reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hej dziewczyny

Blue przykro mi :( i spóźnione życzenia urodzinowe

ja już dzwoniłam po mojego P żeby wracał z pracy, mały strasznie nerwowy jest, tak mnie rąbie w szyjkę że cały brzuch boli, w dodatku sama z Natanielem jestem. boli aż cała spocona jestem, a Nat jeszcze niegrzeczny okropnie. siły nie mam

reklama
Blue- współczuję z powodu kuzyna, życie jest bardzo kruche :( i spóźnione życzenia urodzinowe, dużo zdrówka :*** Vinga- dobrze, że mąż przyjedzie odciążyć Cię troszkę Inomama - co masz fajnego do czytania? Może i ja się skuszę jakby to moje klimaty były hihi :)))) Trzymam mocno kciuki za nasze szpitalne dziewczyny :) No i hejka :) Ja, wreszcie, uwaga, uwaga- spakowałam torbę do szpitala :D Wiem, powinnam wcześniej, no ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale hihihi :-D

ratujcie mnie!!!

Kajetan ma wyglosic 15 minutowe przemowienie o Polsce, po francusku..............i do tego zrobic plakat...co na nim umiescic???????????????? zeby bylo ciekawe dla dzieci, fajne dla pani i zebym ja to umiala zrobić!!!

inomama kiedys w pracy z dziecmi w ramach dni europy robilam plakat o Polsce, byl zrobiony na brystoli i umiescilismy na środku duża mapę Polski z zaznaczonymi ważnymi miastami , rzekami i kolorystycnzie przedstawilismy krainy geograficzne, a po bokach zjecia i podpisy ważnych dla naszego kraju osobistosci, oczywiscie symbole narodowe przedstawione ilustracją i podpisem, nie pamietam czy cos tam jeszcze mialam, nawet gdzie s mialam zrobione chyba zdjecie tego plakatu ale wydrukowane, jakbym jednak gdzies je znalazla to cykne mu zdjecie i wkleje, ale nawet nie wiem czy go jeszcze mam

reklama
Blue zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz codziennie uśmiechu na twarzy i lekkiego porodu tego Ci Cleopatra życzy. Także uszy do góry - wkrótce dzieciaki będą o urodzinach mamy pamiętać:rofl2:

Inomama może ten plakat dało by się zrobić na kompie albo ściągnąć z neta i wydrukować w drukarni żeby duży format był, a nie trzeba by samemu kleić ani rysować.

Vinga trzymaj się nam kochana,jeszcze troszkę niech maluszek podrośnie.

Ostatnia edycja:
Do góry