj spokojnie,ale my idziemy w gosci;) M sprząta a ja jem kiwi żeby lepiej trawić wigilię ;);) prezenty spakowane,teraz czekamy na 17 żeby jechac na pierwszą;)

Mnie czeka jeszcze farbowanie wlosow i takie tam;);)

Ja wiem ze musze wytrwać w tym dwupaku jeszcze tydzień..jak będzie 1 styczen to mogę rodzic..i bardzooooo bym chciala...bede chyba codziennie drażnić sutki bo to podobno pomaga;););)

reklama
Moje Kochane!!!! Duuuuużo zdrówka dla Was i Maluszków - to jest najważniejsze
kartka n.jpg

Martusia gratulacje!!!!!!!!! normalnie aż się płakać ze wzruszenia chce :happy2:

Załączniki

• kartka n.jpg
    kartka n.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 41
jezu dziewczyny wy tu o tych smakołykach caly czas, a ja nic nie zjem, i to nawet nie ze wzgledu na Antka ale ze względu na moją wątrobę, ktora musi miec czas na regenerację, a tak zazdroszcze tych smakołykówa

Fifka gratulacje zdanych egzaminów. ja tez nie mam czasu wejsc na forum, bo stale coś musze zrobic. niestety przez jakis czas bede tylko rzadkim gościem :(

Salli wow jaki wypiek, ale bym zjadła

magsus ale sie usmialam z reakcji m na "mamuśkę" masażystkę

Kaczuszka mialam wlasnie zaproponowac to samo co Cleo dla twojego, najpierw depilacja a pozniej masaz czekoladą:)

no i nie dam rady wszystkiego przeczytac, bo corka wrocila z dworu i musze ukryc kompa bo ona pozniej siedialaby caly dzien, a musze jej go wydzielac.

wszystkich zdrowych i pogodnych świat

Martuśka, wielki chłop :) Gratuluję!

Życzę Wam wszystkim wesołych świąt. Ciekawa jestem, o ile nas więcej po świętach będzie :D Ach, no i zazdroszczę Wam bardzo jedzenia. Na wigilijnym stole wbrew pozorom nie ma nic dla mamy cukrzycowej. Albo coś ma buraki, albo marchewkę, albo mąkę, albo śmietanę, albo majonez, albo cukier, albo jest po prostu tłuste, albo smażone, ba, tak naprawdę to nawet opłatek się nie nadaje, bo to mąka i woda. Tak naprawdę czego nie skubnę to zgrzeszę. A jakiegoś swojego posiłku żadnego ze sobą nie zabiorę, bo ostatnio raczej nie stoję przy kuchni, więc coś zjeść muszę. Chyba powinnam zostawić glukometr w domu, żeby się nie denerwować. Choć szczerze mówiąc wolę zgrzeszyć, mieć z tego odrobinę przyjemności i przekroczyć normy w ten jeden dzień, niż tak, jak byłam w szpitalu - z jedzenia przyjemności żadnej a cukier i tak w kosmos na szpitalnej "diecie cukrzycowej".

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

reklama
Do góry