reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej dziewczyny

Blue przykro mi :( i spóźnione życzenia urodzinowe

ja już dzwoniłam po mojego P żeby wracał z pracy, mały strasznie nerwowy jest, tak mnie rąbie w szyjkę że cały brzuch boli, w dodatku sama z Natanielem jestem. boli aż cała spocona jestem, a Nat jeszcze niegrzeczny okropnie. siły nie mam

reklama
Blue- współczuję z powodu kuzyna, życie jest bardzo kruche :( i spóźnione życzenia urodzinowe, dużo zdrówka :*** Vinga- dobrze, że mąż przyjedzie odciążyć Cię troszkę Inomama - co masz fajnego do czytania? Może i ja się skuszę jakby to moje klimaty były hihi :)))) Trzymam mocno kciuki za nasze szpitalne dziewczyny :) No i hejka :) Ja, wreszcie, uwaga, uwaga- spakowałam torbę do szpitala :D Wiem, powinnam wcześniej, no ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale hihihi :-D

ratujcie mnie!!!

Kajetan ma wyglosic 15 minutowe przemowienie o Polsce, po francusku..............i do tego zrobic plakat...co na nim umiescic???????????????? zeby bylo ciekawe dla dzieci, fajne dla pani i zebym ja to umiala zrobić!!!

inomama kiedys w pracy z dziecmi w ramach dni europy robilam plakat o Polsce, byl zrobiony na brystoli i umiescilismy na środku duża mapę Polski z zaznaczonymi ważnymi miastami , rzekami i kolorystycnzie przedstawilismy krainy geograficzne, a po bokach zjecia i podpisy ważnych dla naszego kraju osobistosci, oczywiscie symbole narodowe przedstawione ilustracją i podpisem, nie pamietam czy cos tam jeszcze mialam, nawet gdzie s mialam zrobione chyba zdjecie tego plakatu ale wydrukowane, jakbym jednak gdzies je znalazla to cykne mu zdjecie i wkleje, ale nawet nie wiem czy go jeszcze mam

reklama
Blue zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz codziennie uśmiechu na twarzy i lekkiego porodu tego Ci Cleopatra życzy. Także uszy do góry - wkrótce dzieciaki będą o urodzinach mamy pamiętać:rofl2:

Inomama może ten plakat dało by się zrobić na kompie albo ściągnąć z neta i wydrukować w drukarni żeby duży format był, a nie trzeba by samemu kleić ani rysować.

Vinga trzymaj się nam kochana,jeszcze troszkę niech maluszek podrośnie.

Ostatnia edycja:
Do góry