reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dziękuje za zyczenia naprawde jestescie kochane ;******
jakoos mi sie tak lepiej na serduszku zrobilo :tak:
az dzisiaj dostalam takich mocnych skurczy z tego wszystkiego ;( kurcze powiedzialam sobie dosc musze urodzic terminowe dziecko zdrowe ;( nie moge sie denerwowac postanowilam zapomniec o wszystkim i wyluzowac bo sama sobie szkodze ;(
dzis zaczelam 36 tydzien ,czyli 9 miesiac jestem z siebie dumna kurcze juz tylko 13 dni do bezpiecznego terminu ale to leci :eek:

inomama nei pomoge ale dona dobrze pisze ;* ja to wgl nie nawidzilam robic plakatów ;(

vinga jak dobrze ze maz przyjechal ci pomuc ;*kurcze co gabrysia opętalo , biednas ty wiem jaki to bol ;(

reklama
Blue, jeszcze ja - wszystkiego najlepszego!!!

Vinga, jak mąż przyjedzie od razu na łóżko i odpoczynek!

ja dziś sama - mąż na szkoleniu pod Wawą... nie lubię sama spać... aż zrobiłam sobie budyń na lepszy humor :)

Bluelovi przyjmij i moje najlepsze zyczenia:-)

Vinga,kochana, Ty sie nam trzymaj, wlasciwie bezpieczny termin to juz 37 tydzien,wiec chociaz jeszcze odrobine. Nasze dzieci sa juz silne i sobie poradza, ale trzymaj go jeszcze w brzuszku:-)

Inomama, na pewno bym narysowala flage, ksztalt Polski,wlasnie Dona miala fajny pomysl z mapa-najlepiej tylko zarys i duze miasta, i np. tam gdzie sa gory niech namaluje gory, podobnie morze, drzewka, tam gdzie duze lasy.moze jakies polskie potrawy gdzies z boku;-) mozna tez jakies symbole miast np.smok wawelski, poznanskie koziolki, warszawska syrenka,w miejscach tych miast.jakis polski wiejski domek,gorale,...hm.moze mozna to powycinac,sciagnac z netu? powodzonka:-)

A ja jestem zmeczona,ale przeciagam na maksa by znow nie obudzic sie o 00 i myslec co ze soba zrobic.mam pod reka tabletki na zgage i naprawde mam nadzieje,ze choc raz przespie noc.Wam rowniez zycze spokojnej nocy (bez wiercenia:tak:)

Blue i ja składam życzonka !!!! Buziaki :* !!!!!!

vinga oczywiscie nie bedziesz następna po fifi !!!!! Bo nie możesz nie pozwalam !!!!!! Teraz kolej na bandytke nasza szaloną a Ty czekaj na swoją kolejkę. !!!! Najlepiej na leżąco

Inomama ja tam kurde nie podpowiem bo mam pusto w głowie :) zreszta uważam ze poradzisz sobie doskonale bo naprawde zdolna i pomysłowa kobieta z Ciebie a efektem pracy pochwal sie w galerii :)

malinko ciesz sie kochana i korzystaj tyle miejsca w łóżku :) !!!!

No proszę jak człowieka chwilę nie ma to mu się od razu w kolejkę wcinają , bandytę mogę puścić :happy: ale potem moja kolej , albo jak jest dobra koleżanka to niech przepuści bo ten mój wielkolud dojdzie do 5kg, a już mu wystarczy.:-D

Ostatnia edycja:
Oj Martusia przepraszam hehe możesz być a nawet lepiej jak bedziesz przed bandytkom zapomnialam ze ty małego dużego człowieczka masz rodzic :) !!!!! :-D

Hehe, ciekawe kto naprawdę teraz będzie - coś mi się wydaje, że to będzie ktoś kogo się w ogóle nie spodziewamy :-)

A ja się chyba wykończę, naprawdę. Po odstawieniu żelaza, nawet witamin teraz nie biorę, dalej mam rozwolnienie :confused2: Tzn nie narzekam, lepsze to niż zaparcia, no ale cały czas mi coś bulgocze w tym brzuchu, trochę uciążliwe się to robi. I jeszcze do tego jakieś kolki mnie zaczęły łapać. Miałam tak już ze trzy razy i po nospie przechodziło. Ale to co mnie spotkało dzisiaj to było okropne. Nałożyłam sobie farbę do włosów (jasny kasztan , ha) i właśnie schodziłam ze schodów żeby spłukać, jak mnie złapało. Ledwo wróciłam spowrotem, w pokoju utknęłam w jednej pozycji półsiedzącej i ani się położyć ani wstać. No niby mi po nospie przeszło, wszystko trwało jakieś 30- 40 minut. Nie wiem co się dzieje.
I najgorsze to jest to, że mi wyszły czarne włosy, bo spłukałam włosy dopiero po ponad godzinie :-D Heh ja nie wiem jak ja teraz z domu wyjdę. Dobrze, że nie rozjaśniałam, bo po takim czasie to pewnie by mi wypadły :-D

reklama
Delewarre. kilka myc I moze sie rozjasnia wloski hehe.
Z ta kolka wspolczuje, nigdy nie mialam.

Martusia Ty faktycznie mozesz rodzic, byle maluszek sie zdecydowal hehe.

Bandyta no lpiej jednak by bylo jakbys to Ty stanela na podium.

Blue ja Ci powiem ze mialam taki dzien ale to juz jakis czas temu ze plakalam I plakalam I az sie cala spinalam I wlasnie skurczy dostalam z tego wszystkiego. Bo brzuch napinalam placzac ... I wtedy sobie powiedzialam ze musze sie uspokic bo jeszcze urodze z tego wszystkiego...a na pewno ten placz nie byl tego warty bo juz nie pamietam nawet z jakiego powodu to bylo.

Inomama moze faktycznie jakies rysunki z neta I powklejac a Ty tylko opisy zrobisz krotkie... bo zapewne Ci juz niewygodnie bedzie przy plakacie siedziec... no tez wpadli teraz na pomysl hehe, wiadomo kto robi takie plakaty .
A co do testow to narazie powtarzac nie bedziemy... nie chce Alexa meczyc mial 18 kluc , niby nie bolalo mocno ale barzo go swedzialy te alergeny a musial 20 minut wytrzymac bez dotykania. Bylam pewna ze na orzechy wyjdzie bo zawsze jak zje nawet sladowe ilosci w batoniku to mu usta puchna.. ale babka mowila ze czasem nie wychodza a alergia jest, wiec po co testy robic skoro nie daja mi pewnosci na co on uczulony jest... np. Jest na trawe a nie ma zadnych objaw zewnetrznych..kataru ani nic.

Zasnelam wczoraj przed 21... 23 siku, 3.30 siku..maly sie rozbrykal I koniec spania mam... caly czas jakies mysli w glowie siedza I zasnac nie moge...ehh
Jutro juz odbiramy mame z lotniska.

Sprobuje sie jeszcze zmulic choc watpie by mi sie udalo..maly akrobata w brzuchu pewnie nie da spac..a ja jutro bede nieprzytomna.

Do góry