reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam sie i ja

My z moim yez dzisisj pospalismy do 11g Moj M wymyslil dzisiaj frytki na obiad z filetem z kurczaka i surowka Takze siedzielismy pol dnia w kuchni Powiedzialam mu ze ostatni raz teraz frytki Dopiero zrobimy jak bedzie cieplo Nie lubie zapachu smazonych frytek Zaraz musze wietrzyc wszystkie pokoje A dzisiaj jest zimno i siedzielismy w zimnie zeby sie wywietrzylo Ale juz jest ok

Dorotqua ja tez jestem teraz bardzo wyczulona na zapachy i hałas Jak ogladam tv i moj M wejdzie to sie bardzo dziwi czy oby slysze ten telewizor bo tak cicho gra Nie wspomne jak mnie wkurzaja ,gdy klade sie spac wszystkie przejezdzajace auta albo jaki ktos przechodzi i rozmawia Tak mnie to wkurza ze nie moge zasnac

Indziorka,Kaja28 wracajcie szybciutko do zdrowia

EmiliaM trzymam kciuki za poniedzialek Oby Ania sie z powrotem obróciła

Czarni ty bidulko U ciebie trzymam kciuki aby jak najszybciej sie rozkrecilo ,zebys nie musiala sie juz meczyc

milusia83 fajnie ze u Was wszystko ok No i ze samopoczucie dobre -to najwazniejsze

Miłego dnia

reklama
Moi goście mają poślizg, bo córcia im dłużej pospała, więc zaglądam do Was. Większość chyba rodzinnie spędza niedzielę, bo cisza jak nie wiem:happy:

Czarni pozostaje nam zaciskać za Ciebie kciuki, co by się jak najszybciej wszystko ruszyło i te niepokoje odeszły w zapomnienie. Szkoda, że tak wyszło, ale powiem Ci, że i tak dzielnie się trzymasz:tak:

Indziorka my też nie mamy za wielu znajomych, ale moja psiapsióła ostatnio ma więcej czasu, to i spotykamy się częściej. Z nią to o tyle dobrze, że nawet jak pójdziemy do nich to poleżeć też mogę. Korzystam ze względnego spokoju (bo inaczej nie nazwę stanu, kiedy dziewczynki podkręcają decybele), bo wiadomo, że jak Marcelek się urodzi, to już człowiek będzie miał mniej tego czasu.
A z tym wyznaczanym terminem cc, to o tyle dobrze, że przynajmniej nikt mnie nie nagabuje, czy już rodzę?:-p Ostatnio troszkę rodzinka z Pl męczyła, czy już jestem w szpitalu, bo im się ciągle wydaje, że przed cc się leży kilka dni. Nie wiem w sumie czemu? Uświadomiłam jednak co i jak i czekają na wieści. Do mnie chyba jeszcze nie dociera, że to już pojutrze:eek: Sił mam tyle co nic, ale jak siedzę i nic nie robię, to tylko dumam jak to będzie. Bez sensu:baffled: Wysiedziałam się te kilka miesięcy, a teraz to już mi wszystko jedno, więc niech chociaż rodzinka pysznego ciasta zje:-)
Dobrze, że pospałaś. Sen to w końcu najlepsze lekarstwo;-)

Witam w niedzielne popołudnie
U mnie nadal grypa meczy mnie kaszel niby sie odrywa pluca to niedługo wypluje strasznie mnie meczy spac nie moge , gorączki juz nie mam , biore lek tamiflu na grype.
Mam juz dosc oby szybko wyzdrowiec bo skąd wezmę siły na poród, dzis maż zrobil syrop z cebuli moze pomorze.
Pozdrawiam stycznióweczki życze duzo zdrowia i powodzenia w rozwiazaniu.

Agaagaaga ja z tymi frytkami mam tak samo. Lubię, ale nie znoszę tego zapachu później. Najgorsze, że mój mąż ma zwyczaj smażenia często wieczorem i cały ten zapach kumuluje mi się u góry w sypialniach:confused2: Oczywiście wystarczy zamknąć kuchnię i otworzyć drzwi do ogrodu, żeby było ok, ale on, jak to chłop, nawet na to nie wpadnie. Dopiero po smażeniu, ale wtedy to już musztarda po obiedzie:-)

Witam się niedzielnie!
Ja jutro zaczynam zajęcia, nie wiem jak wytrzymam bez Adasia ;)

Milusia83 zdrówka dla Boryska i szybkiego powrotu do formy dla Ciebie ;-) Niesamowita byłaś, że do tej północy dotrwałaś!

Magda_z_uk dziękuję za informację, głupio się przyznać ale o karmieniu piersią prawie nic nie czytałam. Także z mężem zgłębiliśmy już wiedzę na ten temat i oboje jesteśmy spokojniejsi ;)

Natal84 też kilka dni temu przeraziłam się rozstępami na piersiach – dopiero po porodzie wyszły ;/

Zdrówka życzę dla chorych mam :tak:

Afia- po porodzie??? cholera myslalam ze w syztsko w czasie ciazy! czyli jeszcze niespodzianki moga byc :eek:

Czarni- co mozna powiedziec, chyba tylko tyle zebys trzymala sie jaos psychicznie! myslalam ze ty nawet przed terminem urodzisz , bo taka aktywna zawsze bylas, ale jak widac nie ma zasady. jedne tak drugie tak! :sorry:

Dziewczyny czy wy macie juz mlekow piersiach? czy to po porodzie dopiero? bo mi wczesniej tej siary troche lecialo, a teraz kompletnie nic, i sie dzis zastanawialam czy to po porodzie sie dzieje wszystko czy juz powinno przed ?:zawstydzona/y:

U mnie dzis niedziela jak to niedziela glupi dzien!!! pol dnia w luzku, ale o 8 juz po bulki polecialam , zjadlam polozylam sie znowu i tak do 13 pospalam :zawstydzona/y:

Milego wieczorku!!

dziewczyny powiedzcie mi czy te skórcze to maja wygladać jak twardnienie brzucha? czy to ma boleć na okres.. bo mi brzuchol twardnieje co 10 min... i nie wiem co to ..

reklama
Do góry