reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Hej!

Jaguś, Tamtusia gratulacje! Ja mam termin na 27 lipca i drugi siusiak w drodze :)

Aga, Ela - przeprowadzka, super, oby się dobrze mieszkało :)

Z mową nie pomogę bo mój jeszcze mało mówi. I dalej w pieluszce. Z sukcesów - od grudnia odcycowany (bardzo mnie bolało przez ciaze i już miałam dość), a od tygodnia śpi w nowym łóżku.

W lutym miał operacje na cito w CZD a po świętach jedziemy na pierwszy zabieg do Niemiec. To tyle w skrócie, co u nas :)

Akuku, fajnie, że ci się tak układa.

Aga, zazdroszczę, że masz już koniec operacji...

jaguś jej przytulam ! ja w lipcu to przechodziłam, więc wiem co czujesz :( mi dużo pomagał myśl, że mam Tymka i to jakoś dodawało sił, ale zapomnieć się nie da. Trzymaj się Kochana!

dziewzyny dzięki za gratki :)
akuku ale musi być u Was wesoło :)
malinka ja mamz usg na początek sierpnia 4-5, więc jakiś tydzien, półtora różnicy u nas :) trzymam kciuki za pomyślny zabieg w Niemczech!
elama miłej przeprowadzki :)

elama: gratuluje nowego domu!
jaguś: współczuję, tulasek dla ciebie.
malinka: gratuluję drugiego synusia. Tez bym chciała jeszcze jednego:) A jak u was z operacją/zabiegiem - już po czy jeszcze przed?

Co do mowy to Miki dopiero zaczyna się rozkręcać, ale on wszystko wolno robi - po starszej już nie mam parcia na nic. Ona zaczęła mówić dopiero koło 2,5 roku a pełnymi zdaniami i zrozumiale bliżej 3 urodzin, mając 2,5 poszła do przedszkola i była jednym z dwóch najmłodszych i najsłabiej mówiących dzieci, a zaprzyjaźniła się z wszystkimi i do teraz się z jedną dziewczynką przyjaźni tak mocno, mimo, że tamta już od 2 lat chodzi do innej placówki. Po za tym teraz moja córa klepie tak, że marzę o tym, by się zamknęła na chwilę. Aż uwierzyć nie mogę, ze się tą jej mową kiedyś martwiłam, że tak późno... Więc na mówienie przez Mikiego mam duży luz - na moje może zacząć jako 3 latek, bo i tak wszystko rozumie :)

Jagus współczuję i przesylam tulaski.

Jak sie czuja ciezaroweczki ?

U nas wsio ok. Emil sie rozgadal ostatnimi czasy.. a co najsmieszniejsze napierw zaczal spiewac a potem mowic.haha

Ala rosnie raczkuje i chodzi przy meblach.

Starszaki na wakacje do Polski do babci jada .. pierwszy raz bez nas...

reklama
Do góry