reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Ale dzis dziwacznie sie czuje dziwne bole chyba skurcze ale sa krotkie i raz na godz je czuje wiec chyba mnie dopadl slynny BH ;D

Czarni wiem masz racje moja siostra przenosila 10 dni malego i w dodatku musiala miec cc na szczescie wszystko u niej bylo ok i malucha choc bratowa przenosila tez 8 dni a miala juz wody zielone ;0

Indziorka i to jest dobre pytanie ja tez sie zastanawiam czy przed porodem robia usg wydaje mi sie ze powinni ale jak to bedzie dowiemy sie na porodowce ;D

Emilia no ja bym sobie tez zyczyla szybkiego porodu ale pocieszajace jest to ze nosze malutka dziewczynke do 3 kg gdzies bedzie miala najwyzej . A moze twoja malutka zrobi Ci niespodzianke i znowu zrobi fikolka a co do meza Moj tak samo len straszny ale moze dlatego ze caly tydz pracuje i co 2 weekend ma wolne ;)

Czarni dzieki :) To ja jeszcze poczekam.. ale może jak będa co 5min.. bo mam kawałek spory do szpitala.. ale pewno to fałszywy alarm... tak jak wczoraj;(

pozdrawiam

witam dziewczynki na zamknietym fotks naszego skarbusia, ja tak na szybko bo pielucha pelna :) Gratulacje dla wszystkich mamus rozwiazanych ostatnio :) Caluje mocno stycznioweczki :*

szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim chorym zycze.
natalka coraz mocniej sie pcha w dol.czasem ruszyc sie nie moge.mam nadzieje,ze do soboty bedzie juz po wszystkim:-)

czarni tobie rowniez zycze szybkiego rozwiazania:-)

EmiliaM- dasz rade z ta cesarka, zobaczysz!Zreszta to jeszcze Malutka moze sie obrocic!! A swojego meza moze troszke pogon, niech tez wstaje do synka:tak:a co!

Indziorka
- Wyobrazam sobie- ja tez juz schizy rozne mam a Ty dodatkowo chora to na pewno tez bym podwojnie swirowala:crazy: Bierzesz cos na te chorobsko? Jeej mam nadzieje, ze Ci przejdzie szybko:tak: A to z kichnieciem- to nie chcialam Cie wystraszyc- ale powiedz nie bylo by tak fajniej?:-)

Asiorek- Moje skurcze tez na poczatku byly tylko twardnieniem, a dzis sa juz z bolem okresowym takim, ze jak mnie zlapie to od razu oddechy i przyustanek na okolo 3-4 minuty. Ale niestety do tej pory nic regularnego:crazy:

Magda z Uk- Ty to masz sily:happy:gosci jeszcze przyjmowac:sorry:

Dzis widze bardzo niedzielnie, wielu z was udalo sie pospac:-D Cieszy mnie to:laugh2:
My, skoro i tak juz mnie takie skorcze mecza od rana, postanowilismy isc za przykladem i pojsc na dluzszy spacer;-) Zawedrowalismy az do rzeczki, ktora plynie nieopodal, potem mielismy plan isc na kawke do Costy i jakies zakupki, ale niestety moje stopy-bambuly mieszcza sie tylko w rozwiazane adidaski i nad rzeczka zaczely mi przeciekac + pies tez caly sie zmoczyl i zimno mu bylo:sorry: wiec powolutku sobie wrocilismy. Bylam zdziwiona, ze w ogole dalam rade tyle isc nawet jak mnie skurczybyki lapaly:cool2:
Oczywiscie po powrocie regeneracja sil- drzemka + slodki deserek. Teraz zrobilam jeszcze makaron ze szpinakiem i bekonem:-D I znow wskoczylam na pileczke:-D
Jej jak ja bym chcial zeby akcja sie rozwinela:-p

reklama
Magda No jak do siostry dzwonię albo do mamy to pytanie czy do szpitala już jadę :p albo czy rodzę... Męczące :D A co do znajomych... nasi "znajomi" mają czas, ale interesowność się skończyła- niestety tak się poskładało to czasu nie mają... Ale fajnie :D Już za tak niedługo poznamy Marcelka :D Zobaczymy kto tak Tobą rządzi :D Ja się swym mężczyzną zajmuję :p amolem nacieram itd, ożyłam to jemu pomagam, bo on jutro do pracy, a ja jeszcze mogę się wyleżeć, więc musi się szybko na nogi postawić :/ Poza tym młoda napiera na dól, skurcze coraz bardziej bolące, i po prostu czuję, że to już niedługo;)

flamandka Zdrówka dla Ciebie też :)

Afja Masakra, ja sobie powrotu na uczelnię nie wyobrażam... w ogóle nie wiem jakaś abstrakcja to dla mnie jest :D

Asiorek Hm... Podobno twardnienie brzucha to też skurcze, mnie bolą, na twardnienie to szczerze za bardzo uwagi nie zwracam- wiem, że brzuch mam twardy, ale nie biorę u siebie tego jako skurcz tylko to co mnie boli... nie iwem chyba każda ma inaczej, jak masz wątpliwości zawsze IP Ci zostaje:sorry:

Ale nie mam weny na nic :D

Do góry