reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Ale dzis dziwacznie sie czuje dziwne bole chyba skurcze ale sa krotkie i raz na godz je czuje wiec chyba mnie dopadl slynny BH ;D

Czarni wiem masz racje moja siostra przenosila 10 dni malego i w dodatku musiala miec cc na szczescie wszystko u niej bylo ok i malucha choc bratowa przenosila tez 8 dni a miala juz wody zielone ;0

Indziorka i to jest dobre pytanie ja tez sie zastanawiam czy przed porodem robia usg wydaje mi sie ze powinni ale jak to bedzie dowiemy sie na porodowce ;D

Emilia no ja bym sobie tez zyczyla szybkiego porodu ale pocieszajace jest to ze nosze malutka dziewczynke do 3 kg gdzies bedzie miala najwyzej . A moze twoja malutka zrobi Ci niespodzianke i znowu zrobi fikolka a co do meza Moj tak samo len straszny ale moze dlatego ze caly tydz pracuje i co 2 weekend ma wolne ;)

Czarni dzieki :) To ja jeszcze poczekam.. ale może jak będa co 5min.. bo mam kawałek spory do szpitala.. ale pewno to fałszywy alarm... tak jak wczoraj;(

pozdrawiam

witam dziewczynki na zamknietym fotks naszego skarbusia, ja tak na szybko bo pielucha pelna :) Gratulacje dla wszystkich mamus rozwiazanych ostatnio :) Caluje mocno stycznioweczki :*

szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorym zycze.
natalka coraz mocniej sie pcha w dol.czasem ruszyc sie nie moge.mam nadzieje,ze do soboty bedzie juz po wszystkim:-)

czarni tobie rowniez zycze szybkiego rozwiazania:-)

EmiliaM- dasz rade z ta cesarka, zobaczysz!Zreszta to jeszcze Malutka moze sie obrocic!! A swojego meza moze troszke pogon, niech tez wstaje do synka:tak:a co!

Indziorka
- Wyobrazam sobie- ja tez juz schizy rozne mam a Ty dodatkowo chora to na pewno tez bym podwojnie swirowala:crazy: Bierzesz cos na te chorobsko? Jeej mam nadzieje, ze Ci przejdzie szybko:tak: A to z kichnieciem- to nie chcialam Cie wystraszyc- ale powiedz nie bylo by tak fajniej?:-)

Asiorek- Moje skurcze tez na poczatku byly tylko twardnieniem, a dzis sa juz z bolem okresowym takim, ze jak mnie zlapie to od razu oddechy i przyustanek na okolo 3-4 minuty. Ale niestety do tej pory nic regularnego:crazy:

Magda z Uk- Ty to masz sily:happy:gosci jeszcze przyjmowac:sorry:

Dzis widze bardzo niedzielnie, wielu z was udalo sie pospac:-D Cieszy mnie to:laugh2:
My, skoro i tak juz mnie takie skorcze mecza od rana, postanowilismy isc za przykladem i pojsc na dluzszy spacer;-) Zawedrowalismy az do rzeczki, ktora plynie nieopodal, potem mielismy plan isc na kawke do Costy i jakies zakupki, ale niestety moje stopy-bambuly mieszcza sie tylko w rozwiazane adidaski i nad rzeczka zaczely mi przeciekac + pies tez caly sie zmoczyl i zimno mu bylo:sorry: wiec powolutku sobie wrocilismy. Bylam zdziwiona, ze w ogole dalam rade tyle isc nawet jak mnie skurczybyki lapaly:cool2:
Oczywiscie po powrocie regeneracja sil- drzemka + slodki deserek. Teraz zrobilam jeszcze makaron ze szpinakiem i bekonem:-D I znow wskoczylam na pileczke:-D
Jej jak ja bym chcial zeby akcja sie rozwinela:-p

reklama
Magda No jak do siostry dzwonię albo do mamy to pytanie czy do szpitala już jadę :p albo czy rodzę... Męczące :D A co do znajomych... nasi "znajomi" mają czas, ale interesowność się skończyła- niestety tak się poskładało to czasu nie mają... Ale fajnie :D Już za tak niedługo poznamy Marcelka :D Zobaczymy kto tak Tobą rządzi :D Ja się swym mężczyzną zajmuję :p amolem nacieram itd, ożyłam to jemu pomagam, bo on jutro do pracy, a ja jeszcze mogę się wyleżeć, więc musi się szybko na nogi postawić :/ Poza tym młoda napiera na dól, skurcze coraz bardziej bolące, i po prostu czuję, że to już niedługo;)

flamandka Zdrówka dla Ciebie też :)

Afja Masakra, ja sobie powrotu na uczelnię nie wyobrażam... w ogóle nie wiem jakaś abstrakcja to dla mnie jest :D

Asiorek Hm... Podobno twardnienie brzucha to też skurcze, mnie bolą, na twardnienie to szczerze za bardzo uwagi nie zwracam- wiem, że brzuch mam twardy, ale nie biorę u siebie tego jako skurcz tylko to co mnie boli... nie iwem chyba każda ma inaczej, jak masz wątpliwości zawsze IP Ci zostaje:sorry:

Ale nie mam weny na nic :D

Do góry