pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
A ja mam jutro wizytę u lekarza, będę mieć USG (chyba to połówkowe). Mam nadzieję, że wszystko będzie OK , może junior ujawni swą płeć... . Niestety, wizyta dopiero o 20.30 (jak nie później) .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja byłam na połówkowym USG w tymtym tygodniu.
Okazało się że będzie dziewczynka - a nam ciągle się wydawało z m.ze będzie chłopak. Nawet w tych zabawach na wątkach głównych wyszło że chopak.... Trwała długo walka o imię dla synka a tu się okazało że w brzuszku siedzi Karolinka. lekarz powiedział że jest bardzo malutka bo na ten tydzień powinna ważyć około 500g a waży 342 g i trochę się martwie.
Ale może to tez przez to, że ogólnie przytyłam od poczatku ciąży 2kg.
Pysia daj znać koniecznie jak jutro po badaniu - napewno wszystko będzie ok i może uda się podejrzeć płeć hihi