reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Cze sc babecz ki ;*

;D no i jutro wigilia ;D ale bedzie am ;D

No wlasnieee bandytka urodzila czy co miala mi sie meldowac codziennie ;D?

Ffika to wspolczuje ;( kurde w urzedach to tak jest ym ;( miejmy nadzijee ze konradowi przejdzie i nie zarazi brata ;( '**** trzymaj sie mocno :*

anisen kurde ale wyszla sytuacja i to na ostatnia chwile matko ;O

reklama
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrrgo na swieta, a przede wszystkim milej rodzinnej atmosfery, by swueta byly spokojne.
Oczywiscie zycze rowniez latwych porodow i spokojnych maluszkow, ale to juz po swietach.

U nas dzis pracowicie, ale mam niemal wszystko gotowe, tzn jutro m zrobi salatke a ja z mama jeszce pierogi z kapusta i grzybami na swiezo a mrozone mamy na pozniej. Ale to nam zajmie max godzinke..lekkie ogarniecie..wypadalo by jescze porpasowac, ale dzis mi sie juz nie chce...a jutro jak znajde chwilke.
Eigilie zaczniemy wczesnie coby dzieci mogly sie nacieszyc...problemu z pakowaniem prezentow nie mialam, bo mam gotowe paczki z mokolajami, reniferami i inne swiateczne. Dzieci dostana po 4 paczuszki heeh.

Odezwe sie moze jeszce jutro bo my w domku ;);)

Aa obsereuje swoja paczke i jest juz w angli , ciekawe czy dojdzie jutro czy dopiero w piatek...

Wszystkiego dobrego kobietki! Co byscie wszystkie mialy spokojne I wesole swieta pelne slodkiego leniuchowania I obzarstwa hihihi. Zadnych niezapowiedzianych wizyt na IP a tym bardziej na porodowce!!!! :) Buziaki dla Was wszystkich I waszych rodzin ! Wesolych Swiat!!!

No to się narobiłam dzisiaj :) Zrobiłam sałatkę jarzynową, łazanki, krokiety z kapustą i grzybami, podsmażyłam mięso na bigos i wstawiłam kapustę, upiekłam ciasto i padam na ryj :-D mam teraz dłuższą chwilkę bo czekam aż mi się kapusta do bigosu ugotuje :-)

KOCHANE WESOŁYCH A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH ŚWIĄT!!!!

Kochane brzuchatki, zdrowia dla Was I rodzinek, spokojnych I rodzinnnych swiat. Prezentow rzecz jasna wypasionych :-D

Amelka tez chora, przez 2 dni goraczka I nic poza tym a teraz doszedl kaszel, w same swieta,,, mezus w pracy , jest cukiernikiem wiec teraz goracy czas, a jeszcze kilka rzeczy do zrobienia....Dzis polazilam po miescie I jest tak zle poodsniezane w niektorych miejscach ze jestem wypompowana. Caluski pa

reklama
Martusiu Gratulacje kochana!!!!Zdrowia dla Ciebie i maluszka!!!!!!!
Duzy przystojniacha z niego!!!!Buziaki dla Was

A WSZYSTKIM KOLEZANKOM BRZUCHATKOM I TYM JUZ ROZPAKOWANYM ORAZ ICH RODZINOM SPOKOJNYCH ZDROWYCH SWIAT, DUZO ODPOCZYNKU I PREZENTOW ORAZ -WYSMIENITEGO JEDZONKA -DZIEWCZYNY NIE ZALUJCIE SOBIE :))))

Do góry