reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

AAAA co ja czytam! Kolejny maluszek z nami?! Cudownie! :) Martusiu - gratuluję maleństwa! A to Ci niespodzianka na święta! :) Zazdraszczam przeokrutnie! Trzymajcie się zdrowo :)

Kaha – ano, 20 grudzień termin miałam. 27 mam wywoływanie.

Anisen
– posiadanie dziadków/pradziadków to jednak mocy argument, żeby spędzać święta niekoniecznie tak, jakby się chciało. My z Mariuszem też póki się da, chcemy spędzać święta z dziadkami naszymi i nacieszyć się ich obecnością – mam nadzieję, że jeszcze przez przynajmniej kilka świąt spędzimy ze „starszyzną”.

Malinka – oj, jakbym chciała się poobjadać, oczywiście z umiarem ;P w te święta, ale cały czas mam wizję, że się przejem, że będę miała problemy przy porodzie i w ogóle… ugh!

Vinga
– mężczyźni zasmarkani, byleby do Ciebie się nie przypałętało przeziębienie żadne.

Jaguś – mój to samo! Też jak tylko zwołam Mariusza „chodź zobacz jak kopie” to cisza. ;o
Ahoj!

Niestety, jeszcze nie mój czas, still in 2pack L A tak bardzo pragnę już Kajetana przy nas!
Dzisiaj zabieganie z zalataniem, mieliśmy czas to kompletujemy dokumenty do becikowego i inne formalności (Salli – z tym uznaniem dziecka poczętego wszystko się da – byliśmy w innym USC, w Chorzowie, i Pani nam ładnie wszystko objaśniła na żywo. Jak do jutra nie urodzę to rano od 8-12 można iść to przed kierownikiem USC złatwić J) pozałatwialiśmy.
O 17 byłam zbadać przepływy, wszystko w normie, więc święta możemy spokojnie (o ile moja mama pozwoli) spędzić w domu, a 27 widzimy się na wywoływaniu. Ugh! Nie wiem jak to z fizjologicznego punktu widzenia wygląda, ale wolałabym, żeby mój organizm sam z siebie podjął się akcji porodowej. No ale cóż.

A Wam zdrówka Stycznióweczki, spokojnych i radosnych Świąt, żeby wszystkie troski w tych dniach zniknęły :) Świętujcie do woli! :) ;*

reklama
Martusiu gratulacje! Jaki duży synuś i niespodzianka przed świętami :)

A dla wszystkich z Was spokojnych, bezskurczowych Świąt w rodzinnym gronie, słodkiego obżarstwa i wszystkiego co kto lubi na ten czas :)

Ja mam kryzysowy poranek, musiałam wstać wcześnie na umówione ktg, dom w rozsypce bo dopiero teraz, po remoncie przemeblowalismy co by miejsce na rzeczy malutkiej było, m ciągle więcej pracy wypadało i tak wyszło. Plus w tym, że w malutkim gronie spędzamy wigilię to mniejszy wstyd jak nie dokończymy sprzątania ;) a ja już naprawdę zmęczona się robię swoim ciężarem i coraz bardziej nieznośnymi dolegliwościami, niby chciałabym mieć to za sobą ale przecież teraz to jeszcze miałabym wcześniaczka... Muszę dotrwać, dwa tyg i niech się dzieje co chce ;)

Czułam czułam to w kościach w nocy mi sie bandytka śniła pojechałam do szpitala ze skurczami a tam nasz miejski bandziorek z syneczkiem w wózeczku szpitalnym spacerował :) !!!! I jest dzidzia ale u Martusi !!!!

Martunia gratulacje !!!!!!!!! Najpiękniejszy prezent jaki mozna dostać masz juz w ramionach !!!! Cudownie buziaki :*

Martusia suuuuper, ale niespodzianka świąteczna.... Niech zdrowo rośnie i zdrówka dla Ciebie :)

Bandytka, pewnie urodzisz 26 . 12 .... Ja tak mam wystarczy postraszyć mnie szpitalem i "zdrowieję"

Ja się lenię nadal, skurcze wczoraj były silne, ale i poddenerwowanie... Wieczorem wypiłam meliske i nareszcie spokojna noc za mną, jakiej dawno ńie miałam :-D

Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa,
stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości i czułości,
a spędzone wspólnie z rodziną godziny najważniejszym prezentem.
Wesołych Świąt! A na Nowy Rok Szampana piccolo,
Brokatu na czoło, Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy, Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych

Martusia Gratulacje !!! Ale super wiadomość !!

Bandytko życzę porodu 27 ;) nie w święta ;)

Robie galaretke z nóżek :) mąz jeszcze na zakupy bo pól rzeczy zapomnieliśmy npo chleba ;) Jedziemy na 18 wracamy o 21. moze jakoś dotrwam. Byle do jutra !

Wszystkiego najlepszego Kochane Mamusie Styczniowe. Moc prezentów pod choinką, nie tylko materialnych ;) radosnego spędzania rodzinnych świat i spokojnego oczekiwania na maluszki bez skurczy i akcji szpitalnych. Niech to maleńkie Dziecię co w żłóbeczku leży przyniesie Wam i Waszym Rodzinom moc błogosławieństwa na ten kolejny rok.

reklama
Do góry