reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Czesc dziewczyny przeczytalam was wczoraj i dzisiaj ale nie mialam sily odpisac a pozatym wcozraj mialam urodziny ale jakies takie nie mile byly przeplakane zero zyczen oprocz tesciow i m moja matka nawet nie zadzwonila , za to zadzwonila dzis myslalam ze sobie przypomniala o urodzinach ale niestety kuzyn mial wypadek jak jechał rano do pracy nie wierze ;( taka tragedia chlopak dwadziescia pare lat ;( nie żyje ;(

przepraszam ze wam nie odpisze ale ryczec mi sie chce , ja juz chcem miec mojego synka przy sobie bezpiecznego ;(

usiade wieczorem to staram sie cos wiecej niz tylko o sobie ;(

ojeja...blue - strasznie mi przykro...wspolczuje. I spoznione zyczenia urodzinowe - zdroweczka przede wszystkim-dla ciebie I malenstwa!!!! Buziaki :*

Blue, najlepsze życzenia, a że spóźnione, to podwójne :)
Bardzo mi przykro z powodu twojego kuzyna, ale ze względu na ciebie i na synka postaraj się skupić na innych sprawach...
Ściskam mocno!

Jejku jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle do czytaniaaa!!! Mam nadzieje ze jeszcze dzis to nadrobie. Ale jestem taka nie do zycia dzis. Zamulona i zmeczona. Mialam jakas beznadziejna noc, niespokojna. Boli mnie w pachwinie i w krzyzu :-( na dodatek nie moge sie juz doczekac jutrzejszej wizyty u lekarza ktory stwierdzi juz na 100 czy bedzie cc czy sn...

Kochana wspolczuje potwornie z powodu urodzin. My niestety nie wiedzialysmy! Glowka do gory i sto lat :-*

Blue pezykro mi ze mama zapomniala o urodzinacg, wszystkuego najlepszego!!! I kondolencje ... zycie kruche jest...

Poprasowalam wszystkie ciuszki !!!!!

cze!

walnięty strój króla zrobić musze, wrrrrrrrrrrr i tylko tym żyć mogę teraz:)
byłam u koleżnki dziś, kolejne tomiszcza do czytania mam!
i chyba zdecydowałam, ze święta zrobimy tydzień po prawdziwych...bo wtedy juz bez szwow bede i moge spokojnie miec skurcze od robót domowych! tylko chłopy się mi nie zgadzają...

Dona - zdrówka dla Córci Twej!!!! z pediatra...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Jagus - to niezła niespodzianka od męża! pochwalam:)

Siva - to ja miałam jako i Ty! dwa krwawienia w czasie miesiaca i ni diabła, nie wiem, który prawdziwy:) zdrówka dla córci!

eeeeeeeeeee, to ja mam z pierwszego usg na 10 stycznia, a z usg na 21 stycznia....a Kajcik miał na 26 sieprnia a się urodził 20, nadal...eeeeeeeeeeeeee????

Vinga - zatłukłabym, jakby ktoś mi tak wszedł! choć w sumie, to niech on się wstydzi, nie?

a nasze forum najaktywniejsze na stówę (24 826), następne w kolejności marcówki są (15 558) - niezła różnica, nie?:) najważniejsze, ze u nas ilość z jakością w parze:)

Akuku - to rzeczywiscie dziwnie z tą alergią! będziecie powtarzać?

Miejskibandyta - ja też nienawidzę się pakować, rozpakowywać wolę zdecydowanie! i pomyśl, jak Kajtuliński bedzie śmigał na maszynie, jak tak od zarania...:)
a stół i krzesła takowe:

IMGP7923.jpgIMGP7924.jpg

Grudnióweczka - trzymamy kciuki za Cię mocniście, trzymaj się !

Fifka - przecież my rozumiemy! choć też tęsknimy! podejrzewam,ze każda z nas, po porodzie, zanim się wdroży, wyjęta z forum bedzie na trochę...uściskaj ode mnie Małego i Większego brzdąca - dumna jestem z nich!:)

Martusia - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a ja się 2,2 kg martwiłam, hehehe

Antinetka - a ja się cieszę za Ciebie! bardzo fajnie:)

Kaczuszka - zabrzmiało, ze masz dobre samopoczucie, bo mąż wyjechał:):):) może to i recepta jest jakas?:)

Cleopatra - kuruj się bidulo!

Bluelovi - jezuniu, to ja się nie dziwię, ze placząca Ty! bardzo współczuje........... mimo wszystko jednak - dla Ciebie wszystkiego co najlepsze!

Załączniki

• IMGP7923.jpg
    IMGP7923.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP7924.jpg
    IMGP7924.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry