reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Muuum dzieki, hmm no to nie wiem bo u mnie dziala, ale ja dalam linka z mojego facebooka, to moze go cos blokuje, albo sie jeszcze nie zaladowal dobrze :confused:

Witajcie
Ja dopiero zawitałam do domku..
Byliśmy dzisiaj z moim na koncercie kolęd u nas w kościele.. i tak super śpiewali że nasza alusia wywijała w brzuszku :-D w sumie to raczej taki koncert Gospel był więc wesoło było :-D
Co do samopoczucia to nawet szkoda gadać - nogi mam tak spuchnięte że wyglądają jak serdelki :-D:-D:-D ruszyć się ledwo mogę a buty to tylko jedne już mam bo w resztę się nie mieszczę..

muum to be to nie wstyd - u mnie dość często taka zachcianka jest :-D ja dzisiaj postawiłam na koktajl z truskawek :-D
aninek super ten filmik ;-) miło się go będzie oglądać za kilka lat :-D
malinka ja też już mam dość ciągłych pytań czy już urodziłam - no kurde skoro mam jeszcze brzuch i spaceruję sama a nie z wózkiem to znaczy że CHYBA jeszcze raczej NIE urodziłam :-D

Ja własnie zasiadłam przed tv.. chwilkę odpocznę a później spać ;-)
miłej nocki stycznióweczki ;-)

aninek filmik świetny z brzuszkiem...aż się wzruszyłam :tak:

Kobietki ja też nie wiem co z sobą począć...dzisiaj jedynie byliśmy na spacerze z naszym psiakiem pare razy, a tak cały dzień w domku, bo strasznie sypał śnieg i była chlapa, bo temperatura na plusie.
Jutro wybieram się do szpitala po odbiór wyników badań mojego GBS na paciorkowca...zobaczymy jak tam wyniczek się ma.
W środę na KTG poraz pierwszy do szpitala i potem wytrwać trzeba do soboty, bo od godz. 17 zleci się babiniec u mnie w domku i mamy z MARCELKIEM Baby Shower...także do 13stego nie mogę się wykluć !!!
Najlepiej wolałabym żeby malutki był donoszony i w terminie urodzony - byłabym najspokojniejsza :-);-):tak::-D:happy: a ostatnio coś nam ucichły kolejne rozwiązania. Teraz to chyba we wtorek Magda_z_uk najszybciej ma zaplanowane CC.
Zobaczymy co nam nowy tydzień przyniesie, za dawkę wrażeń.
Buziaki i miłego wieczorka kobietki i do juterka.

reklama
caroline to wam mala muzykantka rośnie;-) A co do pytań to mnie poprostu rozwalają takie głupie pytania, a w ogóle to wkurza mnie to że nikt juz ze mną na inne tematy nie rozmawia:cool: Jak kobitka, to zaraz historie o ciąży, porodzie i dzieciach a jak facet to żarty jak to mam szybko jechać na porodówkę żeby oni mogli opijać...:sorry:masakra i jeszcze myślą że to zabawne:confused2: jakby to oni mieli wyciskać z d... arbuza to by im się żarcików odechciało;-)
aninek moja też niby wariuje non stop ale pod kamerę jak na złość jest spokój od razu i to samo jest jak tatuś rękę przyłoży do brzuszka;-)
bilka podziwiam, że masz jeszcze siły imprezki organizować:tak: ja już ani fizycznie ani psychicznie nie dałabym rady:-( trzymam kciuki żebyś wytrwała do 13 w dobrej formie;-) tzn przynajmniej do 13-go a najlepiej do terminu:-D

Do góry