reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Czesc dziewczyny przeczytalam was wczoraj i dzisiaj ale nie mialam sily odpisac a pozatym wcozraj mialam urodziny ale jakies takie nie mile byly przeplakane zero zyczen oprocz tesciow i m moja matka nawet nie zadzwonila , za to zadzwonila dzis myslalam ze sobie przypomniala o urodzinach ale niestety kuzyn mial wypadek jak jechał rano do pracy nie wierze ;( taka tragedia chlopak dwadziescia pare lat ;( nie żyje ;(

przepraszam ze wam nie odpisze ale ryczec mi sie chce , ja juz chcem miec mojego synka przy sobie bezpiecznego ;(

usiade wieczorem to staram sie cos wiecej niz tylko o sobie ;(

ojeja...blue - strasznie mi przykro...wspolczuje. I spoznione zyczenia urodzinowe - zdroweczka przede wszystkim-dla ciebie I malenstwa!!!! Buziaki :*

Blue, najlepsze życzenia, a że spóźnione, to podwójne :)
Bardzo mi przykro z powodu twojego kuzyna, ale ze względu na ciebie i na synka postaraj się skupić na innych sprawach...
Ściskam mocno!

Jejku jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle do czytaniaaa!!! Mam nadzieje ze jeszcze dzis to nadrobie. Ale jestem taka nie do zycia dzis. Zamulona i zmeczona. Mialam jakas beznadziejna noc, niespokojna. Boli mnie w pachwinie i w krzyzu :-( na dodatek nie moge sie juz doczekac jutrzejszej wizyty u lekarza ktory stwierdzi juz na 100 czy bedzie cc czy sn...

Kochana wspolczuje potwornie z powodu urodzin. My niestety nie wiedzialysmy! Glowka do gory i sto lat :-*

Blue pezykro mi ze mama zapomniala o urodzinacg, wszystkuego najlepszego!!! I kondolencje ... zycie kruche jest...

Poprasowalam wszystkie ciuszki !!!!!

cze!

walnięty strój króla zrobić musze, wrrrrrrrrrrr i tylko tym żyć mogę teraz:)
byłam u koleżnki dziś, kolejne tomiszcza do czytania mam!
i chyba zdecydowałam, ze święta zrobimy tydzień po prawdziwych...bo wtedy juz bez szwow bede i moge spokojnie miec skurcze od robót domowych! tylko chłopy się mi nie zgadzają...

Dona - zdrówka dla Córci Twej!!!! z pediatra...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Jagus - to niezła niespodzianka od męża! pochwalam:)

Siva - to ja miałam jako i Ty! dwa krwawienia w czasie miesiaca i ni diabła, nie wiem, który prawdziwy:) zdrówka dla córci!

eeeeeeeeeee, to ja mam z pierwszego usg na 10 stycznia, a z usg na 21 stycznia....a Kajcik miał na 26 sieprnia a się urodził 20, nadal...eeeeeeeeeeeeee????

Vinga - zatłukłabym, jakby ktoś mi tak wszedł! choć w sumie, to niech on się wstydzi, nie?

a nasze forum najaktywniejsze na stówę (24 826), następne w kolejności marcówki są (15 558) - niezła różnica, nie?:) najważniejsze, ze u nas ilość z jakością w parze:)

Akuku - to rzeczywiscie dziwnie z tą alergią! będziecie powtarzać?

Miejskibandyta - ja też nienawidzę się pakować, rozpakowywać wolę zdecydowanie! i pomyśl, jak Kajtuliński bedzie śmigał na maszynie, jak tak od zarania...:)
a stół i krzesła takowe:

IMGP7923.jpgIMGP7924.jpg

Grudnióweczka - trzymamy kciuki za Cię mocniście, trzymaj się !

Fifka - przecież my rozumiemy! choć też tęsknimy! podejrzewam,ze każda z nas, po porodzie, zanim się wdroży, wyjęta z forum bedzie na trochę...uściskaj ode mnie Małego i Większego brzdąca - dumna jestem z nich!:)

Martusia - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a ja się 2,2 kg martwiłam, hehehe

Antinetka - a ja się cieszę za Ciebie! bardzo fajnie:)

Kaczuszka - zabrzmiało, ze masz dobre samopoczucie, bo mąż wyjechał:):):) może to i recepta jest jakas?:)

Cleopatra - kuruj się bidulo!

Bluelovi - jezuniu, to ja się nie dziwię, ze placząca Ty! bardzo współczuje........... mimo wszystko jednak - dla Ciebie wszystkiego co najlepsze!

Załączniki

• IMGP7923.jpg
    IMGP7923.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 59
  • IMGP7924.jpg
    IMGP7924.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry