reklama
Czesc dziewczyny przeczytalam was wczoraj i dzisiaj ale nie mialam sily odpisac a pozatym wcozraj mialam urodziny ale jakies takie nie mile byly przeplakane zero zyczen oprocz tesciow i m moja matka nawet nie zadzwonila , za to zadzwonila dzis myslalam ze sobie przypomniala o urodzinach ale niestety kuzyn mial wypadek jak jechał rano do pracy nie wierze ;( taka tragedia chlopak dwadziescia pare lat ;( nie żyje ;(
przepraszam ze wam nie odpisze ale ryczec mi sie chce , ja juz chcem miec mojego synka przy sobie bezpiecznego ;(
usiade wieczorem to staram sie cos wiecej niz tylko o sobie ;(
przepraszam ze wam nie odpisze ale ryczec mi sie chce , ja juz chcem miec mojego synka przy sobie bezpiecznego ;(
usiade wieczorem to staram sie cos wiecej niz tylko o sobie ;(
Jejku jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle do czytaniaaa!!! Mam nadzieje ze jeszcze dzis to nadrobie. Ale jestem taka nie do zycia dzis. Zamulona i zmeczona. Mialam jakas beznadziejna noc, niespokojna. Boli mnie w pachwinie i w krzyzu :-( na dodatek nie moge sie juz doczekac jutrzejszej wizyty u lekarza ktory stwierdzi juz na 100 czy bedzie cc czy sn...
Kochana wspolczuje potwornie z powodu urodzin. My niestety nie wiedzialysmy! Glowka do gory i sto lat :-*
Kochana wspolczuje potwornie z powodu urodzin. My niestety nie wiedzialysmy! Glowka do gory i sto lat :-*
delewarre
Fanka BB :)
bluelovi, kochana, to straszne, tak mi przykro. Pewnie już i tak Ci to nie poprawi humoru, ale przesyłam Ci spóźnione życzenia. Buziaki
inomama
Fanka BB :)
cze!
walnięty strój króla zrobić musze, wrrrrrrrrrrr i tylko tym żyć mogę teraz
byłam u koleżnki dziś, kolejne tomiszcza do czytania mam!
i chyba zdecydowałam, ze święta zrobimy tydzień po prawdziwych...bo wtedy juz bez szwow bede i moge spokojnie miec skurcze od robót domowych! tylko chłopy się mi nie zgadzają...
Dona - zdrówka dla Córci Twej!!!! z pediatra...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jagus - to niezła niespodzianka od męża! pochwalam
Siva - to ja miałam jako i Ty! dwa krwawienia w czasie miesiaca i ni diabła, nie wiem, który prawdziwy zdrówka dla córci!
eeeeeeeeeee, to ja mam z pierwszego usg na 10 stycznia, a z usg na 21 stycznia....a Kajcik miał na 26 sieprnia a się urodził 20, nadal...eeeeeeeeeeeeee????
Vinga - zatłukłabym, jakby ktoś mi tak wszedł! choć w sumie, to niech on się wstydzi, nie?
a nasze forum najaktywniejsze na stówę (24 826), następne w kolejności marcówki są (15 558) - niezła różnica, nie? najważniejsze, ze u nas ilość z jakością w parze
Akuku - to rzeczywiscie dziwnie z tą alergią! będziecie powtarzać?
Miejskibandyta - ja też nienawidzę się pakować, rozpakowywać wolę zdecydowanie! i pomyśl, jak Kajtuliński bedzie śmigał na maszynie, jak tak od zarania...
a stół i krzesła takowe:
Grudnióweczka - trzymamy kciuki za Cię mocniście, trzymaj się !
Fifka - przecież my rozumiemy! choć też tęsknimy! podejrzewam,ze każda z nas, po porodzie, zanim się wdroży, wyjęta z forum bedzie na trochę...uściskaj ode mnie Małego i Większego brzdąca - dumna jestem z nich!
Martusia - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a ja się 2,2 kg martwiłam, hehehe
Antinetka - a ja się cieszę za Ciebie! bardzo fajnie
Kaczuszka - zabrzmiało, ze masz dobre samopoczucie, bo mąż wyjechał może to i recepta jest jakas?
Cleopatra - kuruj się bidulo!
Bluelovi - jezuniu, to ja się nie dziwię, ze placząca Ty! bardzo współczuje........... mimo wszystko jednak - dla Ciebie wszystkiego co najlepsze!
walnięty strój króla zrobić musze, wrrrrrrrrrrr i tylko tym żyć mogę teraz
byłam u koleżnki dziś, kolejne tomiszcza do czytania mam!
i chyba zdecydowałam, ze święta zrobimy tydzień po prawdziwych...bo wtedy juz bez szwow bede i moge spokojnie miec skurcze od robót domowych! tylko chłopy się mi nie zgadzają...
Dona - zdrówka dla Córci Twej!!!! z pediatra...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Jagus - to niezła niespodzianka od męża! pochwalam
Siva - to ja miałam jako i Ty! dwa krwawienia w czasie miesiaca i ni diabła, nie wiem, który prawdziwy zdrówka dla córci!
eeeeeeeeeee, to ja mam z pierwszego usg na 10 stycznia, a z usg na 21 stycznia....a Kajcik miał na 26 sieprnia a się urodził 20, nadal...eeeeeeeeeeeeee????
Vinga - zatłukłabym, jakby ktoś mi tak wszedł! choć w sumie, to niech on się wstydzi, nie?
a nasze forum najaktywniejsze na stówę (24 826), następne w kolejności marcówki są (15 558) - niezła różnica, nie? najważniejsze, ze u nas ilość z jakością w parze
Akuku - to rzeczywiscie dziwnie z tą alergią! będziecie powtarzać?
Miejskibandyta - ja też nienawidzę się pakować, rozpakowywać wolę zdecydowanie! i pomyśl, jak Kajtuliński bedzie śmigał na maszynie, jak tak od zarania...
a stół i krzesła takowe:
Grudnióweczka - trzymamy kciuki za Cię mocniście, trzymaj się !
Fifka - przecież my rozumiemy! choć też tęsknimy! podejrzewam,ze każda z nas, po porodzie, zanim się wdroży, wyjęta z forum bedzie na trochę...uściskaj ode mnie Małego i Większego brzdąca - dumna jestem z nich!
Martusia - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a ja się 2,2 kg martwiłam, hehehe
Antinetka - a ja się cieszę za Ciebie! bardzo fajnie
Kaczuszka - zabrzmiało, ze masz dobre samopoczucie, bo mąż wyjechał może to i recepta jest jakas?
Cleopatra - kuruj się bidulo!
Bluelovi - jezuniu, to ja się nie dziwię, ze placząca Ty! bardzo współczuje........... mimo wszystko jednak - dla Ciebie wszystkiego co najlepsze!
Załączniki
reklama